gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Može lock nemate bre pojma![]()
nisi nam upalio svetlo a trazhish lock?
ma dobit tjesh da nekazhem shta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može lock nemate bre pojma![]()
ne mogu vise da vas citam...
treba li? zivela bi sa nekim u ciju ljubav si nesigurna?

ne, al' mi je trenutno malo apstraktna cela ta misao o ljubavi, valjda bi trebalo da postoji osoba koja ima isti kao ja pogled na to sta bi ljubav trebala da predstavlja, pa da zna da postoje stvari koje se ne rade. ako je ljubav izbledela, valjda je prihvatljivo da se ponasa ko kako hoce
malo sam sama sebi konfuzna, nema veze![]()
pa naravno da mozhe i tebi da se desi
chak shto vishe posmatrajutji svet i prichajutji sa mnogim osobama imam osjetjaj da su najtuzhnij ti koji zhive 100% po propisu
zhivot bez greshaka je zhiva dosada i chesto razboli osobe koje se trude da ga bash tako i zhive
i sve to konstantno narednih 60 godina?
OMG

ne, al' mi je trenutno malo apstraktna cela ta misao o ljubavi, valjda bi trebalo da postoji osoba koja ima isti kao ja pogled na to sta bi ljubav trebala da predstavlja, pa da zna da postoje stvari koje se ne rade. ako je ljubav izbledela, valjda je prihvatljivo da se ponasa ko kako hoce
malo sam sama sebi konfuzna, nema veze![]()

nisi nam upalio svetlo a trazhish lock?
ma dobit tjesh da nekazhem shta
Pa znaš kako ja da imam 30-40-koliko već godina i da sam sa nekim dvadeset verovatno bih oprostio ako napravi jednu grešku.. Ali nemam i u ovim godinama u kojima sam od praštanja nema leba jer neću bilo ko da me zavitlava računajući na moju moralnu veličinu i prosvetljenost po pitanju vrline praštanja.. Ako se neko oklizne može da šeta dalje, nije prevara isto što i spoticanje na kamen pa da se samo desi slučajno

Pa znaš kako ja da imam 30-40-koliko već godina i da sam sa nekim dvadeset verovatno bih oprostio ako napravi jednu grešku.. Ali nemam i u ovim godinama u kojima sam od praštanja nema leba jer neću bilo ko da me zavitlava računajući na moju moralnu veličinu i prosvetljenost po pitanju vrline praštanja.. Ako se neko oklizne može da šeta dalje, nije prevara isto što i spoticanje na kamen pa da se samo desi slučajno

ma ljubav je vreca govana, sto je jaca vise si u stanju da pojedes
msm figurativno naravno![]()
ja mislim da ti josh nisi voleo
![]()
Jesam i nikada mi se nije desilo da dođem u situaciju da radim nešto što znam da će je povrediti računajući da je to moje pravo jer je volim i ljudski je grešiti, imam pravo na omašku.. Ako sam želeo nešto drugo znači da to što sam imao nije bilo to..E ništa ako ti ne znaš na osnovu dva postaJesam i nikada mi se nije desilo da dođem u situaciju da radim nešto što znam da će je povrediti računajući da je to moje pravo jer je volim i ljudski je grešiti, imam pravo na omašku.. Ako sam želeo nešto drugo znači da to što sam imao nije bilo to..
ziva istina, al' steta nastane onda kad neko kupi pistolj![]()

stos ti crne misli![]()

vi mladi u danashnjem vremenu ako volite tri mjeseca vama se to chini dugo
za chash promenite plochu i nadjete novu devojku i sve to tako dok nesprcate godina u doope pa se onda brzinski zhenite
pih
Guess again, nisi pogodila ništa 
ako volimo onda i prashtamo
da li to znachi da ako nemozhe da oprostimo onda nismo ni voljeli
i ovde nema one klasichne foruimashke sachekushe koja glasi ---> pa zavisi
jer ako je prashtanje povezano sa prekrshajem partnera onda to nije ljubav vetj je to POLITIKA
sta bre doprostim..sto me pravi budalom..pa da u pravu si sto takvog retarda ne treba voleti
pa vama mushkarcima je pametnije da oprostite no shto tje po kafanama da pijete ko smukovi da prebolite zbog nekog iebenog vam principa
Samo veliki ljudi umeju da praštaju, mada ima tu dosta pomirenosti sa životom, uticaja godina-mada nije od neminovnog značaja to...Msm da je lepo imati taj dar, to oslobođa čoveka. Zato je i retkost.ako volimo onda i prashtamo
jer ako je prashtanje povezano sa prekrshajem partnera onda to nije ljubav vetj je to POLITIKA
ako volimo onda i prashtamo
Tako ePa znaš kako ja da imam 30-40-koliko već godina i da sam sa nekim dvadeset verovatno bih oprostio ako napravi jednu grešku.. Ali nemam i u ovim godinama u kojima sam od praštanja nema leba jer neću bilo ko da me zavitlava računajući na moju moralnu veličinu i prosvetljenost po pitanju vrline praštanja.. Ako se neko oklizne može da šeta dalje, nije prevara isto što i spoticanje na kamen pa da se samo desi slučajno