- Poruka
- 1.249
Mucke-naj serija 4ever!Obozavam sve njihove epizode!Pravi glumci, nema sta...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zestoka epizoda,ali je del ipak ostao na dobitku.crnigrujica:Ali ipak mi je jedna od koje sam vristao ona kad Del i Bojsi igraju poker, pa na kraju epizode Rodni zezne stvar sa onim novcicem sa dve glave! Mislim urnebes!
Sinoc je bila ta epizoda.Smejao sam se ko ludak,po ko zna koji put zbog ove epizodeSizzlym:i Ja ih obozawam ako neko ima swe epizode samo molim jednu porukicu da mi baci
moja the best epizoda je kad su oni u fancy klubu, pa se Del prawi da je faca kad hoce da sharmira one 2 ribe...Krene da se nasloni na shank ne gledajuci....u tom trenutku barmen izlazi iz shanka i ostawlja podignuto....Del krece da se nasloni....i prospe se po podua Triger se okrece neshto da mu kaze, i onako debilno(poshto je owaj na podu ) okrene se oko swoje ose zbunjeno da widi gde je Del....
ma nema shta Del je faca8-)8-)
Obozavam Mucke,a inace to je i moja omiljena epizoda,i mozda jedna od najsmesnijih scena kad Del Boj propada kroz sank. Svaki put me zaboli stomak. Imam video klip sa tom scenom. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Sizzlym:i Ja ih obozawam ako neko ima swe epizode samo molim jednu porukicu da mi baci
moja the best epizoda je kad su oni u fancy klubu, pa se Del prawi da je faca kad hoce da sharmira one 2 ribe...Krene da se nasloni na shank ne gledajuci....u tom trenutku barmen izlazi iz shanka i ostawlja podignuto....Del krece da se nasloni....i prospe se po podua Triger se okrece neshto da mu kaze, i onako debilno(poshto je owaj na podu ) okrene se oko swoje ose zbunjeno da widi gde je Del....
ma nema shta Del je faca8-)8-)
Eeee, zato sam ja i previdela ovu temu! Najbolja serija svih vremena! POkušala sam da snimim sve epizode na HTV-u jesenas i mislim da sam skoro u potpunosti uspela! Na DVD-u je malo toga i ja bih uvek birala nešto drugo!herkul poaro::shock: :shock: :shock: :shock:
ne mogu da verujem :shock: :shock: konačno je neko opet napisao nešto,ovaj forum je neposećen još od praistorije :-(
Mae:Eeee, zato sam ja i previdela ovu temu! Najbolja serija svih vremena! POkušala sam da snimim sve epizode na HTV-u jesenas i mislim da sam skoro u potpunosti uspela! Na DVD-u je malo toga i ja bih uvek birala nešto drugo!![]()
crnigrujica:Ali ipak mi je jedna od koje sam vristao ona kad Del i Bojsi igraju poker, pa na kraju epizode Rodni zezne stvar sa onim novcicem sa dve glave! Mislim urnebes!
herkul poaro:pa malo je na dvd/u jer je to prvi od 28!!!!!!!!!!!!![]()
aupeachwise:pa ne znam, nisu mi smesni...
gordon bennett pa zar si ti TrigerBanshee:au
pa mucke su zakon
retko dobar humor![]()