al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini
qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks,
lepi ili
ružni?
i zašto tako mislite?
ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta
ljubav, ah, ljubav...
elem, bolji sex imaju lepi ljudi, to je bar svima jasno, a svi koji tvrde drugacije, lazu, ili su i sami ruzni
lepi ljudi imaju lepa tela, oni uzivaju vec i samim gledanjem sebe, ili partnera, a kamoli dodirivanjem
to govorim i na osnovu svog iskustva, gde jedno vreme nisam znala dal oni lepi vise uzivaju gledajuci svoje odredjene lepe delove ili stavljajuci ih u moje odredjene delove, a problem su resavali tako sto su najvise uzivali snimajuci te svoje delove dok ih stavljaju u moje delove, pa ih posle gledali, uz ciniju kokica i flasu ladnog piva i uzvike "vidi, vidi, sad, kako mi gluteus lepo podrhtava u ovoj sceni!"
po mom misljenju, samo lepi ljudi i treba da se sexaju, jer ukoliko se sexaju ruzni, to je em vizuleno odvratno (zamislite da ih neko vidi!pa, ostale bi mu traume za vjeki vjekova), em moze imati nesagledive posledice-a cesto i ima, naime, sexualnom aktivnoscu, kao sto znamo, nastaju bebe, kad se eksa dvoje ruznih, postoji velika verovatnoca da ce na svet osim svoje ruznoce, doneti i trecu, ili cetrvtu, petu i sestu (daleko bilo!)
elem, posto majka priroda nije bas toliko pametna koliko mnogi od vas misle, te dopusta da se i ruzni radjaju i sta vise-reprodukuju, ja bih (da se ja pitam, jel) napravila jednu komisiju sastavljenu od lepih ljudi, dakako, koja bi nesto pre reproduktivnog perioda, odredila ko moze, a ko ne da se sexa
onaj ko ne sme...pa, postoje brze i manje vise bezbolne metode koje zauvek gasnu zelju za ebanjem
a, onaj ko sme-pa zna se-odmah na uzivanciju i razonodu
ja sam licno, cim sam primetila da sam ruzna, prestala da se sexam
pre toga su me neki ubedjivali da sam lepa-prvo pogledom, zatim recima i komplimentima, onda pipkanjem i trljanjem mojih odredjenih delova tela (valjda da mi dodatno dokazu da su ti delovi lepi, cim ih oni tako zeljno trljaju i pipkaju), zatim stavljanjem nekih svojih (mojom lepotom ekscitiranih) delova tela u odredjene moje delove tela, cime bi, po njihovom misljenju, dokaz da sam lepa dobio svoju definitivnu potvrdu i formu
tek sam dosta kasnije shvatila da su me lagali, da sam ruzna, a ne lepa, te da vecini nije bitno da li ih mecu u lepu, ili ruznu, sve dok mecu
e, to me je, moram priznati dodatno deprimiralo i frustriralo, jer mi nije bilo jasno zasto (i zaboga kako???) neko uspe da metne u ruznu?
i, eto, onda sam prestala da se sexam, a vi kako 'ocete...
p.s. ona cuvena utesna doskocica da se ruzni ljudi (narocito zene) vise trude u sexu, bas zato sto su ruzni, pa da to nadoknade, ne verujem da moze biti prihvacena, jerbo dzaba taj trud, ako se trudi skot...ako me razumete...