Ljubitelji "Mucki", javite se!

He he he ne mogu ljudi Mućke tek tako da zaborave....jače je to od svega.
Radiće se opet,samo je pitane koliko će tu biti originalnosti i da li će biti takvog humora koji su mogli da nam priušte Dellboy,Rodney,Trigger,uncle Albert,Grandad,Cassandra & co...
Sve u svemu,Mućke će se gledati i u narednih 100 godina i imaće istu draž kao i kada su se prvi put pojavili na TV-u.

ONLY FOOLS AND HORSES FOREVER 8-) 8-) 8-)

Evo slika iz one serije kada idu u Francusku umesto Alberta....

Prilozi

• DelBoy and Rodney Trotter.jpg
    DelBoy and Rodney Trotter.jpg
    74,8 KB · Pregleda: 10
Najbolja serija svih vremena, po meni, (pored Crne Guje i Pajtonovaca ) mislim da sam svaku epozodu gledala po 10-ak i vishe puta...Ali mi je neverovatno da je David Jason bio tek treci izbor za ulogu Del Boy-a. Zamislite nekog drugog u toj ulozi? Da, da, nezamislivo!
Ма Дејвид је незаменљив. Толико је оригиналан да је створен баш за ту серију, исто тако и Родни. Мислим да су којим случајем неки други глумци били уместо њих да серија не би имала ту драж.
Ukupno Cela serija ima 45 epizoda-9 serijala
Да ли је тачно да Мућке имају укупно 45 епизода ???

Svidja mi se ova ideja mada davno vec pricaju o njoj.Bice to super.
Ja sam zamisljao da se uradi special,ali jos pre,u vremenu kad su Troteri dosli na tlo Pekama.
Jer Bojsi je rekao...
"A onda je jednog zlog srednjevekovnog dana Troter klan je ujahao na ukradenom zefiru":lol:
Jeste gledali epizodu "Licence to Drill" onu koja nikad nije emitovana i u kojoj se pojavljuje cuveni Pedi D Grik?Neke likove jednostavno nikad nismo videli poput Monki Harisa,Ron iz one radnje cash and carry.Ja sam ih uvek zamisljao na svoj nacin.

Jeste gledali epizodu "Licence to Drill" onu koja nikad nije emitovana i u kojoj se pojavljuje cuveni Pedi D Grik?Neke likove jednostavno nikad nismo videli poput Monki Harisa,Ron iz one radnje cash and carry.Ja sam ih uvek zamisljao na svoj nacin.[/QUOTE]

Ima vise tih "Sketch"-eva,ali mislim da nikada nisu prikazivani kod nas...Ja sam pokusao da ih nabavim,ali ih niko nije imao,...

Jeste gledali epizodu "Licence to Drill" onu koja nikad nije emitovana i u kojoj se pojavljuje cuveni Pedi D Grik?Neke likove jednostavno nikad nismo videli poput Monki Harisa,Ron iz one radnje cash and carry.Ja sam ih uvek zamisljao na svoj nacin.

Ima vise tih "Sketch"-eva,ali mislim da nikada nisu prikazivani kod nas...Ja sam pokusao da ih nabavim,ali ih niko nije imao,...[/QUOTE]

Ta epizoda je mislim planirana za emitovanje.A ja mislim da je imam,ustvari imao sam je 100% samo da vidim gde je.

Serija je...nikad neće snimiti seriju poput ove...ovo je genijalstvo čisto....a ja prosto ne znam koga više da obožavam...Dela ili Rodnija :D Del je likčina...ali Rodni, Rodni mi je ubistveno smešan :D :D :D
Ima neki fudbaler koji liči na Rodnija i visok je.. i zovu ga Rodni...

Ja sam gledao tu epizodu. To je čini mi se poslednja epizoda sa dedom, pre nego što je umro... i tek mnogo godina kasnije je iskopana iz nekog arhiva na oduševljenje fanova

Da, ima likova koji se prosto nikad nisu pojavili pa moramo da ih zamišljamo kako izgledaju... a mogli su možda u bar po jednoj epizodi i njih da prikažu

BTW jer se zna možda kad će otprilike da počne s emitovanjem "Once upon a time in Pechkam"? Dok njega čekam pozabaviću se malo "Zelenom travom" s Bojsijem i Marlin...

Back