- Poruka
- 62.443
nije fer da nas provalis tako brzo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije fer da nas provalis tako brzo![]()
Odlicna tema ....pa da utvrdimo gradivo ...
Ja odgovorno tvrdim da bolji sex imaju lepi ljudi jer kao prvo ima li sta lepse videti od dvoje lepih ljudi koji se karaju (sad zamislite dvoje lepih, onda zamislite dvoje ruznih a kad zamislite dvoje ruznih videcete da ce vasa zelja za seksom drasticno opasti )
mozete samo da zamislite kako oni tek uzivajudok se njihova sahvrsena i lepa tela spajaju i gore u vatri divlje strasti
dakle da rezimiramo prostom logikom ....ako lepse izgledaju normalno je da se bolje i lepse seksaju
e sad da moje tvrdnje ni bi ostale samo prazna slova na papiru ja sam odlucila da ih potkrepim dokazima ...pitala sam moje prijatelje i prijatelje mojih prijatelja sta oni misle o tome ...svi su se slozili sa mnom i misljnja su da bolji sex imaju lepi ljudi ...neki od njih su mi cak su priznali da cesto mastrubiraju zamisljajuci rasne lepotice i lepotane msm logicno,nece valjda zamisljati ruzne ( nikad ne bi svrsili )
posto smo teni i ja trenutno u nekoj vrsti karantina to nas sprecava da ucinimo sledeci korak
a sledeci korak u korist ove lepe i nadasve korisne teme bice da cemo teni i ja cim budemo izasli iz karantina otici u Knez i pitati slucajne prolaznike sta misle
i sad ja vas pitam sta mislite da ce odgovoriti ti slucajni prolaznici kada budu videli nasa lepa nasmejana lica koja nikog ne ostavljaju ravnodusnim![]()
Normalno da ce svi reci "lepo".Ali nije svima isto lepo I privlachno...ili ruzno I ogavno.U tome je fora, ukusi se razlikuju.
Recimo, neko tebe ne bi tako ni govnjivom motkom a tenzisa bi nekoj drugoj bio samo pavijan na steroidima.
Zamisli.
a zasto mislis da ce svi reci lepo?![]()
ovaj đomlica prso ko oblandaalo majeni, fejt mož samo da sanjaš, ko što možeš d asanjaš da ja ne bi izuo većinu ženskih, pa bile intelektualke splavarke ove one nebitno
misim smešan si i ti i ta tvoja patetična ljubomora više![]()
Zato sto ako nisu sponzoruse zbog kesa, ljudi se obicno kreshu sa ljudima koji su im lepi I privlace ih.
A tu ne postoji univerzalna kategorija.Postoji samo trenutno drustveno pozeljni model.
Pre 300-400 godina "dobra riba" je bila dobro nagojena krmacha sa celulitom, danas je utegnuta sa sisama na izvolte.Mrsavost je bila odlika siromastva.
nije svima lepo nije svima lepo, pa nisi ti svima lep zvekane, kevi jesi možda ostalima teško
ukusi se razlikuju u smislu da neko voli crnku više od plavuše al ne može neko da voli ružnu ribu ili ružnog lika više nego lepe jbte![]()
Derer ja sam te pitala zasto ce svi reci lepo![]()
pa dobro ti se onda vrati u vreme pre 300 400 godina pa tamo pričaj svoje bedne pričice iz kompleks foldera, sada je sada![]()
ja znam da ti ne mozes da skapiras brate sto si onda tako uporan
tebi"dobra riba" je nekom s drugacijim ukusom droljex I ne privlaci ga uopste
to je po meni super jer nismo jedan drugom konkurencija
zamisli kakav bi uzas bio da se svi tipovi loze na isti tip zenski![]()
Derer ne kapiram stvarno..aj ako ti nije tesko pojasni mi detaljnije![]()
đomlica oće da kaže da riba ma kolko lepa bila ako je u drolja fazonu njega nimalo ne privlači
što je teška laž
istina je da bi puzio za takvima nego ga neće pa kiseli grožđe ovuda, fazon gnuša se takvih
- - - - - - - - - -
i naravno da je u tom slučaju 'lepša' neka 'mirna' koja je lakša i tako to![]()
ja kapiram odlično, nego si ti izgleda živeo u nekoj izolaciji pa ne kapiraš da je pojam lepote iznad utiska koji konkretna riba ostavlja
znači lepa ženska može da bude u drolja fazonu kao što lepa ženska može da bude u bibliotekarka fazonu, i tu nema priče o ukusu
razlika u ukusu bi bila kad bi ja reko više mi se sviđa bibliotekarka od drolje a neko reko obrnuto ali OBOJICA MORAMO DA SE SLOŽIMO DA SU I JEDNA I DRUGA LEPE
jel sad jasnije u tom mozgu emotivne inteligencije pretškolskog uzrasta???
ne bate, zaprepašćuješ me kolko si infantilan
Derer ne kapiram stvarno..aj ako ti nije tesko pojasni mi detaljnije![]()
pa nije iznad
lepota I privlacnost su subjektivne
dobro ..to sam skapirala ... nego mi nije jasan ovaj deo de kaze da ce svi reci da se bolje seksaju lepi![]()
svi ce reci lepi ali to lepi ne znaci isto za sve
ama brate nepismeni, privlačnost je subjektivna - na privlačnost utiču čak i traume i kompleksi ako se zakomplikuju, znači ima kolko oćeš faktora
ali lepota je objektivna egzaktna kategorija i tu je kraj priče
a zasto ce reci jbt ...msm sta kao slagace nas![]()
nije bre
ti ne mozes da ne postoje objektivni kriterijumi lepote