LJUBAVNI SAVET !

NASTAVITI ILI NE ?!

pa, pravo da ti rečem, mene je dečko preoteo bivšem...

viđali se, vamo tamo, i onda rekao

ili si moja ili njegova...

ja sam se nećkala sve dok mi nije rekao da nema nameru da još dugo bude samo kres kombinacija... i nećkala bih se i dalje...

iako sam sa tadašnjim dečkom imala skroz urušene odnose...

trebala mi je pomoć, podsrek...

kada smo se prvi put neshto zakacili i kada sam pomenuo moje razumevanje prema situaciji, tada sam jasno rekao da to isto moje razumevanje ima granice... Ja se borim za ovo jer mi je stalo do nje i znam da mogu vise da joj pruzim nego bilo ko drugi(znam po sebi kako sam tretirao predhodne ). I zanm da je to retko naci. U stvari ja sve ovo radim vise zbog nje ? Taki sam :). A ona ako je djubre neka iskoristi to ...onda ja i trachara idemo na "kafu " i sve ok xexe :D

Mazohista :)

jbga i da me na kraju izjebe seticu se kako je lepo bilo osecati tako neshto ...eto najiskrenije odsrca

Razumem ja tebe, ali morao bi da se iscupash snagom volje, pogledaj oko sebe, ima devojaka, pruzi im sansu da te upoznaju, izvuci maksimum iz veze, budi glumac a ne kaskader. Uzmi zivot u svoje ruke, nemoj da zavisish od njenih odluka.

kada smo se prvi put neshto zakacili i kada sam pomenuo moje razumevanje prema situaciji, tada sam jasno rekao da to isto moje razumevanje ima granice... Ja se borim za ovo jer mi je stalo do nje i znam da mogu vise da joj pruzim nego bilo ko drugi(znam po sebi kako sam tretirao predhodne ). I zanm da je to retko naci. U stvari ja sve ovo radim vise zbog nje ? Taki sam :). A ona ako je djubre neka iskoristi to ...onda ja i trachara idemo na "kafu " i sve ok xexe :D

Ne radis zbog nje, nego zbog sebe, jer je volis.
Al' ako vec hoces da budes "vitez", razmisljaj i malo o tome kako se ona oseca. Ona je u mnogo goroj situaciji, ne znam da li si primetio.

Ma to je samo ideja .A znaci navoda se odnose na to da ne mora da bude kafa ... moze i sok od pomorandze :). I tako te stvari...ajde za sada da resimo ovo lako cemo da organizujemo kaficu.

Nego banshee... ajde malo pojasni to ... zvuci malo sarkasticno .

E derer odusevio si me tim !:)

Ne njoj je tesko zato shto mora da bira i toga sam svestan ali ja njoj olaksavam tipa da nisam ljubomoran niti trazim od nje da resava to shto pre... ne postoji ultimatum. Ali vreme polako istice.. i shta sad ? Mesec dana proslo.

Ma to je samo ideja .A znaci navoda se odnose na to da ne mora da bude kafa ... moze i sok od pomorandze :). I tako te stvari...ajde za sada da resimo ovo lako cemo da organizujemo kaficu.

Nego banshee... ajde malo pojasni to ... zvuci malo sarkasticno .

a je l?
iju sta je meni sve palo vec na pamet
cek da pocrvenim :oops:

pazi da ti kazem
uvek ti ostaje opcija
da ja popricam sa njom

ali to ce da te kosta
imam novu tarifu
advokatsku

Back