ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jelda da su medeni?
ben-jennifer-happy-big.jpg

Hah, e u ovo slabo ko moze da poveruje.Barem ne oni racionalni. Pa valjda pravi muskarac treba da odabere i preuzme na sebe izbor, a zena je ta koja prihvata ili ne. Msm, posto vecina njih nikada prva ne prilazi momku bilo gde.

Ортак, обрати пажњу како ће те убеђивати да су још оне те које одаберу.. Као оне су те које воде игру.. Па ми није јасно како оне као тако паметне, такве мачке пи*ке итд итд па се пола њих каје цео живот што одабра то, па мсм..

Ортак, обрати пажњу како ће те убеђивати да су још оне те које одаберу.. Као оне су те које воде игру.. Па ми није јасно како оне као тако паметне, такве мачке пи*ке итд итд па се пола њих каје цео живот што одабра то, па мсм..

Za mene bira onaj ko prvi pridje. Ako neka u startu pocne da mi prodaje takvu pricu, a ceka da ja sve preduzimam u praksi (kako je i red), nemam sta da razgovaram.

Ne. Logično zaključivanje. Ako su ti ruke lepe i desanka ti je lepa što implicira da njoj ne činiš uslugu, zar ne? :)

A što se tvog polnog organa tiče, ne znam ni da li ga poseduješ, o estetskom momentu da ne govorim.

jel ti stvarno misliš da se ložim na sopstvenu desanku (ma kolko lepa bila) više nego na ženu (ma kolko prosečna bila)?
aj sad reci mislim :lol:

I to je dokaz da im je fizicki izgled bitniji za ozbiljnu vezu, nego za jebacinu. Mislim, ma koliko to besmilano izgledalo, to jeste cinjenica. Znaci, imas masu zena, narocito mladjih, kojima je fizicki izgled mnooogo bitan za emotivne stvari, a varaju, mastaju i sve sto uz to ide sa nekim ko ih dobro...

I to je dokaz da im je fizicki izgled bitniji za ozbiljnu vezu, nego za jebacinu. Mislim, ma koliko to besmilano izgledalo, to jeste cinjenica. Znaci, imas masu zena, narocito mladjih, kojima je fizicki izgled mnooogo bitan za emotivne stvari, a varaju, mastaju i sve sto uz to ide sa nekim ko ih dobro...

a ne može taj lep da ih dobro...

ok, hvala, ali to sam već znao....zato meni jako laska kad mi devojka kaže svoje fantazije, ma koliko one mogle da atakuju na moj ego

A tako hoce zato sto su nezadovoljne. Cesto i nesrecne, ali to je vec dublja tema.

Ма да.. Као што и лопов краде зато што га је живот натерао... Господе Боже колико година имаш кад верујеш у то?

pa ko pricha o problemima :lol:

Ок, не капирам, небитно..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back