Ljubitelji "Mucki", javite se!

Sizzlym:
i Ja ih obozawam ako neko ima swe epizode samo molim jednu porukicu da mi baci;)

moja the best epizoda je kad su oni u fancy klubu, pa se Del prawi da je faca kad hoce da sharmira one 2 ribe...Krene da se nasloni na shank ne gledajuci....u tom trenutku barmen izlazi iz shanka i ostawlja podignuto....Del krece da se nasloni....i prospe se po podu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: a Triger se okrece neshto da mu kaze, i onako debilno(poshto je owaj na podu ) okrene se oko swoje ose zbunjeno da widi gde je Del....
ma nema shta Del je faca8-)8-)
Sinoc je bila ta epizoda.Smejao sam se ko ludak,po ko zna koji put zbog ove epizode

Sizzlym:
i Ja ih obozawam ako neko ima swe epizode samo molim jednu porukicu da mi baci;)

moja the best epizoda je kad su oni u fancy klubu, pa se Del prawi da je faca kad hoce da sharmira one 2 ribe...Krene da se nasloni na shank ne gledajuci....u tom trenutku barmen izlazi iz shanka i ostawlja podignuto....Del krece da se nasloni....i prospe se po podu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: a Triger se okrece neshto da mu kaze, i onako debilno(poshto je owaj na podu ) okrene se oko swoje ose zbunjeno da widi gde je Del....
ma nema shta Del je faca8-)8-)
Obozavam Mucke,a inace to je i moja omiljena epizoda,i mozda jedna od najsmesnijih scena kad Del Boj propada kroz sank. Svaki put me zaboli stomak. Imam video klip sa tom scenom. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

na kioscima za 250 dinara serija mućke na dvd-ju
da istina je !!!!!!!!!!!!!!!!!!
cela serija će izaći i svi specijali!!!!!!!!!!!!!!!!!
UUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA!" :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

herkul poaro:
:shock: :shock: :shock: :shock:
ne mogu da verujem :shock: :shock: konačno je neko opet napisao nešto,ovaj forum je neposećen još od praistorije :-(
Eeee, zato sam ja i previdela ovu temu! Najbolja serija svih vremena! POkušala sam da snimim sve epizode na HTV-u jesenas i mislim da sam skoro u potpunosti uspela! Na DVD-u je malo toga i ja bih uvek birala nešto drugo! :lol:

Nisam ni znao da postoji tema o njima....a ja hteo da otvorim temu....zar je moguće da se niko nije javljao i poslao niti jedan post od 17.03 2006. pa sve do juče :sad: :sad: :sad: Danas sam na Avali gledao ponovo reprizu i smejao se kao prvi put da je gledam....lovely jubbly a tu epizodu sam gledao na DVD pre 4 dana.....gordon bennett

Back