ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kake sad veze ima tvoj posao i dal' si intelektualka, seljanka, stidljiva ili razbludna, dal si bila samo sa jednim ili 50njih...poenta je u sirini znanja i otvaranja tamnih vrata nasih zelja koja cekamo da nam neko drugi otvori i ucini nas robovima sopstvene pohote.... :roll:

A? Moj posao?

- - - - - - - - - -

ti si devojčica jednostavna, prosta... dve tri reči su dovoljne za tebe
Au čoveče..... u ovoj rečenici ima naznaka višeg oblika života...:eek:

Ma da...
To sta ce tebe da "izlozi" kod neke devojke, nekog drugog nece
Gledaj da se ne koorchis mnogo, da na kraju ne zavrsis sa nekom malom, malom, okruglastom zdepastom, brkatom u koju gledas ko u boga :lol: i koju ces da zenis u roku od tri meseca.
Jer takvih primera ima koliko oces

Ovo je jako lepo receno :lol:
A obicno oni koji se koorche,svojim pricama ili sta god rade lece komplekse,umesto da preduzmu nesto. :whistling:

pa dosli su ovde svi da nadju svoju srecu i svako se predstavi i tako ce mozda dobiti svoju srecu

detelina.jpg

ma poremetila sam samu sebe nekako
mislis kao da uberu tu pa da
:rumenka:
idem u krevet na par sati

- - - - - - - - - -

mozda ne mislis na mene nema veze idem u krevet meni ste svi jedno osim nekoga
e ne to nije to neshto drugo neko nije jedno
ne to stomislis

al malo sutra hahaha
niste valjda stvarno pomislili da ću JA da otvorim temu o toj patetičnoj budalaštini :lol:

qaranje dakle - šta mislite... ko ima bolji seks, lepi ili ružni?
i zašto tako mislite?

ako ste mišljenja da ulogu igraju brojni drugi faktori sem fizike slobodni ste mišljenje da iznesete
biće mi zadovoljstvo da vas pobijem argumentima iz stvarnog sveta :lol:

ljubav, ah, ljubav...
elem, bolji sex imaju lepi ljudi, to je bar svima jasno, a svi koji tvrde drugacije, lazu, ili su i sami ruzni
lepi ljudi imaju lepa tela, oni uzivaju vec i samim gledanjem sebe, ili partnera, a kamoli dodirivanjem
to govorim i na osnovu svog iskustva, gde jedno vreme nisam znala dal oni lepi vise uzivaju gledajuci svoje odredjene lepe delove ili stavljajuci ih u moje odredjene delove, a problem su resavali tako sto su najvise uzivali snimajuci te svoje delove dok ih stavljaju u moje delove, pa ih posle gledali, uz ciniju kokica i flasu ladnog piva i uzvike "vidi, vidi, sad, kako mi gluteus lepo podrhtava u ovoj sceni!"
po mom misljenju, samo lepi ljudi i treba da se sexaju, jer ukoliko se sexaju ruzni, to je em vizuleno odvratno (zamislite da ih neko vidi!pa, ostale bi mu traume za vjeki vjekova), em moze imati nesagledive posledice-a cesto i ima, naime, sexualnom aktivnoscu, kao sto znamo, nastaju bebe, kad se eksa dvoje ruznih, postoji velika verovatnoca da ce na svet osim svoje ruznoce, doneti i trecu, ili cetrvtu, petu i sestu (daleko bilo!)
elem, posto majka priroda nije bas toliko pametna koliko mnogi od vas misle, te dopusta da se i ruzni radjaju i sta vise-reprodukuju, ja bih (da se ja pitam, jel) napravila jednu komisiju sastavljenu od lepih ljudi, dakako, koja bi nesto pre reproduktivnog perioda, odredila ko moze, a ko ne da se sexa
onaj ko ne sme...pa, postoje brze i manje vise bezbolne metode koje zauvek gasnu zelju za ebanjem
a, onaj ko sme-pa zna se-odmah na uzivanciju i razonodu
ja sam licno, cim sam primetila da sam ruzna, prestala da se sexam
pre toga su me neki ubedjivali da sam lepa-prvo pogledom, zatim recima i komplimentima, onda pipkanjem i trljanjem mojih odredjenih delova tela (valjda da mi dodatno dokazu da su ti delovi lepi, cim ih oni tako zeljno trljaju i pipkaju), zatim stavljanjem nekih svojih (mojom lepotom ekscitiranih) delova tela u odredjene moje delove tela, cime bi, po njihovom misljenju, dokaz da sam lepa dobio svoju definitivnu potvrdu i formu
tek sam dosta kasnije shvatila da su me lagali, da sam ruzna, a ne lepa, te da vecini nije bitno da li ih mecu u lepu, ili ruznu, sve dok mecu
e, to me je, moram priznati dodatno deprimiralo i frustriralo, jer mi nije bilo jasno zasto (i zaboga kako???) neko uspe da metne u ruznu?
i, eto, onda sam prestala da se sexam, a vi kako 'ocete...

p.s. ona cuvena utesna doskocica da se ruzni ljudi (narocito zene) vise trude u sexu, bas zato sto su ruzni, pa da to nadoknade, ne verujem da moze biti prihvacena, jerbo dzaba taj trud, ako se trudi skot...ako me razumete...

ljubav, ah, ljubav...
elem, bolji sex imaju lepi ljudi, to je bar svima jasno, a svi koji tvrde drugacije, lazu, ili su i sami ruzni
lepi ljudi imaju lepa tela, oni uzivaju vec i samim gledanjem sebe, ili partnera, a kamoli dodirivanjem
to govorim i na osnovu svog iskustva, gde jedno vreme nisam znala dal oni lepi vise uzivaju gledajuci svoje odredjene lepe delove ili stavljajuci ih u moje odredjene delove, a problem su resavali tako sto su najvise uzivali snimajuci te svoje delove dok ih stavljaju u moje delove, pa ih posle gledali, uz ciniju kokica i flasu ladnog piva i uzvike "vidi, vidi, sad, kako mi gluteus lepo podrhtava u ovoj sceni!"
po mom misljenju, samo lepi ljudi i treba da se sexaju, jer ukoliko se sexaju ruzni, to je em vizuleno odvratno (zamislite da ih neko vidi!pa, ostale bi mu traume za vjeki vjekova), em moze imati nesagledive posledice-a cesto i ima, naime, sexualnom aktivnoscu, kao sto znamo, nastaju bebe, kad se eksa dvoje ruznih, postoji velika verovatnoca da ce na svet osim svoje ruznoce, doneti i trecu, ili cetrvtu, petu i sestu (daleko bilo!)
elem, posto majka priroda nije bas toliko pametna koliko mnogi od vas misle, te dopusta da se i ruzni radjaju i sta vise-reprodukuju, ja bih (da se ja pitam, jel) napravila jednu komisiju sastavljenu od lepih ljudi, dakako, koja bi nesto pre reproduktivnog perioda, odredila ko moze, a ko ne da se sexa
onaj ko ne sme...pa, postoje brze i manje vise bezbolne metode koje zauvek gasnu zelju za ebanjem
pre toga su me neki ubedjivali da sam lepa-prvo pogledom, zatim recima i komplimentima, onda pipkanjem i trljanjem mojih odredjenih delova tela (valjda da mi dodatno dokazu da su ti delovi lepi, cim ih oni tako zeljno trljaju i pipkaju), zatim stavljanjem nekih svojih (mojom lepotom ekscitiranih) delova tela u odredjene moje delove tela, cime bi, po njihovom misljenju, dokaz da sam lepa dobio svoju definitivnu potvrdu i formu
tek sam dosta kasnije shvatila da su me lagali, da sam ruzna, a ne lepa, te da vecini nije bitno da li ih mecu u lepu, ili ruznu, sve dok mecu
e, to me je, moram priznati dodatno deprimiralo i frustriralo, jer mi nije bilo jasno zasto (i zaboga kako???) neko uspe da metne u ruznu?

p.s. ona cuvena utesna doskocica da se ruzni ljudi (narocito zene) vise trude u sexu, bas zato sto su ruzni, pa da to nadoknade, ne verujem da moze biti prihvacena, jerbo dzaba taj trud, ako se trudi skot...ako me razumete...

preljeteh pogledom jer znamo da ja ne čitam toke tekstove, al mi ovo boldirano baš upalo u oči i pocrveneh evo ovde i sad jer sam se osjetio prozvanim...

preljeteh pogledom jer znamo da ja ne čitam toke tekstove, al mi ovo boldirano baš upalo u oči i pocrveneh evo ovde i sad jer sam se osjetio prozvanim...

pa, jeste dilajt, i meni je jedno vreme bilo tesko kad sam shvatila da sam ruzna i da ne treba da se sexam
al, posle to prodje, navikne se covek....ko i na sve...
al treba bre neko jasno i glasno da kaze ono sto vecina misli, el tako?

pa treba...al što baš ti takva ružna i nikakva...ja sam mislio da će to dat sebi za pravo neki lepi čovjek...

pa, oni mozda iz sazaljenja, ili iz obzira nece da kazu, znas da su to dve glavne premise koje vladaju krstom....sta znam...
a, sem toga, treba mi prvo da pogledamo istini (i ogledalu) u oci...
al nije to sad bitno, nemoj da spamujemo temu...

ljubav, ah, ljubav...

hbt... :eek: ja sam na ovo ovlazio iako nisam lep ko cica maca :mrgreen:

pa zasto, neko je takav neko onakav sta sad
a to ionako zavisi vise od toga kako se osecas po meninajvise od toga
znaci ako sam izabrala da sam kreten sta sad
mislim iz nekog opsteg ugla gledano
ali ne volim kad neko nipodastava neke stvari :I

- - - - - - - - - -

ok kad nisi stalozen onda te to razbesni ali tek je poceo dan : ))
desilo mi se neki put u zivotu da se tako svidjam ljudima i muskima al to nekako random uopste nema veze toliko sta sam bas obukla ili nesto
mislim kad ti je bas stalo da se svidjas onda popijesh korpu uglavnom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back