ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ah da, tema. Bolji ljubavnici su manje lepi muškarci. Više se trude oko žene. Valjda ti Bog oduzme na jednoj strani, a udeli na drugoj.

Lepotan se sexa sam sa sobom, i obično očekuje da cica ovlaži na samu činjenicu da se on pred njom, odabranom, svukao. Više razmišlja da li mu tokom misionara visi stomak i kako mu se zatežu bicepsi, nego da li na adekvatan način zadovoljava partnerku. A i brate većina tih nabildovanih, nagutanih steroidima, naloženih na proteine i tegove, ima malu pišu. Valjda im bildovanje dođe kao neka kompezacija.

Морам да приметим нешто.. Жене причају како су бољи ови мање лепи, мушкарци причају како су у сексу добре ове мање лепе, све је то тако фино, лепо, ал нешто не видим да пршти потражња за таквима, него су више као успутна станица док не налети оно што си чекао, него као ај бар да одем станицу две, бићу ближи/а циљу...

А и ако ћете ићи тим путем, узећу ружнијег/ју да бих био/ла изнад, да би узео/ла ту позицију да неко мора око мене да се труди, онда је то већ болесно.. А може се назвати и лечењем комплекса, било ко то да ради, да не скапираш лично..

А и ако ћете ићи тим путем, узећу ружнијег/ју да бих био/ла изнад, да би узео/ла ту позицију да неко мора око мене да се труди, онда је то већ болесно.. А може се назвати и лечењем комплекса, било ко то да ради, да не скапираш лично..

dobra poenta

lep jeste, glup nije ali je dusu dao za izbegavanje :lol:

dao sam ti dušu... srce sam ti dao :rumenko:

Ne reckam.

A je l vodiš neku evidenciju kad, koja, kako, koliko puta za veče, čisto da napumpaš ego kada prelistaš ili je bitnije što reče ono slatko devojče na S da se hvališ pred drugarima?

pa ne vodim evidenciju al imam imenik, a prećutno utrkivanje s ortacima postoji naravno
mada ja se i ne opterećujem toliko time

I da, ko misli da je Stanija onako generalno lepa sa polu-konjastom facom, onda :lol::hahaha: Pa u CKM-u i Maximu kod nas, su otprilike 75% riba koje su slikane za iste lepse od nje. Sad bacim pogled na Farmu i vidim da ima barem 3 devojke koje su lepse od nje (nemam pojma kako se zovu). Po meni.

- - - - - - - - - -

Toliko od mene, odoh da zderem i da gledam NBA.:bye:

Poslednja izmena:
Ova tema ce uci u anale. Podseca me na onu o bitnosti velicine penisa za dobar seks. Ovi sto imaju mali kisele grozdje i besede o bitnosti tehnice.

Dok se sas velikim kurche. Cela prica je o tome.

Морам да приметим нешто.. Жене причају како су бољи ови мање лепи, мушкарци причају како су у сексу добре ове мање лепе, све је то тако фино, лепо, ал нешто не видим да пршти потражња за таквима, него су више као успутна станица док не налети оно што си чекао, него као ај бар да одем станицу две, бићу ближи/а циљу...

Recimo da je očekivano da jedna adolescentkinja padne na fizički izgled i da se zaljubi u tipa sa kojim nije razmenila dve reči samo zato jer je lep. Ali valjda sa godinama ljude počneš da posmtraš na malo manje površan način pa u partneru tražiš još nešto osim čvrstog stomaka i nebo plavih očiju? Ne negiram važnost fizičkog izgleda ali odbijam da ga stavim na pijadestal. Uz to, većina ljudi koje poznajem su našli nekog ko im odgovara prvenstveno intelektualno i duhovno a fizički izgled je tu bio uzgredna stavka. I niti su one Barbika niti oni Ken. Ljudi prosečnog izgleda koji su se zaljubili.

Recimo da je očekivano da jedna adolescentkinja padne na fizički izgled i da se zaljubi u tipa sa kojim nije razmenila dve reči samo zato jer je lep. Ali valjda sa godinama ljude počneš da posmtraš na malo manje površan način pa u partneru tražiš još nešto osim čvrstog stomaka i nebo plavih očiju? Ne negiram važnost fizičkog izgleda ali odbijam da ga stavim na pijadestal. Uz to, većina ljudi koje poznajem su našli nekog ko im odgovara prvenstveno intelektualno i duhovno a fizički izgled je tu bio uzgredna stavka. I niti su one Barbika niti oni Ken. Ljudi prosečnog izgleda koji su se zaljubili.

znaš kako ovo meni zvuči? da nisu mogli da biraju pa su se našli sa nekima koji takođe ne mogu da biraju i onda je tu zaljubljenost bila više isforsirana posledica nego uzrok bilo čega

Ок, знаш као и остали да не верујем у те приче заљубљивање бла бла, да не давим пуно, али исто тако знам једну девојку која ми је рекла "боље да нађем неког и ружнијег па да ми буде ок него да нађем неког лепог па да се цимам", што је мораш признати горе и од површности те клинке..

Такође имам људе који ми одговарају интелектуално, врло их је мало али има их, духовно још слабије, али опет са таквим људима сам ортак, познаник, итд итд, а да ми неко каже како му је физички изглед узгредна ставка, е то већ мало теже..

Но све ово није битно, мени је само запарало око (обично кажем уво ал сад читам) као "мање лепи се више труде око жене", а то враћа на оно да заправо није ништа битно до тога да вам неко титра, јер реално мангупа који је шмекер ћеш теже натерати да му постанеш центар света, што је и нормално, овај се сломи врло брзо, па буде као ето ви њему чините што сте са њим и онда јаши мићко идемо ђиха...

Опет кажем свако има право да бира како живи, само се ја не слажем са тим..

znaš kako ovo meni zvuči? da nisu mogli da biraju pa su se našli sa nekima koji takođe ne mogu da biraju i onda je tu zaljubljenost bila više isforsirana posledica nego uzrok bilo čega

Napisano ima tu vrlinu (ili manu) da dobija ono značenje koje mu čitalac dodeli. Tako da svako pročitano razume kako želi i u skladu sa sopstvem pogledom na svet.

- - - - - - - - - -

Ок, знаш као и остали да не верујем у те приче заљубљивање бла бла, да не давим пуно, али исто тако знам једну девојку која ми је рекла "боље да нађем неког и ружнијег па да ми буде ок него да нађем неког лепог па да се цимам", што је мораш признати горе и од површности те клинке..

Такође имам људе који ми одговарају интелектуално, врло их је мало али има их, духовно још слабије, али опет са таквим људима сам ортак, познаник, итд итд, а да ми неко каже како му је физички изглед узгредна ставка, е то већ мало теже..

Но све ово није битно, мени је само запарало око (обично кажем уво ал сад читам) као "мање лепи се више труде око жене", а то враћа на оно да заправо није ништа битно до тога да вам неко титра, јер реално мангупа који је шмекер ћеш теже натерати да му постанеш центар света, што је и нормално, овај се сломи врло брзо, па буде као ето ви њему чините што сте са њим и онда јаши мићко идемо ђиха...

Опет кажем свако има право да бира како живи, само се ја не слажем са тим..

Trude u krevetu Plja:lol: A i šta ima loše u tome da ti neko ugađa?

"мање лепи се више труде око жене", а то враћа на оно да заправо није ништа битно до тога да вам неко титра, јер реално мангупа који је шмекер ћеш теже натерати да му постанеш центар света, што је и нормално, овај се сломи врло брзо, па буде као ето ви њему чините што сте са њим и онда јаши мићко идемо ђиха...

većina žena i govori da više voli patofne
naravno ono što žene govore i misle a pogotovo osećaju nema mnogo veze jedno s drugim... realnost je znači sasvim drukčija

al zato ima nosinu hahahhaa

Ал зато се она хвали да са њим може како хоће итд итд.. Е то је управо оно што ја причам.. Да је нпр неки од опште прихваћених светских шмекера (ово сам чуо од жена ј б г не разумем се у то) као нпр бредли купер, или онај што глуми у транспортеру, па јуче би јој трпео такав стил живота..

Trude u krevetu Plja:lol: A i šta ima loše u tome da ti neko ugađa?

Апсолутно ништа, али када неко пожели да ти угађа зато што си ти то што јеси, и зато што неко то жели, а не из осећаја да ти је дужан и да треба да ти се клања што уопште лежиш испод њега.. Е то је битна разлика..

- - - - - - - - - -

većina žena i govori da više voli patofne
naravno ono što žene govore i misle a pogotovo osećaju nema mnogo veze jedno s drugim... realnost je znači sasvim drukčija

Ма наравно да не готиве то, то мало да напуне его, сујету и остале рупе, па после откаче, ал то рађа фрустрираност жена, тих мушкараца, и после тога на те мушкарце се можеш попишати.. Психички мртво

Апсолутно ништа, али када неко пожели да ти угађа зато што си ти то што јеси, и зато што неко то жели, а не из осећаја да ти је дужан и да треба да ти се клања што уопште лежиш испод њега.. Е то је битна разлика..

Što nas vraća na Tensija i njegovo otaljavanje sexa sa manje lepim devojkama i stav da im čini ne znam kakvu uslugu time što se sexaju sa njim. Zar to nije primer ovoga o čemu pišeš?

drzi ju i ne pusta
925437_378913-dans-cette-longue-robe-noire-monica-637x0-3.jpg

a ona mu izrodi decu

i sta kaete mora da je los u krevetu :'(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back