Faith
Veoma poznat
- Poruka
- 14.156
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa ti si u tripu nekom onda jer eva mendez nije ružna ko lopov i kao takvom mišljenje ti je irelevantno
kakva nebuloza![]()
Dušo, to ako se tešiš da si lep pa time istovremeno i dobar ljubavnik, nisi.
jbga pile, šta da ti radim... qaram dobro i to nisam ni znao dok mi nisu kazali tako da ako su mene slagali lažem i ja vas
a i vidim brate šta se ženskoj dešava, nisam slep
to naravno pod uslovom da me izloži a da bi me izložila mora da bude dobra riba
ako me ne izloži onda otaljavam
A zašto spavaš sa nekim ko te ne privlači dovoljno? Mislim na taj sex koji otaljavaš.
ti znaš kakav sam ljubavnik
ajde bre idi naskači na onog tvog koji se više trudi oko žena
znaci evo vec 5 dana vas voza
a zašto da ne?
Zbog drugara.Da bude najbolji po kvantitetu, kvalitet nije bitan.A zašto spavaš sa nekim ko te ne privlači dovoljno? Mislim na taj sex koji otaljavaš.
znaci evo vec 5 dana vas voza
ne spamuj nego gukni na temu, ako ne - magla![]()
pa ako nisam lep, onda po tvojoj logici sam sjajan ljubavnik![]()
Pa valjda neko ko je (odnosno tvrdi da je) frajer može da bira ili je ponuda toliko loša da je daj šta daš?
to znaci da nije lep i glup
Iskreno, mislim da si u rl-u jedan fin, lepo vaspitan mladi čovek. I zašto da ne, realne su šanse i da si dobar ljubavnik. Ono što je fakat to je da nisi glup. A nekako verujem da pametni ljudi kada nešto ne umeju da rade, nađu način da nauče.
pa mnogo je više prosečnih i loših riba nego bombi, ja kad bi samo bombe završavo iscrpeo bi zalihe za tri meseca, moram malo da rasporedim, red ovoga red onoga
a i recka je recka, kaj ne?
lep jeste, glup nije ali je dusu dao za izbegavanje![]()
vau, pa ti baš pratiš moj lik i delo
ja o tebi ne mislim ništa![]()