Ljubitelji "Mucki", javite se!

Nisi. ;)

Nisam ni ja baš oduševljen. Malo razvučena radnja bez dovoljno dobrih fazona, koji nisu propraćeni smehom u pozadini (neki ga ne vole, ja ga volim), mešanje drame sa komedijom (bilo je toga i u "Mućkama" ali, šta znam, nekako bolje uklopljeno a ne na uštrb komedije), a i to što glumci koji glume mlađe varijante dobro poznatih likova uopšte ne liče fizički na njih. I onda prosto ne mogu da zamislim da je to isti lik.

Ali da ne bude sad da ništa ne valja, ima i dobrih strana. Par dobrih štoseva tu i tamo (jedan od mojih favorita je ono sa labavoom :D), a poslednji deo je po meni najbolji, jer se otvorilo mnogo prostora za dalji razvoj serijala. Ovo bi trebalo da je samo pilot, i svakako da ću da gledam dalje, bez obzira što pilot nije bogzna šta.

Potpisujem sve sto si napisao:klap: Meni je dobar stos sa Trigerom,kada Reg kaze kako ga je zatekao da gleda ugasen TV i smeje se:mrgreen: Mislim da je dobro onaj klinac odigrao Slejtera.On mi je nekako najsvetlija tacka

Potpisujem sve sto si napisao:klap: Meni je dobar stos sa Trigerom,kada Reg kaze kako ga je zatekao da gleda ugasen TV i smeje se:mrgreen:

"Verovatno se setio nečeg smešnog" :lol:

Re, u stvari. Sećaš se kad se pojavio u onoj epizodi "Mućki"? Glumio ga je Piter Vudtorp.

Mislim da je dobro onaj klinac odigrao Slejtera.On mi je nekako najsvetlija tacka

Ako mene pitaš, trebalo je da onom što je igrao Džamba Milsa daju ulogu Slejtera; više liči na njega. Kad sam ih prvi put video, mislio sam da je to Slejter.

Meni je jedan od najdražih likova iz "Mućki" bio onaj prvi deda, "Grandad". Pročitao sam na zvaničnom sajtu serije da je njegovo pravo ime bilo Edvard (niko ga nije oslovio po imenu tokom serije), a ovde ga zovu Ted. :neutral: Kako god, drago mi je da je stari dobri deda "opet tu". Dok Fil Danijels još pomalo i podseća na Lenarda Pirsa, dotle mu je glas totalno drugačiji.

Meni je Nikolas Lindharst najsvetlija tačka. Jer on jedini u potpunosti izgleda kao lik koga treba da tumači. :cool:

Bojsi i Triger - uopšte nemaju veze sa svojim odraslim "verzijama". Ja ne bih znao ko je ko od njih da nisu naznačili. Što se tiče Denzila, njega još i možeš da poistovetiš sa onim iz "Mućki" (i glas mu je maltene isti), ali mladi Dej boj definitivno ne izgleda kao Dejvid Džejson iz mlađih dana. :thumbdown:

Takođe mi se ne dopada što se radnja dosta bavi nekim drugim likovima a manje se koncentriše na centralne likove (mada Del boj ovde u stvari i nije centralni lik). Ali, ko što rekoh, pri kraju pilota je napravljena dobra baza za potencijalno dobre epizode koje će koliko-toliko da prenesu onaj šarm "Mućki". Samo da gospodin Džon Saliven lepo osmisli scenarije (a svi znamo da on to ume) i nove epizode Roka i Čipsa mogu i te kako da poprave polovičan utisak koji je pilot ostavio.

Sve je suvisno reci jer serija je zaista supeeeeeeeeeeer :super:
Na zalost nemam je na cd te tako uhvatih malo da se podsetim na pinku dok je bila oko 1h posle ponoci, ali posle nisam, sve je kasnije i kasnije pocinjala :(
Inace mogu je gledati bezbroj puta i uvek se nasmejem do suza.Likovi su ekstra.:ok:

Sve je suvisno reci jer serija je zaista supeeeeeeeeeeer :super:
Na zalost nemam je na cd te tako uhvatih malo da se podsetim na pinku dok je bila oko 1h posle ponoci, ali posle nisam, sve je kasnije i kasnije pocinjala :(
Inace mogu je gledati bezbroj puta i uvek se nasmejem do suza.Likovi su ekstra.:ok:

Najbolja serija ikada!Obozavam je!Imam na dvd skoro sve epizode i specijale.

Za vas dve šarmantne dame Delboj bi ovako odreagovao:

Nisam gledala Rock n Chips, posle ovih komentara ne znam kako sebe da nateram. Nisam ni imala prevelika ocekivanja, ipak su Mucke jedinstvene. Omiljenih likova... iskreno nemam, svi su mi podjednako dobri i ne mogu ih zamisliti jedne bez drugih. Sto se tice epizode, iako su sve odlicne jedna od omiljeni mi je epizoda sa "Pekamskom izvorskom vodom".

FoolsBatman-796658.jpg

Jeste da nema veze sa Mućkama ali nije loše saznati:

Del Boj kao šašavi čarobnjak

Britanski glumac Dejvid Džejson, popularni Del Boj iz kultne britanske serije "Mućke", pozajmiće glas animiranom liku šašavog čarobnjaka u novom BBC-jevom crtaću, prenosi "Telegraf".

Ovaj animirani film za decu BBC će snimati ove godine, a priča prati čarobnjaka Randalfa (kojeg će "igrati" Dejvid Džejson) i njegovog pratioca Njuta kako pokušavaju da zaustave zlog medveda u nameri da zavlada zemljom. Crtani film je zasnovan je na knjizi autora Pola Stjuarta i Krisa Ridela "Muddle earth" i parodija je na roman "Gospodar prstenova".

Dejvid Džejms, jedan od najcenjenijih i najpoznatijih britanskih glumaca, najpoznatiji po ulozi Dej Boja iz "Mućki" i inspektora Frosta iz istoimene serije, i ranije je pozajmljivao glas crtanim junacima.

"Ovo je jedna od stvari koje najviše volim da radim i oduševljen sam što ponovo imam priliku da učestvujem u ovako divnom i zabavnom programu za decu", rekao je Džejson.

Pozdrav za ljubitelje "Mućki"!

Od najstarijih do najnovijih epizoda su genijalni!
Obozavam epizodu kada preprodaju vodu i u istu ubace burad sa fluorescentnom bojom!
I onu kad krece Denzelov stan i kad crkne kanarinac. Pa ga zamene papreno placenim, a ono ... Naravno, zeznu sve!
Sve u svemu, kultna serija!
I da, obozavam ih sve, svako je smesan i zanimljiv lik na svoj nacin! Ali kad Triger pocne da se gubi... :)

Back