Ljubitelji "Mucki", javite se!

troter_delboj_rodni_300709.jpg

Trotters... Kakav kombi, umiranje!! Gde su ga samo nasli! :)

Dok sam ih 80-ih pratio uvek sam imao taj san da jednog dana kupim Reliant Regal i počnem neki biznis na pijaci...falila mi je samo vozačka dozvola.

Mislim da ih ovih dana po hiljadi put gledam i svaku noć se zacenim od smeha. Da nije njih ne znam čemu bih se tako slatko nasmejala u ovoj tužnoj zemlji.
One Rodnijeve izgubljene face, Boyce smeh, o Delu već da i ne govorim. Jedino moram opet da primetim da je prvi dedica bio mnogo bolji od ovog strica. Al, opet ok je i on.

Volela bih da u svom kraju imam "Raginu glavu" kao mesto gde bi se čovek osećao ovako domaćinski

only_fools_rodney_del_albert.jpg

Mislim da ih ovih dana po hiljadi put gledam i svaku noć se zacenim od smeha. Da nije njih ne znam čemu bih se tako slatko nasmejala u ovoj tužnoj zemlji.
One Rodnijeve izgubljene face, Boyce smeh, o Delu već da i ne govorim. Jedino moram opet da primetim da je prvi dedica bio mnogo bolji od ovog strica. Al, opet ok je i on.

Volela bih da u svom kraju imam "Raginu glavu" kao mesto gde bi se čovek osećao ovako domaćinski

only_fools_rodney_del_albert.jpg

Čuo sam da negde u Bgd. ima jedan lokal (činimi se,kod Vukovog spomenika) koji ima karakteristike Ragine Glave i navodno da se dobijaju nekakvi bedževi likova iz Mućki.
Kanim se otići tamo ali nikad da krenem :confused:

Jeste i stric je umro...inače Majka (Kenneth MacDonald) je smrt zatekla na odmoru i koliko se sećam iz nekog članka on je zaspao na plaži i tako je umro.

Ooo, Bože, koja lepa smrt. Mora da je bio mnogo dobar čovek.

Noćas je bila epizoda sa onim lutkama. I moj sin i ja smo plakali od smeha.

Vidim da se na prvim strana govorilo o nekim CD. Da ne zna neko gde se kod nas mogu kupiti?

Vidim da se na prvim strana govorilo o nekim CD. Da ne zna neko gde se kod nas mogu kupiti?

Možeš da probaš u Bulevaru Kralaj Aleksandra u Bgd...ja ih imam ceo komplet na originalima i dosta sam ih platio ali ne žalim (300 i 500 dinara po DVD-ju) i to 23 DVD-ja od 4,7gb i 4 DVD-ja od 8,5 gb sa svim specijalima.

Jeste i stric je umro...inače Majka (Kenneth MacDonald) je smrt zatekla na odmoru i koliko se sećam iz nekog članka on je zaspao na plaži i tako je umro.

Pa da, na Havajima je umro covek.... :(

Joj, ja sam brata probudila koliko sam se zacenila od smeha sinoc kad su im iz sanka izletele lutke, a oni istrcali iz stana!!! Kakav show! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back