LJUBAVNI SAVET !

Uuuuu....usro sam se:lol:
Ma super ti prichica....ajde i da poverujemo da si mushko,u shta sumnjam.
Ovo je postavila neka beda zenskog roda iskomplexirana.
To shto se trpash sa dva tipa koja su ti obojica kao "momci"ne chini te posebnom sretjo,nego djubretom a njih dva retarda koji zasluzeno dobijaju rogove.:lol:

onda si ostao uskracen za jedno zivotno iskustvo, derer
ono sto nas ne ubije, to nas ojaca
nije normalno da smo uvek i samo mi jedini na dobitku
mora nekad i da se gubi

Tracho, sve su to kukavice, najvaznije je da "ne ispadnes budala". I u pravu si, uskracuju sebi zivotno iskustvo. Sebi nikad nista necu da uskratim, a narocito ne ljubav. :razz:8-)

Stara prica.
Ti si se zaljubio i vezao, a ona nije.
Ti si njoj zabavna rezervna varijanta, ona je tebi sve.
Sta reci

Nije sve crno-belo!
Znam devojku koja je u takvoj situaciji...vise joj je stalo do "rezervnog", ali premalo ga poznaje u odnosu na dugogodisnjeg...ne usudjuje se da zavrsi...zato sam i napisala u proslom postu da takve ljude smatram kukavicama...hraneci svoj ego, muce ljude oko sebe!

-Zaljubljen do bola
-Devojka ima decka 4 godine
-Navodno smo zajendo o "drugom"(ili prvom) ne pricamo
-Super nam je kada smo zajedno
-riba/rak
-ja riba ona rak

Shta da radim bRE ?! Pojescu se ziv zato shto stalno mislim o tome kako ona josh uvek ima dobre odnose sa (bivshim)deckom.. ne znam da li su zajedno, ne znam da li se cuju ... uffff!!! . Poludecu ... nisam ljubomoran samo ne zelim da je izgubim :(. A plasim se da ce se to desiti. Da ali da ja begam iz veze ili da ostanem pa shta se desi desi se ?

njoj, kao i svakoj slaboj zeni, potrebna je rezervna varijanta da bi izashla iz "prve" priche...jbg. kod takvih zena i mushkaraca logika je "cilj opravdava sredstvo"...tj. kome se *ebe shto ce neko biti povredjen. moj ti je savet da sachekash i da se ne upecash na njena 'pobrkana' osecanja...

Back