ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Апсолутно ништа, али када неко пожели да ти угађа зато што си ти то што јеси, и зато што неко то жели, а не из осећаја да ти је дужан и да треба да ти се клања што уопште лежиш испод њега.. Е то је битна разлика..

- - - - - - - - - -

Ма наравно да не готиве то, то мало да напуне его, сујету и остале рупе, па после откаче, ал то рађа фрустрираност жена, тих мушкараца, и после тога на те мушкарце се можеш попишати.. Психички мртво

Zato danas imas more muskaraca koji glume i uce kako se glumi biti patofna. Prvo moraju sami sebe da uvere u to, kako bi mogli i zene.

Ал зато се она хвали да са њим може како хоће итд итд.. Е то је управо оно што ја причам.. Да је нпр неки од опште прихваћених светских шмекера (ово сам чуо од жена ј б г не разумем се у то) као нпр бредли купер, или онај што глуми у транспортеру, па јуче би јој трпео такав стил живота..

a ono ovde imasmo i temicu o tome sta koga lozi u krevetu
npr onaj mrnapokon lepo rekao on voli submisivne zene
i sta sad pa svako se pali na svoj nacin (((":

drzi ju i ne pusta
925437_378913-dans-cette-longue-robe-noire-monica-637x0-3.jpg

a ona mu izrodi decu

i sta kaete mora da je los u krevetu :'(

Mozda ima lepe usi, ako bi nju pitali?

Zato danas imas more muskaraca koji glume i uce kako se glumi biti patofna. Prvo moraju sami sebe da uvere u to, kako bi mogli i zene.

Не мићко, погрешио си, оне ће све да их наведу на то, ништа се ти не брини... Па још као она је од свих одабрала тебе... Као ти си посебан, а омча око врата, док полако склања даске.

Očigledno ima tu harizmu i šmek o kojima pričamo kad je smotao najlepšu ženu na planeti.
Znači neko je mogao svoju lepotu da okači sebi o rep.

tu nema postavljanja pravila....možda joj je bio neko rame za plakanje, pa ga je zavolela...who knows...uglavnom ti glumci žele da o sebi gaje neku sliku porodičnog života za svoje fanove, ko zna šta se dešava ispod površine

a ono ovde imasmo i temicu o tome sta koga lozi u krevetu
i sta sad pa svako se pali na svoj nacin (((":

Као што рекох свако бира како ће да живи, нећу ја некоме да бирам како ће да живи, само не морам са свим да се сложим... Свако од нас (ај да се бахатим па да причам у име свих ахахха) готиви доминацију с времена на време, заправо врло често, ал не морам да нађем неку брвнару од девојке да би радио шта хоћу, ја то радим са ким год, мсм ја сам ја па бих то био и са даром чистачицом и са моником.. :)

tu nema postavljanja pravila....možda joj je bio neko rame za plakanje, pa ga je zavolela...who knows...uglavnom ti glumci žele da o sebi gaje neku sliku porodičnog života za svoje fanove, ko zna šta se dešava ispod površine

A zašto je neverovatno da se pojmi da neko ima šarm, da zrači, da je zanimljiv i da je zbog toga milion puta privlačniji, jebozovniji od nekog klasičnog lepotančića?

to sam i ja rekao, mene niko ne čita :evil:

- - - - - - - - - -

A zašto je neverovatno da se pojmi da neko ima šarm, da zrači, da je zanimljiv i da je zbog toga milion puta privlačniji, jebozovniji od nekog klasičnog lepotančića?

ja rekoh who knows...al da je lep, nije...da je zgodan, nije

Као што рекох свако бира како ће да живи, нећу ја некоме да бирам како ће да живи, само не морам са свим да се сложим... Свако од нас (ај да се бахатим па да причам у име свих ахахха) готиви доминацију с времена на време, заправо врло често, ал не морам да нађем неку брвнару од девојке да би радио шта хоћу, ја то радим са ким год, мсм ја сам ја па бих то био и са даром чистачицом и са моником.. :)

ma dobro sad al reci da ti znas sta monika prica o njemu
ono druzite se?:sad2:

Vole da varaju sa onima ko ih dobro t. Znas, ima masa, ali masa mladih devojka koje za ozbiljnu vezu biraju nekog zbog fizickog izgleda, pa ih posle varaju sa nekim ko ih dobro t.

Оне ће да варају зато што тако хоће, а не зато што је овај овакав и онакав..

Не мићко, погрешио си, оне ће све да их наведу на то, ништа се ти не брини... Па још као она је од свих одабрала тебе... Као ти си посебан, а омча око врата, док полако склања даске.

Hah, e u ovo slabo ko moze da poveruje.Barem ne oni racionalni. Pa valjda pravi muskarac treba da odabere i preuzme na sebe izbor, a zena je ta koja prihvata ili ne. Msm, posto vecina njih nikada prva ne prilazi momku bilo gde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back