ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja mislim da te sama egzistencija likova ko ja, mladih lepih momaka, (ne moramo ništa da kažemo, ne moramo da ti se obratimo), vrlo reže ganglije i da čupaš kosjanu ako je imaš uopšte što nisi kao ja :lol:

to o čemu ti pričaš je upravo ono što ja ovde ismevam - diskonekcija sa realnošću
kakvo ostrvo koje jedan na jedan, ili se prilagodi invajormentu ili umri u samoći, moć da se prilagodiš ili da prilagodiš je uvek bio najbolji pokazatelj snage jer kombinuje više različitih vrsta skilova koji su potrebni za tako nešto
prvi ja bi da sve u životu rešavam jedan na jedan ali nema sinak! ne može! mora da se misli tintarom i mora da se imaju muda!

a tebi je snaga samo fizička snaga, jel to?

Ne. Snaga nije samo fizicka snaga. Apsolutna snaga je kada ti niko nije potreban. Drzava i pravila postoje da bi se zastitili slabi, i da bi se ogranicili mocni. Drustvo i postoji zbog toga, mocnima drustvo nije potrebno. Kakvo prilagodjavanje jadnim i slabim pravilima? Tebi je to snaga? Pun ti je svet jadnika i kukavica koji su mocni. Pun je svet raznih Putina i Jeremica koji su na poziciji, znaci iskompleksiranih kukavica, koji zatvaraju mocne ljude, privatnike, tajkune. To nema ama bas nikakve veze sa time da jaki pobedjuju, to ima veze sa time da jaki strce, i da ih treba skratiti za meru koja je potrebna slabicima, da bi drustvo moglo da funkcionise. Kukavice, laktasi, lizaci bulja i popularni su oni ciji je ovo svet. A ti i dalje misli da je Putin vrh snazan, faca i baja. Covek je obican lizac bulja koji nista u zivotu nije stvorio, koji je dosao na vlast lizanjem dupeta i laktanjem; a i posto je kukavica i iskompleksirana pi.cka, onda je krenuo da se izivljava kada je postao vlast. I takav covek je zatvorio jednog Hodorkovskog:lol: Ma begaj:rotf:

Poslednja izmena:
Ne. Snaga nije samo fizicka snaga. Drzava i pravila postoje da bi se zastitili slabi, i da bi se ogranicili mocni

evo prvog gafa, a tek sam počeo da čitam post
država postoji da bi se zaštitile privilegije moćnih, toliko je bar jasno

.Drustvo i postoji zbog toga, mocnima drustvo nije potrebno.

moćnima je društvo a posebno država neophodna kako ne bi bili opljačkani, zato i postoji izvršni aparat vlasti koji čuva red i poredak kao takav

Kakvo prilagodjavanje jadnim i slabim pravilima?Tebi je to snaga? Pun ti je svet jadnika i kukavica koji su mocni. Pun je svet raznih Putina i Jeremica koji su na poziciji, znaci iskompleksiranih kukavica, koji zatvaraju mocne ljude, privatnike, tajkune. To nema ama bas nikakve veze sa time da jaki pobedjuju, to ima veze sa time da jaki strce, i da ih treba skratiti za meru koja je potrebna slabicima, da bi drustvo moglo da funkcionise. Kukavice, laktasi, lizaci bulja i popularni su oni ciji je ovo svet. A ti i dalje misli da je Putin vrh snazan, faca i baja. Covek je obican lizac bulja koji nista u zivotu nije stvorio, koji je dosao na vlast lizanjem dupeta i laktanjem; a i posto je kukavica i iskompleksirana pi.cka, onda je krenuo da se izivljava kada je postao vlast. I takav covek je zatvorio jednog Hodorkovskog:lol: Ma begaj:rotf:

pa ako štrčiš a nisi dovoljno jak da ostaneš da štrčiš - onda si slab, odnosno ima jači
a kad pričaš o putinu, koji god da je način njegovog dolaska/ostanka na poziciji bio nebitno je... jer mu je trebala spretnost lukavština beskrupuloznost bezosećajnost itd da bude to što jeste - a sve to je snaga

a oblik njenog ispoljavanja je uslovljen ustrojstvom društva
znaš ono - dont hate the player, hate the game

evo prvog gafa, a tek sam počeo da čitam post
država postoji da bi se zaštitile privilegije moćnih, toliko je bar jasno

moćnima je društvo a posebno država neophodna kako ne bi bili opljačkani, zato i postoji izvršni aparat vlasti koji čuva red i poredak kao takav

pa ako štrčiš a nisi dovoljno jak da ostaneš da štrčiš - onda si slab, odnosno ima jači
a kad pričaš o putinu, koji god da je način njegovog dolaska/ostanka na poziciji bio nebitno je... jer mu je trebala spretnost lukavština beskrupuloznost bezosećajnost itd da bude to što jeste - a sve to je snaga

a oblik njenog ispoljavanja je uslovljen ustrojstvom društva
znaš ono - dont hate the player, hate the game

Bold- ne, upravo suprotno. A to narocito vazi za modernu drzavu. Apsolutno mocnima ne samo da nije potrebna drzava da bi stitila njihove interese, nije im potrebno ni drustvo, nije im potreban niko.

Onaj ko je mocan ne moze da bude opljackan u prirodnom stanju stvari, osim ako taj koji ga pljacka nije mocniji od njega. Tek udruzivanjem ljudi u grupe, drustva i drzave, moze da se krene na mocne ljude. Istorija razvitka drzave ti je istorija borbe protiv mocnih feudalaca. Istorija prava isto.

Moc nije kada ti prihvatis neka mediokritetska pravila, i u okviru njih se izlaktas za poziciju u mediokrtitetskom drustvu. Mislim, to je potpuno besmisleno. Moc je kada si dovoljno jak da ti nije potreban niko. Sta sad, vi koji verujete u Boga- on po vama nije mocan, jer strci?:mrgreen:

ama čoveče, vlast i izvršni organi su upravo evoluirali iz lične garde odnosno telohranitelja onih koji su imali više i hteli to više da sačuvaju od onih koji imaju manje

Ne. Snaga nije samo fizicka snaga. Apsolutna snaga je kada ti niko nije potreban. Drzava i pravila postoje da bi se zastitili slabi, i da bi se ogranicili mocni. Drustvo i postoji zbog toga, mocnima drustvo nije potrebno. Kakvo prilagodjavanje jadnim i slabim pravilima? Tebi je to snaga? Pun ti je svet jadnika i kukavica koji su mocni. Pun je svet raznih Putina i Jeremica koji su na poziciji, znaci iskompleksiranih kukavica, koji zatvaraju mocne ljude, privatnike, tajkune. To nema ama bas nikakve veze sa time da jaki pobedjuju, to ima veze sa time da jaki strce, i da ih treba skratiti za meru koja je potrebna slabicima, da bi drustvo moglo da funkcionise. Kukavice, laktasi, lizaci bulja i popularni su oni ciji je ovo svet. A ti i dalje misli da je Putin vrh snazan, faca i baja. Covek je obican lizac bulja koji nista u zivotu nije stvorio, koji je dosao na vlast lizanjem dupeta i laktanjem; a i posto je kukavica i iskompleksirana pi.cka, onda je krenuo da se izivljava kada je postao vlast. I takav covek je zatvorio jednog Hodorkovskog:lol: Ma begaj:rotf:

stvarno ne pratim politiku
ali vecinom nisi u pravu
to sto ti pominjes kojekakve ministre i ove druge koji su dosli na vlast putem politickih, nazovi moci nema veze sa zivotom
jak je onaj ko je jak voljno i ono sto moze intelektualno da stvori
fizicki manje vise muskarac jeste jak ali se ne ogleda njegova sposobnost u masi misica i kg koji on moze da digne jer veruj mi
mogu da dignem vise nego vecina muskaraca
a mene je sramota ne njih :lol:

al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta :lol:

Faktor strast + nesto iskustva.

al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta :lol:

Odlicna tema ....pa da utvrdimo gradivo ...:lol:

Ja odgovorno tvrdim da bolji sex imaju lepi ljudi jer kao prvo ima li sta lepse videti od dvoje lepih ljudi koji se karaju (sad zamislite dvoje lepih, onda zamislite dvoje ruznih a kad zamislite dvoje ruznih videcete da ce vasa zelja za seksom drasticno opasti )

mozete samo da zamislite kako oni tek uzivaju :mrgreen: dok se njihova sahvrsena i lepa tela spajaju i gore u vatri divlje strasti

dakle da rezimiramo prostom logikom ....ako lepse izgledaju normalno je da se bolje i lepse seksaju :lol:

e sad da moje tvrdnje ni bi ostale samo prazna slova na papiru ja sam odlucila da ih potkrepim dokazima ...pitala sam moje prijatelje i prijatelje mojih prijatelja sta oni misle o tome ...svi su se slozili sa mnom i misljnja su da bolji sex imaju lepi ljudi ...neki od njih su mi cak su priznali da cesto mastrubiraju zamisljajuci rasne lepotice i lepotane msm logicno,nece valjda zamisljati ruzne ( nikad ne bi svrsili ):mrgreen:

posto smo teni i ja trenutno u nekoj vrsti karantina to nas sprecava da ucinimo sledeci korak

a sledeci korak u korist ove lepe i nadasve korisne teme bice da cemo teni i ja cim budemo izasli iz karantina otici u Knez i pitati slucajne prolaznike sta misle

i sad ja vas pitam sta mislite da ce odgovoriti ti slucajni prolaznici kada budu videli nasa lepa nasmejana lica koja nikog ne ostavljaju ravnodusnim:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back