Љубави моја... бивша... хвала ти!

A kad govorish o kompatibilnosti...trebao bi sa toliko godina u profilu da budesh vrlo glup i slep pored ochiju da ne bi shvatio posle par meseci odnosa sa kim si. A to shto si ti idealizovao nekog, nije nechiji problem, vec samo tvoj. To samo govori o tome koliko si sam sebe zavaravao svo vreme provedeno sa njom...Tako da iz ovih postova proizilazi samo da si na neki nachin gubitnik i slabic, jer nisi imao herca sebi da priznash na startu kako stvari stoje....Dao bi i sebi i toj nekoj devojci dragoceno vreme...poshto nam je u zivotu svaki dan dragocen..a mi ga bacamo kao da je toalet papir kojim smo obrisali dupe...
I kao zadnju stavku bi navela da si pljunuo sebi posred chela...jer je tvoja bivsha bila tvoj izbor...a tvoji izbori govore o tebi. Kad tako prichash....kakvu sliku...ljudi koji chitaju ovu temu trebaju da imaju o tebi?
Think about it...

Ps. a zivot se zachas preokrene...ne boj se...kao shto si i sam rekao pun iznenadjenja..

"Zivot uvek ima vishe mashte od nas"...

Rekoh da ti odgovorim a onda odustah jer na bas svaku tvoju recenicu imam primedbu... mnogo je.

Kad vec pricas engleski:
Assumption is a mother of all fuckups.

Ali ti si vec sigurna da znas sta sam ja mislio... i hteo... i zeleo... i...

Sve u svemu, svaki odgovor je dobrodosao. Jer jedino tako spoznas kako drugi misle.

NAravno da nije. Chak je i pozeljno. JA sam postavila par pitanja, i konstatacija koje sam izvela na osnovu napisanog posta. Mogu da budu tachne, i ne moraju.. S obzirom da se ne radi ni o chijem problemu, pa da mi se probudi emocija da zelim nekome da pomognem, mislim da sam savim dovoljno zashla u "borbu sa vetrenjachama". Meni ne trebaju tudja opravdanja, narochito ne od ljudi koje ne poznajem. Moj utisak je takav kakav je, drago mi je ako greshim...Svaka nelogichnost posle prvog chitanja je napisana...I to je to..
Ne zamerite mi...zaista me ne interesuje ostalo...

Ps. upravo sam dala odgovor na post koji je izbrisan...

Zashto bi se tangirao ako ne osecash krivicu?
S druge strane, bolje bi i bilo da je slichniji Opri ili ne znam ko je ta osoba pod 2...jer bi barem neshto nauchili provodeci vreme ovde...Ovako samo mlatimo praznu slamu...
Ja zadovoljstvo nalazim u citanju izmedju redova.

ne, dovoljno je da pojasnish svoj post... valjda bi na taj nachin demantovao sve ono chime te ona optuzila, ili?
a mozda je ona ipak u pravu. Mozda ne koliko je mislisla... ali makar jedan deo.

I meni. :D

Edit:

Obrisao sam onaj gore odgovor jer je upao izmedju druga dva odgovora pa nije vise bio toliko bitan.

Back