ljubav - srcem ili zdravim razumom

Keane Roy:
esperanca137:
Keane Roy:
Umalo me drugacije razmisljanje skupo kostalo...Sta ces,iskustvo...

ma u redu je,svako ima svoje misljenje.ja ne ujedam. mozda je tako i najbolje
OK,prihvatam,samo kazem,iz iskustva.Ono sam se malo nasalio,ipak je tu potrebno naci neku meru.Vazno je sta ko zeli,osekuje, i to je to.St ne ugoditi sebi,ici na svoju stetu?

Da,definitivno treba ugoditi prvo sebi ,a posle onom drugom.Dok sam drugacije razmisljala bila sam bas nesrecna,jer je osoba s kojom sam bila bila veliki egoista, a ja sam davala bezrezervno.

esperanca137:
Keane Roy:
esperanca137:
Keane Roy:

OK,prihvatam,samo kazem,iz iskustva.Ono sam se malo nasalio,ipak je tu potrebno naci neku meru.Vazno je sta ko zeli,osekuje, i to je to.St ne ugoditi sebi,ici na svoju stetu?

Da,definitivno treba ugoditi prvo sebi ,a posle onom drugom.Dok sam drugacije razmisljala bila sam bas nesrecna,jer je osoba s kojom sam bila bila veliki egoista, a ja sam davala bezrezervno.
Dobro,mislim,znas onu narodnu "Ko nije za sebe nije ni za druge".Ne mislim da treba biti egoista.Kako da kazem,treba naci meru,to je ono glavno...

Keane Roy:
esperanca137:
Keane Roy:
esperanca137:
Keane Roy:

Dobro,mislim,znas onu narodnu "Ko nije za sebe nije ni za druge".Ne mislim da treba biti egoista.Kako da kazem,treba naci meru,to je ono glavno...

Slazem se sa tobom u potpunosti.Treba biti umeren u svemu, a posto sam ja veceras preterala sa forumom,i postala veoma gladna,jer sam zaboravila da veceram odoh da spavam jer cu se zabosti u friz i tek onda necu moci da zaspim.Toliko o meri.laku noc :-)

mammy:
Dont_Break_The_Oath:
Ma kakva mera,kakva rezerva,sve mi to izgleda kao trazenje nagrade sto se voli ona druga osoba.
Poenta je u davanju,jos i ako ona druga strane daje,eto,to je pogodak.
A AKO DRUGA STRANA NE DAJE?
STA ONDA?

Onda mu "zatvori vrata" ispred nosa jer nije vredan ni tvoje ljubavi ni tvoje paznje.Osoba koja se hrani tudjom ljubavlju,a nista ne daje je krpelj koga treba sto pre eliminisati iz zivota.Tek ces tada shvatiti da mozes da dises punim plucima i da male stvari coveka cine srecnim.Uvek postoji nada(esperanca)da ce se mozda jednoga dana pojaviti neko ko ce zasluziti tvoju ljubav i koji ce umeti da ti uzvrati na pravi nacin.

Back