ledi
Ističe se
- Poruka
- 2.975
Najbolja serija svih vremena, po meni, (pored Crne Guje i Pajtonovaca
) mislim da sam svaku epozodu gledala po 10-ak i vishe puta...Ali mi je neverovatno da je David Jason bio tek treci izbor za ulogu Del Boy-a. Zamislite nekog drugog u toj ulozi? Da, da, nezamislivo! Generalno, svi su fenomenalni, a Triggeru se mora odati posebno priznanje...Ma shta reci osim lovely jubbly

A inache, zuti kombi Trotera, The Reliant Robin, je prodat pochetkom godine u UK za ˝trichavih˝ £44,227 zajedno sa natpisom Trotters Independent Trading Co, verovatno nekom velikom fanu...Omiljena mi je, inache, nezaboravna Betmen & Robin scena i kada Trigger kaze da se i on oseca neprijatno jer je doshao u kostimu...shofera, na shta mu Del kaze: ˝Kad te malo bolje pogledam, bash se istichesh!˝

A inache, zuti kombi Trotera, The Reliant Robin, je prodat pochetkom godine u UK za ˝trichavih˝ £44,227 zajedno sa natpisom Trotters Independent Trading Co, verovatno nekom velikom fanu...Omiljena mi je, inache, nezaboravna Betmen & Robin scena i kada Trigger kaze da se i on oseca neprijatno jer je doshao u kostimu...shofera, na shta mu Del kaze: ˝Kad te malo bolje pogledam, bash se istichesh!˝