gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
...daklem dal vam se deshavalo da vam neko gleda u dupe ko da tje da ga obljubi, i kakav je osetjaj...?![]()
gledale me...
...dok se nije izbubuljičalo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...daklem dal vam se deshavalo da vam neko gleda u dupe ko da tje da ga obljubi, i kakav je osetjaj...?![]()
morala sam zato što se siliš i pokušavaš na sve da mi odgovoriš, a smešna si.
a kad već pričamo o "javnom", opet - javno se siliš,
a onda šalješ zahtev ovamo.
pa ja ne mogu da verujem.
slatko si me nasmejala, moram ti priznati.![]()
to sto kazes "morala sam" dovoljno govori ko kome pokusava na sve da odgovori...
nekako mi se cinilo da si vredna pokusaja....mislim na prijateljstvo,al svi mi gresimo,pa tako i ja![]()
slatka si.![]()
Ako je od decka ili nekog ko mi se svidja onda je prijatan.
Ako je od nekog ko mi lici na psihopatu onda strasan
uh,pa ti onda imas traume svaki dan...
kako znas , mislim otkud ti to?
pa ima puno ljudi koji izgledaju kao psihopate
Ne znam..nemam oči na leđima....![]()
pa ne trebaju ti oci...ako si zensko treba da imas samo "osecaj"![]()
Sa akcentom na "ako si žensko".....![]()
Sa akcentom na "ako si žensko".....![]()
ma jesam majke mi![]()
Ono jeste Pile... nevezano za Angel, ali ja više ne znam ko je ko na forumu, ko se prenickovao, klonirao, ima krizu identiteta i sl.![]()
Ono jeste Pile... nevezano za Angel, ali ja više ne znam ko je ko na forumu, ko se prenickovao, klonirao, ima krizu identiteta i sl.![]()
Džaba se kuneš...svi smo ti videli doope...tipično muško![]()
nemate pojma kako je super osecaj kad svi znaju kako ti izgleda doope...