- Poruka
- 47.601
Društvo, kako se zove epizoda sa leptirom i iz kog je to serijala? Nikako da je pronadjem...
As One Door Closes
poslednja epizoda četvrtog serijala (a prvog u kome se pojavio Albert)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Društvo, kako se zove epizoda sa leptirom i iz kog je to serijala? Nikako da je pronadjem...
Nema veze sa serijom ali nije loše napisati za fanove glumca David Jason (Del Boy):
Na TV Avali,radnim danima od 12:30 ide serija koja se zove NON-STOP (Open All Hours) u kojoj jednu od glavnih uloga igra David Jason.Serija je snimana 1976,dakle pre OFAH ali i ovde David Jason ima nekih svojih bisera i nije loše pogledati je.
I ti negovi gegovi kada se čudi nekom odgovoru ili slično isti su kao i u OFAH...
Nema veze sa serijom ali nije loše napisati za fanove glumca David Jason (Del Boy):
Na TV Avali,radnim danima od 12:30 ide serija koja se zove NON-STOP (Open All Hours) u kojoj jednu od glavnih uloga igra David Jason.Serija je snimana 1976,dakle pre OFAH ali i ovde David Jason ima nekih svojih bisera i nije loše pogledati je.
al ima veze sa tobom.. 'oćeš batine?Što to nisi ranije napisao????
od sutra sam i ja pred avalom![]()
Nemoj batine,molim te...bolje mi kaži little dypstick ili little plonker,lakše se podnosi
![]()
little plonker....![]()
da, u pravu si, da sve bude u znaku Mućki...
btw, prespavala sam današnju epizodu u pola 12 na Avali...( what a plonker
)
još sam veći plonker![]()
Pa po onome kako ga naši prevode to bi značilo nešto kao najbolja od svih,najbolja među najboljima i slično.
Evo ti par njegovih hvalospevnih slengova:
Mange tout
Mon dieu!
Creme de la menthe
dobro, može kao šala..Pa po onome kako ga naši prevode to bi značilo nešto kao najbolja od svih,najbolja među najboljima i slično.
Evo ti par njegovih hvalospevnih slengova:
Mange tout
Mon dieu!
Creme de la menthe
pravi Džems Din, faca![]()