Ljubitelji "Mucki", javite se!

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20,4 KB · Pregleda: 7
Meni se svidja ona epizoda kad Del sa nekim tipom kreci stan, pa stavi fluorescentnu boju, cini mi se da je tad uginula i papiga, pa su trcali da kupe drugu.
Volim i scene sa Bojsijem i njegovom zenom, kako se zvase... M....???

Marlin.

Nije to ista epizoda. Del je krečio kuhinju kineskog restorana (sa Rodnijem i dedom) koristeći farbu za koju je tek kasnije čuo da je fluorescentna u epizodi "The Yellow Peril", a u epizodi Who's a Pretty Boy? kreči Denzilu stan, takođe sa Rodnijem i dedom, i ne umire papiga nego kanarinac.

Pusto ostrvo sa aerodromom,jel to? Nosorog ubija ljude samo noću..:zcepanje:

To sa pustim ostrvom je iz poslednje epizode, kad Rodni pokušava da piše na laptopu (ovde je pisaća mašina, jer je epizoda starija :D).

Možda i najbolji citat iz te epizode:

"A rhinoceros has escaped from a zoo, there are 300 dead bodies covered in rhinoceros footprints, there's a lock-up garage two and a half foot deep in rhinoceros crap, and Charlton Heston suspects the butler?"

:rotf:

To sa pustim ostrvom je iz poslednje epizode, kad Rodni pokušava da piše na laptopu (ovde je pisaća mašina, jer je epizoda starija :D).

Možda i najbolji citat iz te epizode:

"A rhinoceros has escaped from a zoo, there are 300 dead bodies covered in rhinoceros footprints, there's a lock-up garage two and a half foot deep in rhinoceros crap, and Charlton Heston suspects the butler?"

:rotf:

:rotf::rotf::rotf:

A gde se setiše Čarlton Hestona...:zcepanje:

Ne znam kako vama deluje al za mene u svakoj epizodi ima po neka rečenica za pamćenje..o scenama da i ne govorim....

Back