ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa ti si u tripu nekom onda jer eva mendez nije ružna ko lopov i kao takvom mišljenje ti je irelevantno

Odvratna je. Mislim fizicki, pojma nemam kakva je kao osoba, a i ne zanima me bas. Ali shvatam da ima ljudi kojima je ona ekstra i vrh, njihov ukus. Ako mi se ukus ne poklapa sa vecinom, to znaci da me zabole za vecinu i za njihova misljenja. Opet ponavljam, meni se cak generalno i svidja takav fuficast izgled koji ona fura, nisam neko kojem je to odvratno.

jbga pile, šta da ti radim... qaram dobro i to nisam ni znao dok mi nisu kazali tako da ako su mene slagali lažem i ja vas
a i vidim brate šta se ženskoj dešava, nisam slep
to naravno pod uslovom da me izloži a da bi me izložila mora da bude dobra riba
ako me ne izloži onda otaljavam

A zašto spavaš sa nekim ko te ne privlači dovoljno? Mislim na taj sex koji otaljavaš.

pa mnogo je više prosečnih i loših riba nego bombi, ja kad bi samo bombe završavo iscrpeo bi zalihe za tri meseca, moram malo da rasporedim, red ovoga red onoga
a i recka je recka, kaj ne?

Ne reckam.

A je l vodiš neku evidenciju kad, koja, kako, koliko puta za veče, čisto da napumpaš ego kada prelistaš ili je bitnije što reče ono slatko devojče na S da se hvališ pred drugarima?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back