KristinaCarolija
Obećava
- Poruka
- 56
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
boze al sam nekad bila pametnacuj kako...
tamo gde ljubav daje, tu nagon uzima..tamo gde se ljubav nudi, tu nagon trazi..zajedno cine savrsen sklad uzimanja i davanja, saglasje duse, tela i emocija, duboko medjusobno prozimanje, i srecu..
jer kao sto nismo samo duhvni, tako nismo ni samo telesni..i onaj covek koji pokusa da neki deo sebe satre i ugusi, dobija ga kao najveceg neprijatelja..
ali tamo gde postoji ljubav, nikad covek nije nametljiv i nasilan..nikad..
Obavezno pogledajte...
Ljudi, u svojoj trideset petoj ja se evo izgleda zaljubih. Poslije mnogo godina emotivne apstinencije, ja opet nesto osjecam. Nevjerovatno, ali to mi se dešava. Da li je to moguće? Šta da radim? Bojim se.
Ja se nijedne moje gluposti ne stidim...Uvek sam im oblačio lepa odela...Da su gole istine u pitanju,moždaIh jesam bio budala te 2009. Stidim se ovih svojih starih postova.
ljubav je najveca glupost koju sebi covek moze da dozvoli. i sto je najcrnje ne uci na greskama.
definitivno kultna tema..
otvaram je potaknuta diskusijom na sovinistima
dakle, pisite..dileme, gledista, uglove, zablude, sa stanovista muskaraca, sa stanovista zena, psiholske analize, socioloska stajalista..
i da pocnemo...
da li mislite da covek vise i jace oseca kao mlad ili u srednjim godinama? u cemu je razlika? da li je strast deo ljubavi? da li je moguca ljubav bez strasti?