Ljubav preko interneta

• Začetnik teme Začetnik teme oxana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
А ако један викенд договориш са другарима излет на Тару, а други викенд обећаш баби да ћеш јој доћи на молитву (сеоску славу), а трећи викенд је твом рођаку рођендан, а четврти викенд се разболиш...

Само могу да вам кажем свака вам част, али ја то не бих постигао 100% и пре бих немао девојку него имао под таквим околностима... Е да... а шта бива када некоме од вас дође у среду четвртак оно... ''е хоћу сад баш да га/је видим и пољубим и то...''?
Za izlet na Taru nemam keša niti imam nekog u Beogradu ko vozi, obe babe mi žive jako daleko kao i potencijalni rođaci kojima bih išla na rođendan a živim brzo i hranim se lako ( :lol: ) tako da se ne razboljevam :mrgreen:

Kad nam dođe sredom ili četvrtkom... dešavalo se da prosto sednemo na voz i vidimo se za dva i po sata. Najjače je bilo kad sam mu nenajavljena upala u sobu dok je spavao... izgledao je kao da vidi duha :D

A kad ne postoje mogućnosti za tako nešto, onda sedimo na telefonu i ništa nam ne fali jer znamo da ćemo se videti za par dana. Strpljenje je divna stvar ;)

Vlado, i ja sam nekad mislila da nikad ne bih mogla da imam vezu na daljinu, ali to je bilo puko razmišljanje na temu bez ikakvog iskustva. Nama je lepo, volimo se i verujemo jedno drugom, a i Beograd-Novi Sad, realno, nije neka velika daljina.

Za izlet na Taru nemam keša niti imam nekog u Beogradu ko vozi, obe babe mi žive jako daleko kao i potencijalni rođaci kojima bih išla na rođendan a živim brzo i hranim se lako ( :lol: ) tako da se ne razboljevam :mrgreen:

Kad nam dođe sredom ili četvrtkom... dešavalo se da prosto sednemo na voz i vidimo se za dva i po sata. Najjače je bilo kad sam mu nenajavljena upala u sobu dok je spavao... izgledao je kao da vidi duha :D

A kad ne postoje mogućnosti za tako nešto, onda sedimo na telefonu i ništa nam ne fali jer znamo da ćemo se videti za par dana. Strpljenje je divna stvar ;)

Vlado, i ja sam nekad mislila da nikad ne bih mogla da imam vezu na daljinu, ali to je bilo puko razmišljanje na temu bez ikakvog iskustva. Nama je lepo, volimo se i verujemo jedno drugom, a i Beograd-Novi Sad, realno, nije neka velika daljina.
Дакле, дао сам примере који се мени стално догађају... теби се вероватно догађају неке друге ствари са истим последицама... знам да конташ шта сам хтео да кажем :P

Два и по сата тамо, још толико назад + време бивања заједно... поновићу моју стандардну реченицу - ја када бих имао 5+ сати везано да ме нико не узнемирава ја бих се женио :lol: Иначе, ово са духовима је кул, али може то и мало ближе да буде :)

А јел' упражњавате сајбер секс? :mrgreen:

Ја сам покушавао али не иде. Дакле, БГ ми је подношљив јер сам стално у БГу и БГ ми је као друго насеље... а нпр био сам са једном девојком која је из једног места код Панчева и које је исто удаљено у километрима као и БГ, али није ишло... једноставно... можда грубо звучи али циљам на суштину - није ми било успут. А што се тиче поверења с тим никада нисам имао проблема... а БГ-НС... јбга релативно је... и субјективно... нпр ја не подносим бусеве и возове (ово посебно), а да бих ишао колима треба ћунте (а треба и за ове прве)... могу отићи пар пута, али скупа је то работа... :)

Al dobro,nije to bila ljubav preko neta. Vecjinu sam upoznala uzivo prvo,pa onda ostajali u kontaktu preko neta.
Jedino sam vashe slavne chlanove Krste (necju imenovati,jedan cje se prepoznati,a jedan sumnjam da ovo josh uvijek chit) upoznala preko neta. I dechka iz Brchkog.
Ostalo sve uzivo. ;)

Дакле, дао сам примере који се мени стално догађају... теби се вероватно догађају неке друге ствари са истим последицама... знам да конташ шта сам хтео да кажем :P
Naravno da kontam. Samo, meni se retko dešava da vikendom imam neku neodloživu obavezu koja se dešava tad i samo tad. Evo, gledam nešto, otkako smo zajedno (kraj marta), samo dva vikenda se nismo videli, ne sećam se zašto - mora da je bila neka frka s učenjem, bilo moja ili njegova, jer je bio maj. A i kad se vidimo, to je retko bio samo vikend, uglavnom sam ja kod njega ili on kod mene par dana - jednom sam eskivirala neka predavanja :rumenko:, a par puta je bio rok pa uhvatimo luft dane kad su prošli ispiti ili tako nešto... ma, provodim više vremena s njim nego s nekim u srednjoj školi :)

Два и по сата тамо, још толико назад + време бивања заједно... поновићу моју стандардну реченицу - ја када бих имао 5+ сати везано да ме нико не узнемирава ја бих се женио :lol: Иначе, ово са духовима је кул, али може то и мало ближе да буде :)
Može i manje od pet sati putovanja pod uslovom da je nedavno legla stipendija pa se luksuziram busom :D koji je skuplji tri do četiri puta, arrrrghhhh. Pazi, može to biti i više sati ali ono što i on i ja znamo jeste da vredi, imaš svako pravo da ne misliš tako. :)

Ја сам покушавао али не иде. Дакле, БГ ми је подношљив јер сам стално у БГу и БГ ми је као друго насеље... а нпр био сам са једном девојком која је из једног места код Панчева и које је исто удаљено у километрима као и БГ, али није ишло... једноставно... можда грубо звучи али циљам на суштину - није ми било успут. А што се тиче поверења с тим никада нисам имао проблема... а БГ-НС... јбга релативно је... и субјективно... нпр ја не подносим бусеве и возове (ово посебно), а да бих ишао колима треба ћунте (а треба и за ове прве)... могу отићи пар пута, али скупа је то работа... :)
Pa dobro, čoveče, ali šta kad nađeš curu iz Subotice ili Niša ili Sarajeva...? :eek: Ja sam htela nekog Srbijanca kad dođem na studije a završih sa ovim iz moje škole :lol: sasvim je realno očekivati da ti devojka jednog dana bude ko zna odakle. I onda tokom leta put pod noge pa hajmo u planine Dovla :)
Inače, meni voz savršeno odgovara, jeste da je smor putovati dva sata (pogotovo kad se zaustavi u nedođiji jer su se od toplote iskrivile šine) ali cena je... prava studentska. :D

Al dobro,nije to bila ljubav preko neta. Vecjinu sam upoznala uzivo prvo,pa onda ostajali u kontaktu preko neta.
Jedino sam vashe slavne chlanove Krste (necju imenovati,jedan cje se prepoznati,a jedan sumnjam da ovo josh uvijek chit) upoznala preko neta. I dechka iz Brchkog.
Ostalo sve uzivo. ;)
Ima još jedan? :) Ja znam za ovog za kog sumnjaš da čita. A drugi je pretpostavljam ovaj s kojim se prepucavaš :mrgreen:

Back