Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Nisi.
Nisam ni ja baš oduševljen. Malo razvučena radnja bez dovoljno dobrih fazona, koji nisu propraćeni smehom u pozadini (neki ga ne vole, ja ga volim), mešanje drame sa komedijom (bilo je toga i u "Mućkama" ali, šta znam, nekako bolje uklopljeno a ne na uštrb komedije), a i to što glumci koji glume mlađe varijante dobro poznatih likova uopšte ne liče fizički na njih. I onda prosto ne mogu da zamislim da je to isti lik.
Ali da ne bude sad da ništa ne valja, ima i dobrih strana. Par dobrih štoseva tu i tamo (jedan od mojih favorita je ono sa labavoom), a poslednji deo je po meni najbolji, jer se otvorilo mnogo prostora za dalji razvoj serijala. Ovo bi trebalo da je samo pilot, i svakako da ću da gledam dalje, bez obzira što pilot nije bogzna šta.
Potpisujem sve sto si napisao
Meni je dobar stos sa Trigerom,kada Reg kaze kako ga je zatekao da gleda ugasen TV i smeje se
Mislim da je dobro onaj klinac odigrao Slejtera.On mi je nekako najsvetlija tacka

Kako god, drago mi je da je stari dobri deda "opet tu". Dok Fil Danijels još pomalo i podseća na Lenarda Pirsa, dotle mu je glas totalno drugačiji.