Ljubitelji "Mucki", javite se!

Nema veze sa serijom ali nije loše napisati za fanove glumca David Jason (Del Boy):
Na TV Avali,radnim danima od 12:30 ide serija koja se zove NON-STOP (Open All Hours) u kojoj jednu od glavnih uloga igra David Jason.Serija je snimana 1976,dakle pre OFAH ali i ovde David Jason ima nekih svojih bisera i nije loše pogledati je.

Navatala sam je :D

Ima je oko 9.30 i u 12.30h na Avali.

Još jedan dokaz da škola ubija talenat i genija :) Čovek rodjeni pisac, genije..:worth:

John Sullivan grew up in Balham, South London,[1] failed his eleven-plus and left school at 15 with no qualifications. From a working-class background, Sullivan's Irish father was a plumber and his mother occasionally worked as a charlady. It was in Balham where he observed the sort of market trader that would later appear in Only Fools and Horses. Sullivan's first paid employment was as a messenger boy for Reuters.[2]
Much of Sullivan's material for Only Fools and Horses scripts came from his real-life experiences: the chandelier falling, his father's poker sessions, his niece working in the police force, and his grandfather falling down holes to claim money.
In 2005 New Years Honours, Sullivan was awarded an OBE for services to drama.[3] On 2 September 2008 John Sullivan was awarded an Honorary Fellowship at Goldsmiths, University of London.[4] He now lives in the city of Brighton and Hove.

Upravo sam saznao jednu stvar oko epizode "Hole In One"...naime,prvo je urađeno nekoliko scena sa starim dekicom (Lennard Pearce)...priložene slike:

grandad-hole-missing.jpg
original-hole-in-one.jpg

ali je u međuvremenu Lennard Pearce preminuo a takođe je i jedan deo epizode bio izgubljen (izgleda da im se to često dešavalo),da bi kasnije tu istu epizodu uradili sa deda-stricem (Buster Merryfield)...priložena slika:

broadcast-hole-in-one.jpg

Upravo sam saznao jednu stvar oko epizode "Hole In One"...naime,prvo je urađeno nekoliko scena sa starim dekicom (Lennard Pearce)...priložene slike:

grandad-hole-missing.jpg
original-hole-in-one.jpg

ali je u međuvremenu Lennard Pearce preminuo a takođe je i jedan deo epizode bio izgubljen (izgleda da im se to često dešavalo),da bi kasnije tu istu epizodu uradili sa deda-stricem (Buster Merryfield)...priložena slika:

broadcast-hole-in-one.jpg

Zanimljivo.:ok:
Nisam to znao.

Back