LysergicAcid
Poznat
- Poruka
- 9.151
Ja ne pamtim proslost-samo sadasnjost:rolleyes: Ozbiljno,nisu ostavili neki poseban utisak na mene pa ono...Naucila sam od svakog po nesto,zato im hvala.
![]()
ma nema potrebe da se zahvaljujes....uvek na usluzi: )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne pamtim proslost-samo sadasnjost:rolleyes: Ozbiljno,nisu ostavili neki poseban utisak na mene pa ono...Naucila sam od svakog po nesto,zato im hvala.
![]()
el sad znas razne fore
A kad govorish o kompatibilnosti...trebao bi sa toliko godina u profilu da budesh vrlo glup i slep pored ochiju da ne bi shvatio posle par meseci odnosa sa kim si. A to shto si ti idealizovao nekog, nije nechiji problem, vec samo tvoj. To samo govori o tome koliko si sam sebe zavaravao svo vreme provedeno sa njom...Tako da iz ovih postova proizilazi samo da si na neki nachin gubitnik i slabic, jer nisi imao herca sebi da priznash na startu kako stvari stoje....Dao bi i sebi i toj nekoj devojci dragoceno vreme...poshto nam je u zivotu svaki dan dragocen..a mi ga bacamo kao da je toalet papir kojim smo obrisali dupe...
I kao zadnju stavku bi navela da si pljunuo sebi posred chela...jer je tvoja bivsha bila tvoj izbor...a tvoji izbori govore o tebi. Kad tako prichash....kakvu sliku...ljudi koji chitaju ovu temu trebaju da imaju o tebi?
Think about it...
Ps. a zivot se zachas preokrene...ne boj se...kao shto si i sam rekao pun iznenadjenja..
"Zivot uvek ima vishe mashte od nas"...
po odgovorima se moze saznati i da drugi nisu razumeli shta smo mi zeleli da kazemo u svojim postovima (shto recimo ti medo tvrdish) a u tom sluchaju se obichno i daje neko pojashnjenje istog...
Pojasniti 20 optuzbi u 10 recenica 2 posta?
Pa nije ovaj forum Oprah ili Dr.Phil
Postoji uvek i druga mogucnost. Svejedno mi je...
Ja sam napisala ono shto mislim...shvatio ti mene ili ne...ili ja tebe...bla bla...meni je to dovoljno...
Pojasniti 20 optuzbi u 10 recenica 2 posta?
Pa nije ovaj forum Oprah ili Dr.Phil
Ja zadovoljstvo nalazim u citanju izmedju redova.Zashto bi se tangirao ako ne osecash krivicu?
S druge strane, bolje bi i bilo da je slichniji Opri ili ne znam ko je ta osoba pod 2...jer bi barem neshto nauchili provodeci vreme ovde...Ovako samo mlatimo praznu slamu...
a mozda je ona ipak u pravu. Mozda ne koliko je mislisla... ali makar jedan deo.ne, dovoljno je da pojasnish svoj post... valjda bi na taj nachin demantovao sve ono chime te ona optuzila, ili?
Drago mi je![]()