Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
Pa i Batista je bio lep covek.On je ima 5 divljih brakova .. i nemili broj ljubavnica .. misliš da su sve bile više siljene nego dobrovljke . Ruku na srce bio je zgodan ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Batista je bio lep covek.On je ima 5 divljih brakova .. i nemili broj ljubavnica .. misliš da su sve bile više siljene nego dobrovljke . Ruku na srce bio je zgodan ..
Nisu bile siljene. Ceo narod je bio izmanipulisan pa i one...ne radi se tu o slobodnoj volji iako je dobrovoljni pristanak, ako me razumesh...radi se o pomrachenju svesti...kao shto su ljudi u Jonestown-u verovali da moraju umreti i dobrovoljno pili otrov...a da su imali izbora i da nisu bili pod konstantnim dejstvom raznih metoda za ispiranje mozga, nishta ih na to ne bi nateralo...josh i svojoj deci da daju...kao shto su nashi ljudi davali decu svoju za tudje ciljeve....a kamoli telo...
Pa i Batista je bio lep covek.Mocan...
Elem, automobiil je navikao da ima šofera. Kad ostane bez njega zakuca se u banderu ili sleti sa puta.
Dosta više demagogije, kao onda je bila diktatura a sad je demokracija. NE SERRI!!!![]()
Pa kako si krenula ocekujem da ce se pojaviti na spisku i Idi Amin
http://en.wikipedia.org/wiki/General_Idi_Amin_Dada:_A_Self_Portrait
i on je talambasao stosta...![]()
O tome ti ja pricam , žene i moć ..
Bože .. od sviju baš si tog ljudoždera bocnuo.![]()
I njega zzeli svaka koja mozze da nastrada ako ne zzeli...![]()
NEMOŠ USPOREĐIVAT ..
I ne vjerujem da Tita nije mogla nijedna odbit ..![]()
Najludje mi je bilo kada sam cuo Fidela relativno skoro kako je izjavio da se revolucija mora odrzati i nastaviti... Iako je revolucija bila pre otprilike 35 godina. Skinuo je jednog diktatora da bi i sam posle toga postao diktator.
Joj pile slatko....bilo je divno dok je bila jedna zemlja velika i dok smo se svi voleli i putovali tamo vamo i dok se nismo delili...ali sve je to bilo privid odrzzavan represivnim metodama....i da nije bilo tako nikad ne bi doshlo do onako silovite erupcije nezadovoljstva koji nas je oterao u mrzznju i ratovedobre ljude sa svih strana...dobro se secham do koje mere su ljudi bili hipnotisani...straha da ne kazzesh neshto pogreshno...
ne, ne bi ti palo na pamet da Titu odbijesh bilo shta, veruj mi...
Ne verujes jer nisi verovatno zivela u njegovo vreme pa ti je to nezamislivo.Pipi je skroz u pravu.Veliko zlo je bio taj covek, veliko i nesagledivo.
“najveći sin svih narodnosti”, bio je vrlo omiljen među ženama, što je obilato koristio..
.. omiljen je bio zbog simpaticnosti ili moći ?
Da li mi žene i danas tako padamo na moć i vođe ?![]()
Obratite paznju na marsalovu desnu ruku:
![]()
Ja se nikome nisam obrachala ovakvim tonom, pa ni tebi, te ovakav rechnik ostavi za one koji ti to dozvoljavaju.
Kada kazzem da je narod navikao da ima vodju, pricham o psiholoshkim momentima, a ne o politici, da si pazzljivije chitao shvatio bi, jer se nalazimo na ljisu a ne na politici.
Ko se secha zna da se nisu smeli prichati vicevi protiv Tita, nije se smelo misliti protiv Tita ili imati neko drugo vidjenje sopstvenopg zzivota od onog koji je Tito propisao.
Naravno da u takvoj atmosferi nikme nioje p[adalo na pamet da Titu bilo shta odbije, shta god da je trazzio....tako da su te ljubavne avanture posledica Diktature, a ne njegove zavodljiovosti.
“najveći sin svih narodnosti”, bio je vrlo omiljen među ženama, što je obilato koristio..
.. omiljen je bio zbog simpaticnosti ili moći ?
Da li mi žene i danas tako padamo na moć i vođe ?![]()
.. ne mogu ti pametovat , al ja se sican da su se moj caca i mater bar više voljeli međusobno a i sa susjedima , imala san mora i slatkiša ..![]()
OK.. OVDI NIJE TEMA O NJEMU KA COVIKU VEC ZAVODNIKU ..TJ.. ON UOPCE NIJE TEMA VEC ŽENE I NJIHOVO PADANJE NA MOĆ VOĐA ..
.. NEMOJTE DA VAS SATIREM U KUT![]()
...i bio je mir....mi sada zzivimo u posledicama tog "mira" nazzalost...kao i uvek, dok si pokoran i ne izlazish iz propisanih okvira, nemash problema...
Ja se secham ljudi koji su preko nochi bezzali u drugu drzzavu jer je Tito rekao da je zzena lepa, secham se ljudi koje su bili ubijeni iako su bili u drugoj drzzavi...secham se nacionalizma koji je vladao izvan granica "bratstva i jedinstva"....ochajnih ljudi ma sve i svashta...samo je trebalo videti van kutije...