Ljubitelji "Mucki", javite se!

Najbolja serija svih vremena, po meni, (pored Crne Guje i Pajtonovaca ;)) mislim da sam svaku epozodu gledala po 10-ak i vishe puta...Ali mi je neverovatno da je David Jason bio tek treci izbor za ulogu Del Boy-a. Zamislite nekog drugog u toj ulozi? Da, da, nezamislivo! Generalno, svi su fenomenalni, a Triggeru se mora odati posebno priznanje...Ma shta reci osim lovely jubbly:D:D:D
A inache, zuti kombi Trotera, The Reliant Robin, je prodat pochetkom godine u UK za ˝trichavih˝ £44,227 zajedno sa natpisom Trotters Independent Trading Co, verovatno nekom velikom fanu...Omiljena mi je, inache, nezaboravna Betmen & Robin scena i kada Trigger kaze da se i on oseca neprijatno jer je doshao u kostimu...shofera, na shta mu Del kaze: ˝Kad te malo bolje pogledam, bash se istichesh!˝ :lol:

Motam tako nesto po glavi najbolje scene setih se nekih:kada ih je lik zavrnuo za lancice a u jednoj od scena Triger pita:I kakve on ima veze sa gospodinom Stavrosom:-D ili ono kada Rodni odlazi kod ribe sa cijom mamom se Del nekad zabavljao a on ga zatekne ispred ogledala-ju litl plonka

Evo da se javim kao ljubitelj "Mućki"... defitinivno, ako ne najbolja, a ono jedna od najboljih serija koje su Britanci iznedrili!

Šta znam, ne mogu da uprem prstom u određenu epizodu i kažem "ta je najbolja"... ima ih puno koje su super.

Ove novije epizode su isto dobre, mada ih neki kritikuju... meni je recimo super ona kad se Del prijavi za "Milionera" (ili neki sličan kviz), a Rodni se kod kuće obuče kao Kurt Rasel iz "Gladijatora" a Kasandra kao policajka... i Del ga zove da iskoristi pomoć prijatelja a ovaj misli da je Miki Pirs (jer ga je već nešto bio zezao preko telefona) i pred celim gledalištem kaže "More od*ebi Miki! Ideš mi na živce!!!" Inače ekstra fazon u toj epizodi mi je ono kad Rodni pusti muziku... i Triger pita šta je to, ovaj kaže neka Mocartova kompozicija... Triger pita "bez teksta?", a Rodni kaže "da, nema ga". I sad dolazi Del i pita šta to svira a Triger ko iz topa "Mocartova simfonija..." i posle sekundu-dve doda "To je karaoke verzija" :D :D :D I sad mi izmami osmeh kad se setim toga

ma mucke su zakon

a jel se secate kada je Del otisao na letenje sa zmajem i povredio se, vratio se kuci sa denzilom i Trigerom, a Triger:Pa razvedri se stvari su mogle biti gore.
Del:Kako je dodjavola moglo biti gore
Triger:Pa mojoj tetki je skripao tocak na kolicima

Neki likovi obradili stvar iz Mucki i ona izgleda ovako (stvar je radjena pre svetskog prvenstva u fudbalu 2006):

"ONLY FOOLS AND ENGLAND"
(John Sullivan/John Matthews)
(COPYRIGHT CONTROL/MCS MUSIC PUBLISHING)

Intro

Sing La La La La Eng-Er-Land La La,
Sing La La La La, Eng-Er-Land La La,

We've had Geoff Hurst, Knobby Stiles, Gordon Banks and Bobby Moore,
Gascoine, Shearer, Stuart Pearce and Lineker,
Hoddle, Sir Alf Ramsey, Graham Taylor, Kevin Keegan,
Venables And Robson,
And Now we've got Erikson,
Sven Sven Sven Sven Sven Sven Sven Sven

Verse 1

Stick the tickets in me pocket,
I fetch the footballs from the van,
Cause if you want the best you can forget the rest ,
Cause Wayne Rooney is your man.

Bridge

We've been here before and its no mystery,
We always seem to get so far and then we lose on penalties,
But maybe this time Sven will make England click,
We're gonna win the World Cup in 2006

Chorus

Sing La La La La Engerland La La

Verse 2

Lampard, Gerard and Beckham in midfield,
Rooney and Crouch or Owen in attack,
Paul Robinson in goal, Neville, Rio Ashley Cole,
With John Terry, at the back.

Bridge

We've been here before and its no mystery,
We always seem to get so far and then we lose on penalties,
But maybe this time Sven will make England click,
We're gonna win the World Cup in 2006

Chorus

Were all off to Germany
So lets go down in history
Black or white, rich or poor
We'll go mad when England score
God bless England
Viva England
Long live England

Say Magnifique England, Magnifique, England, England,

Veceras 12.10. na Avali u 20:00 krece otprilike ovako:

Stick a pony in me pocket,
I'll fetch the suitcase from the van.
Cos if you want the best 'uns,
But you don't ask questions,
Then brother, I'm your man.
Cos where it all comes from is a mystery,
It's like the changin' of the seasons,
And the tides of the sea.
But here's the one that's drivin' me beserk,
Why do only fools and horses work?
La-la-la-la-lah
La-lala-la
La-la-la-la-lah
La-lala-la.

Evo čisto da se i ja javim da pohvalim seriju i da ostavim prvu poruku na ovom podforumu tv.Mućke su stvarno zakon,ne znam ni sam koja je epizoda bolja od koje.Ostala mi je u sječanju ona epizoda sa građenjem atomskog skoništa na vrhu zgrade,njihov genijalni plan kako da prežive atomski kolaps,sve uz maštanje kako će onda oni ostati jedini muškarci na zemlji i zavoditi preživjele pripadnice ljepšeg pola:))))Čini mi se da sam svaku epizodu odgledao po par puta,srećom svake godine neka od televizija reprizira Mućke.Imam i neke epizode na dvd pa ih odgledam ponekad da utvrdim gradivo:)

Od cistaca do svetske slave

Prilozi

• monatrigL.jpg
    monatrigL.jpg
    23,2 KB · Pregleda: 12
"mucke" i "alo, alo"- ne mogu da se odlucim. najbolje snimljene serije ikada. SVAKA epizoda "mucki" me je nasmejala do suza. ipak, vise mi se dopada prvi, stariji serijal, jer mi se cini da del boj drugacije glumi- nekako opustenije. u kasnijem serijalu, kad je stariji, ima neku blagost u izrazu i govoru, na koju prosto nisam navikla.
najjaca epizoda mi je bila kad del boj i deka treba nesto da ubede rodnija, ne secam se vise sta, pa del boj uci deku da se kao iznenadi kad rodni prica, a deka se iznenadjuje svaki put pre vremena i tako 3 puta. ma, vristala sam od smeha!!!
ili kad je deka ispekao curku pa su svi zajedno jeli i folirali se da je dobra...

"mucke" i "alo, alo"- ne mogu da se odlucim. najbolje snimljene serije ikada. SVAKA epizoda "mucki" me je nasmejala do suza. ipak, vise mi se dopada prvi, stariji serijal, jer mi se cini da del boj drugacije glumi- nekako opustenije. u kasnijem serijalu, kad je stariji, ima neku blagost u izrazu i govoru, na koju prosto nisam navikla.
najjaca epizoda mi je bila kad del boj i deka treba nesto da ubede rodnija, ne secam se vise sta, pa del boj uci deku da se kao iznenadi kad rodni prica, a deka se iznenadjuje svaki put pre vremena i tako 3 puta. ma, vristala sam od smeha!!!
ili kad je deka ispekao curku pa su svi zajedno jeli i folirali se da je dobra...

ONLY FOOLS AND HORSES - definitivno
U prvom serijalu (kako kazes) je bilo to da je Del boy ipak mladji i skoncentrisan samo na Mucke a kasnije je poceo (naravno kada mu je serija donela popularnost) da radi na vise strana da snima......ipak on je meni ostao nekako isti pa cak i kada se ozenio (njegovi izrazi samo njemu tada znani su ostali u njegovom govoru isti od prve do poslednje epizode).
Ovu epizodu sto napominjes kada je deda trebao da se iznenadi je bilo sa deda Albertom ("original" dekica je pre toga umro)

Back