Ljubitelji "Mucki", javite se!

IvAnA:):
Joooj koji su kraljevi....
Vecheras sam se ismejala.....najjche mi kad su Rodnija zvali ovi iz kviza a on mislio da ga Miki Pirs za*ebava pa se razdrao uzivo u program "Od*ebi Miki, nervirash me" :lol: Genijalci!!!
A celokupna ekipa je bash ostarila...
Nego onaj mali shto glumi Demijana bash chudno pricha[ima neki chudan akcenat ili shta vec....]...jeste primetili....?
Hahaha. a kad je Del boy mislio da ga zezaju za grešku u kvizu, pa poklonio 50000 funti u dobrotvorne svrhe misleći opet da ga neki od drugara zeza... :lol: :lol: :lol:

jomini:
Malopre se završila epizoda. Piše IN MEMORIAM na kraju...
Del je na kvizu, naravno upropasti 50000 funti, Rodni mu je ''pomogao'' preko telefona, on i Kasandra su se * dok je Rodni glumio i bio obučen u gladijatora i vikao da je Rasel Krou, a ona je bila u uniformi policajke.... Demijen je već velik momak, bar 12-ak godina...
U čemu je štos, gde su pare....

Imaju dve epizode nakon one kad dobiju 3,5 mil funti! U jednoj smishljaju scenarijo za neki film pa se Del i Rodni otkinu od alkohola, a druga je ova sa kvizom! Shto se tiche para, Del je usr'o stvar ulozivshi ih u neku glupost, znate da na kraju kad idu ka suncu, Del kaze: Ovo je tek pochetak!

Ekstra je i epizoda kad su oni na letovanju pa se prave da ih je napao neki stranac i privedu ih svu trojicu na zasebno ispitivanje.I jedan kaze da ih je napao crnac,drugi kaze belac a treci kaze Kinez!Pa sve u krug.Jedan kaze visok i trci,drugi prosecne visine i hramlje a treci kaze da je bio patuljak! :lol: :lol: :lol: Komirala sam se...
E jel moze neko da mi preprica epizodu sa leptirom.Cini mi se da sam je propustila... :(

za sada bez dobrog nick-a:
Evo ti sadrzaja te epizode.
http://www.bbc.co.uk/comedy/onlyfools/series4/asonedoor.shtml
Inace iz Mucki umrli su Majkl,Albert i Deka.Pogledajte na IMDB biografiju Bastera Merifilda,odnosno Alberta.Prilicno zanimljivo.

Thanks ;)
Nadam se da ce uskoro biti na tv.Jednostavno nije isto kad odgledas i samo procitas :-( Mada mi se cini da sam je jednom gledala...al bas,bas davno...

Srcani udar na Havajima?!Tamo srcani udar mozes dobiti samo od jedne stvari :lol: :lol: :lol:

Salim se.Stvarno je :sad:

za sada bez dobrog nick-a:
Pisimo o avanturama Del-Boy-a,Rodnija,Alberta,Bojsija,Trigera itd...
Sve iz zivota ovih likova,privatno ili iz serije.Fore,dijalozi itd...
batman.JPG

hehehe :D
najjaca epizoda ikada :D

di mi je robin sada?!!! elvineeee.....:lol:

meda_bica:
Thanks ;)
Nadam se da ce uskoro biti na tv.Jednostavno nije isto kad odgledas i samo procitas :-( Mada mi se cini da sam je jednom gledala...al bas,bas davno...

Srcani udar na Havajima?!Tamo srcani udar mozes dobiti samo od jedne stvari :lol: :lol: :lol:

Salim se.Stvarno je :sad:
Ta epizoda bi trebala da bude za nekih 20 dana ako idu po redu.Ona je u cetvtom serijalu Mucki.Sledeca je ona kad ciste lustere.

Mucke su najfenomenalnija serija IKADA!!. :D
Ja sam nabavio nekih 30ak epizoda (DVD rip) ali bih voleo da kompletiram zbirku sa ostatkom i sa bozicnim specijalima. Sada upravo sredjujem prevode na ovim epizodama koje imam jer pirati kad prevode to je uzas boziji...
Los titl moze da pokvari atmosferu. :D
Ako neko ima kolekcijicu nek se javne da se razmenjamo ovde pa da svi imaju sve i da uzivamo. cheers

Back