ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci da pricas o nekom imaginarnom tipu i odnosu sve vrijeme jer si sama potvrdila da takvog jos nisi upoznala i takvo nesto dozivila.
Ti nisi sposoban da pravilno proceniš išta, jer ti je analni seks gorka tačka, sam si pisao da ti to nedostaje i da te to nervira kod žena ta uzdržanost povodom istog,
pa si se uhvatio za neki moj post kao da sam ja predstavnica protivnica analnog seksa.
Nemam ništa protiv toga...nisu stizali do te tačke, ja ih pogubim mnogo pre toga.

Ne, ti se hvališ da si opaki jebach koji voli balvane, jer muškarac je taj koji je prevrće kako hoće i sve radi a ona samo treba da leži i da mu sve dozvoli.Tvoje reči parafrazirane.
Dobre u seksu su one koje učestvuju aktivno kao i muškarac i nikako ne može značiti da će tebi seks sa gore opisanim balvanima biti bolji jer možeš sve nego sa ovom drugom vrstom.
Ova druga može da te izbezumi da ne znaš kako se zoveš, da li će biti oralni ili analni seks ili nešto treće je stvar želja i ukusa...

ne može
kako kad al ja nemam ništa protiv seksa gde ja radim šta ja hoću bez da ženska previše učestvuje
u principu je dovoljno da nije mrtva, mož i da spava ako oće

a ti o seksu pojma nemaš, svi vi koji ga mistifikujete toliko, počev od kamilice preko tebe pa do svih ostalih veze nemate sa seksom

ne može
kako kad al ja nemam ništa protiv seksa gde ja radim šta ja hoću bez da ženska previše učestvuje

a ti o seksu pojma nemaš, svi vi koji ga mistifikujete toliko, počev od kamilice preko tebe pa do svih ostalih veze nemate sa seksom
Ne mistifikujem ga uopšte, potpuno se osećam dobro u svojoj koži kad je seks u pitanju.
A ti mislim da još nisi dobro potucan od strane žene. Nisi imao zaista pravi seks.

naravno, ali sumnjiv mi je taj ako hoce stalno, tj. najvise voli to...? :mrgreen:

da skratim priču jer me sej ne razume, ali i da tebi objasnim pošto vidim da si i ti u tripu
ti kad se upoznaješ sa nekim, kad se izložiš na nekoga ni u jednom momentu mu ne vidiš polne organe
a izložila si se
što znači da sama kita tebi ne predstavlja nešto na šta se ti napališ na početku

kako onda možete da tvrdite da to ako neko voli da ga spiči u međ ženske guzove određuje nečiju seksualnu opredeljenost u smislu da je *****?

- - - - - - - - - -

Ne mistifikujem ga uopšte, potpuno se osećam dobro u svojoj koži kad je seks u pitanju.
A ti mislim da još nisi dobro potucan od strane žene. Nisi imao zaista pravi seks.

jok ti si imala

a mistifikuješ toliko da sam ozbiljnog mišljenja da si đana

ne može

Ovo je vrh :mrgreen: :dash:

Može, to je jedan širi izraz,i obuhvata sve od dodira, reči oralnog seksa i tucanja..njeno ponašanje i stav dok je tip tuca...to je u prenesenom smislu i po meni je odličan izraz i za žene.

Можеш на лобању да се окренеш не можеш да га потуцаш... И добро си рекла, њено понашање и став док је тип туца...

naravno da je vrh
svaki put kad žena pokuša da preuzme inicijativu u krevetu ona ispadne
neke su bolje pa ispadnu manje, neke su lošije pa je gaf veći

uglavnom pošto ne čitaju misli mogu samo da nagađaju
a kad si sa nekom dugo pa te zna šta voliš onda ona ubaci malo onoga što ona voli i fabula odma odluta
zato i kažem da volim kad joj radim šta ja hoću i kad ona radi šta ja hoću jer tad je najbolje

da skratim priču jer me sej ne razume, ali i da tebi objasnim pošto vidim da si i ti u tripu
ti kad se upoznaješ sa nekim, kad se izložiš na nekoga ni u jednom momentu mu ne vidiš polne organe
a izložila si se
što znači da sama kita tebi ne predstavlja nešto na šta se ti napališ na početku

kako onda možete da tvrdite da to ako neko voli da ga spiči u međ ženske guzove određuje nečiju seksualnu opredeljenost u smislu da je *****?

Taman posla, to nisam ni rekla, rekla sam da sam cula od raznih likova (prvenstveno muskog pola) da ako je nekom to primarno, tj. na prvom mestu da je moguce da je latentni gej...

Moguće da jesam, a moguće i da osećaš da bi te pogubila za sekund pa se tešiš pripisujući moje reči fantaziji i knjigama.

kako bi me pogubila keve ti? :lol:

- - - - - - - - - -

Taman posla, to nisam ni rekla, rekla sam da sam cula od raznih likova (prvenstveno muskog pola) da ako je nekom to primarno, tj. na prvom mestu da je moguce da je latentni gej...

a šta je ako voli da mu riba blajva? latentni otorinolarigolog?!?

naravno da je vrh

a kad si sa nekom dugo pa te zna šta voliš onda ona ubaci malo onoga što ona voli i fabula odma odluta
zato i kažem da volim kad joj radim šta ja hoću i kad ona radi šta ja hoću jer tad je najbolje

što u principu znači da je najbolje da ne mrda mnogo

naravno da je vrh

A suprotno od 'samo da nije mrtva, da lezi tu kao daska' je da zena preuzme inicijativu u sexu? :mrgreen: Aha, dobro :lol:

pa ne kazem da je istina vec da ne znam sta da mislim...:confused:
a ne mozes da poredis oral sa tim jer uopste nije isto biti gej i biti orl... :lol:

pa mogu da poredim jer je debilno reći za nekoga da je gej ako se već izložio na ženu pa makar se tripovo da joj ga zgura u nos

- - - - - - - - - -

A suprotno od 'samo da nije mrtva, da lezi tu kao daska' je da zena preuzme inicijativu u sexu? :mrgreen: Aha, dobro :lol:

pa u principu čim makar malo samoinicijativno mrdne zasrala je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back