Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Kako se zove epizoda kad se pojavi pravi tata i napravi onu mućku sa krvnim grupama? Nema je na rapidovom spisku..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
''Thicker than Water'' - u slobodnom prevodu - ''krv nije voda''...
Takodje, kao ljubitelj mucki da se upisem na ovu temu...![]()
Nema veze sa serijom ali nije loše napisati za fanove glumca David Jason (Del Boy):
Na TV Avali,radnim danima od 12:30 ide serija koja se zove NON-STOP (Open All Hours) u kojoj jednu od glavnih uloga igra David Jason.Serija je snimana 1976,dakle pre OFAH ali i ovde David Jason ima nekih svojih bisera i nije loše pogledati je.
Ljudi, kako se zove epizoda sa pekamskom vodom? I ona kad slučajno kidnapuju Garija? Te mi dve nedostaju..![]()
Nisam bio dugo na ovoj temi….
Od 4:10, jedna od najboljih scena (iako su sve preterane)....
![]()
a sad mi ne daju..pamtim ja, nema frke..
skinula sam Pekamski izvor i Žapčevo zlato...polako dopunjavam kolekciju.![]()
Upravo sam saznao jednu stvar oko epizode "Hole In One"...naime,prvo je urađeno nekoliko scena sa starim dekicom (Lennard Pearce)...priložene slike:
![]()
![]()
ali je u međuvremenu Lennard Pearce preminuo a takođe je i jedan deo epizode bio izgubljen (izgleda da im se to često dešavalo),da bi kasnije tu istu epizodu uradili sa deda-stricem (Buster Merryfield)...priložena slika:
![]()
Mnogo mi je žao što serija nije završena sa prvim dedicom....Bio je daleko bolji od strica Alberta.