LJUBAVNE AVANTURE DRUGA TITA Od maloljetnica do zrelih drugarica

Nisu bile siljene. Ceo narod je bio izmanipulisan pa i one...ne radi se tu o slobodnoj volji iako je dobrovoljni pristanak, ako me razumesh...radi se o pomrachenju svesti...kao shto su ljudi u Jonestown-u verovali da moraju umreti i dobrovoljno pili otrov...a da su imali izbora i da nisu bili pod konstantnim dejstvom raznih metoda za ispiranje mozga, nishta ih na to ne bi nateralo...josh i svojoj deci da daju...kao shto su nashi ljudi davali decu svoju za tudje ciljeve....a kamoli telo...

.. uredu , tebi baš nije sjeo moj primjer sa Titom .
Da se držimo teme .. pošto mi je zanimljiva tvoja teza o njemu , što misliš o njegovom adabiru žena ..

Elem, automobiil je navikao da ima šofera. Kad ostane bez njega zakuca se u banderu ili sleti sa puta.
Dosta više demagogije, kao onda je bila diktatura a sad je demokracija. NE SERRI!!! :dash:

Ja se nikome nisam obrachala ovakvim tonom, pa ni tebi, te ovakav rechnik ostavi za one koji ti to dozvoljavaju.
Kada kazzem da je narod navikao da ima vodju, pricham o psiholoshkim momentima, a ne o politici, da si pazzljivije chitao shvatio bi, jer se nalazimo na ljisu a ne na politici.
Ko se secha zna da se nisu smeli prichati vicevi protiv Tita, nije se smelo misliti protiv Tita ili imati neko drugo vidjenje sopstvenopg zzivota od onog koji je Tito propisao.
Naravno da u takvoj atmosferi nikme nioje p[adalo na pamet da Titu bilo shta odbije, shta god da je trazzio....tako da su te ljubavne avanture posledica Diktature, a ne njegove zavodljiovosti.

O tome ti ja pricam , žene i moć ..

Ali....kod primera sa Titom, kao ni kod bilo kog primera gde je ljudima oduzeta vlast nad sopstvenim izborom ne mozzemo prichati o tome da su te zzene zzelele Tita jer je bio mochan. Morale su da ga zzele, jer ako to ne bi bilo tako, posledice ne samo po njih vech i po celu porodicu su bile nesagledive...

NEMOŠ USPOREĐIVAT ..
I ne vjerujem da Tita nije mogla nijedna odbit ..:rumenko::rumenko:

Joj pile slatko....bilo je divno dok je bila jedna zemlja velika i dok smo se svi voleli i putovali tamo vamo i dok se nismo delili...ali sve je to bilo privid odrzzavan represivnim metodama....i da nije bilo tako nikad ne bi doshlo do onako silovite erupcije nezadovoljstva koji nas je oterao u mrzznju i ratove :confused: dobre ljude sa svih strana...dobro se secham do koje mere su ljudi bili hipnotisani...straha da ne kazzesh neshto pogreshno...
ne, ne bi ti palo na pamet da Titu odbijesh bilo shta, veruj mi...

Najludje mi je bilo kada sam cuo Fidela relativno skoro kako je izjavio da se revolucija mora odrzati i nastaviti... Iako je revolucija bila pre otprilike 35 godina. Skinuo je jednog diktatora da bi i sam posle toga postao diktator.

A ti se nesto cudis?

Pa u celoj Latinskoj Americi pocinje da dominira kastrizam i socijalizam...

Nisi cuo za Caveza?

Joj pile slatko....bilo je divno dok je bila jedna zemlja velika i dok smo se svi voleli i putovali tamo vamo i dok se nismo delili...ali sve je to bilo privid odrzzavan represivnim metodama....i da nije bilo tako nikad ne bi doshlo do onako silovite erupcije nezadovoljstva koji nas je oterao u mrzznju i ratove :confused: dobre ljude sa svih strana...dobro se secham do koje mere su ljudi bili hipnotisani...straha da ne kazzesh neshto pogreshno...
ne, ne bi ti palo na pamet da Titu odbijesh bilo shta, veruj mi...

.. ne mogu ti pametovat , al ja se sican da su se moj caca i mater bar više voljeli međusobno a i sa susjedima , imala san mora i slatkiša ..:rumenko:

“najveći sin svih narodnosti”, bio je vrlo omiljen među ženama, što je obilato koristio..

.. omiljen je bio zbog simpaticnosti ili moći ?
Da li mi žene i danas tako padamo na moć i vođe ?:rumenko:

Obratite paznju na marsalovu desnu ruku:

pkv-tito2.jpg

Ja se nikome nisam obrachala ovakvim tonom, pa ni tebi, te ovakav rechnik ostavi za one koji ti to dozvoljavaju.
Kada kazzem da je narod navikao da ima vodju, pricham o psiholoshkim momentima, a ne o politici, da si pazzljivije chitao shvatio bi, jer se nalazimo na ljisu a ne na politici.
Ko se secha zna da se nisu smeli prichati vicevi protiv Tita, nije se smelo misliti protiv Tita ili imati neko drugo vidjenje sopstvenopg zzivota od onog koji je Tito propisao.
Naravno da u takvoj atmosferi nikme nioje p[adalo na pamet da Titu bilo shta odbije, shta god da je trazzio....tako da su te ljubavne avanture posledica Diktature, a ne njegove zavodljiovosti.

1. zabole me za tvoj ton
2.zašto onda trućaš o politici kad si na ljisu?
3. najveća mana koju ste mu pronašli je da nije dao da fukara pljuje po njemu (ne bi dao ni ja) i da je imao 30 žena/švalerki. Sa tim je samo dokazao da je gazda i da nije pederr. Danas kad nekom iz vlasti kažeš da je pederr odma nisi demokrata, jer bože moj on ima pravo da jebbe koga hoće. I TITO JE IMAO PRAVO DA JEBBE KOGA HOĆE. I to je njegova lična stvar. Ali je zato izgradio hiljade kilometara puteva, pruga, stotine fabrika i zadužio se par milijardi dolara. Ovi novi "demokracijski"pacovi su se za 10 godina zadužili više nego Tito za 40 i nisu mogli da naprave JEDAN most. :rtfm: A povodom današnje slobode govora, dovoljno je da kažem da danas ne možeš ni jednom polu-američkom kopiletu kao što je onaj kopilan Rastko Pocesta da kažeš da ga treba izmlatili motkom, jer odmah su tu CIA, BIA i FBI da zaštite govnno koje danima pljuje po srbima i Srbiji.

p.s. nataknem vam ja ovu američku žutu demokraciju na neku stvar :evil:
i nemoj da pljujete Tita, on je za vas bio i ostao nedostižan.

“najveći sin svih narodnosti”, bio je vrlo omiljen među ženama, što je obilato koristio..

.. omiljen je bio zbog simpaticnosti ili moći ?
Da li mi žene i danas tako padamo na moć i vođe ?:rumenko:

Ha, cuj, i dobro je da je bio takav...

Da nije - danas bi svi pricali kako je bio *****...

Svasta su za njega vec izmislili ruzno, ali bar to ne mogu...

.. ne mogu ti pametovat , al ja se sican da su se moj caca i mater bar više voljeli međusobno a i sa susjedima , imala san mora i slatkiša ..:rumenko:

...i bio je mir....mi sada zzivimo u posledicama tog "mira" nazzalost...kao i uvek, dok si pokoran i ne izlazish iz propisanih okvira, nemash problema...
Ja se secham ljudi koji su preko nochi bezzali u drugu drzzavu jer je Tito rekao da je zzena lepa, secham se ljudi koje su bili ubijeni iako su bili u drugoj drzzavi...secham se nacionalizma koji je vladao izvan granica "bratstva i jedinstva"....ochajnih ljudi ma sve i svashta...samo je trebalo videti van kutije...

...i bio je mir....mi sada zzivimo u posledicama tog "mira" nazzalost...kao i uvek, dok si pokoran i ne izlazish iz propisanih okvira, nemash problema...
Ja se secham ljudi koji su preko nochi bezzali u drugu drzzavu jer je Tito rekao da je zzena lepa, secham se ljudi koje su bili ubijeni iako su bili u drugoj drzzavi...secham se nacionalizma koji je vladao izvan granica "bratstva i jedinstva"....ochajnih ljudi ma sve i svashta...samo je trebalo videti van kutije...

KAPITALIZAM , KONTAM ..

ALI ..
.. ( dalje bi bio moj spam na vlastitom topicu )

Pipi .. nađi mi nekog vođu koji ti je najsimpaticniji, možeš li ga izdvojit ..

Back