GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Alo,tishina! (((=
Aco,ne budi djubre i cjuti.
Vlado,ne budi djubre i cjuti.
Pogotovo ti,Aco.
Pogotivije ti,Vlado.
![]()
E, sad za inat ima sve da mu kazhem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo,tishina! (((=
Aco,ne budi djubre i cjuti.
Vlado,ne budi djubre i cjuti.
Pogotovo ti,Aco.
Pogotivije ti,Vlado.
![]()
Za izlet na Taru nemam keša niti imam nekog u Beogradu ko vozi, obe babe mi žive jako daleko kao i potencijalni rođaci kojima bih išla na rođendan a živim brzo i hranim se lako (А ако један викенд договориш са другарима излет на Тару, а други викенд обећаш баби да ћеш јој доћи на молитву (сеоску славу), а трећи викенд је твом рођаку рођендан, а четврти викенд се разболиш...
Само могу да вам кажем свака вам част, али ја то не бих постигао 100% и пре бих немао девојку него имао под таквим околностима... Е да... а шта бива када некоме од вас дође у среду четвртак оно... ''е хоћу сад баш да га/је видим и пољубим и то...''?
Tako je,dusho,reci mu. ((((((((((((=E, sad za inat ima sve da mu kazhem.![]()
Da,za razliku od BL- MO,BL-BG,BL-NI,BL-TS,BL-VB,BL-PD,BL-BC i ostalo (((((((((((=Beograd-Novi Sad, realno, nije neka velika daljina.
Shta bre?И ја гласам за Тину![]()
Kuku Sofija.
Prvo kuku za skraćenice koje ne znam a drugo kuku za one koje znam![]()
Дакле, дао сам примере који се мени стално догађају... теби се вероватно догађају неке друге ствари са истим последицама... знам да конташ шта сам хтео да кажемZa izlet na Taru nemam keša niti imam nekog u Beogradu ko vozi, obe babe mi žive jako daleko kao i potencijalni rođaci kojima bih išla na rođendan a živim brzo i hranim se lako () tako da se ne razboljevam
Kad nam dođe sredom ili četvrtkom... dešavalo se da prosto sednemo na voz i vidimo se za dva i po sata. Najjače je bilo kad sam mu nenajavljena upala u sobu dok je spavao... izgledao je kao da vidi duha
A kad ne postoje mogućnosti za tako nešto, onda sedimo na telefonu i ništa nam ne fali jer znamo da ćemo se videti za par dana. Strpljenje je divna stvar
Vlado, i ja sam nekad mislila da nikad ne bih mogla da imam vezu na daljinu, ali to je bilo puko razmišljanje na temu bez ikakvog iskustva. Nama je lepo, volimo se i verujemo jedno drugom, a i Beograd-Novi Sad, realno, nije neka velika daljina.
HeheShta bre?
Tihana, samo cu reci svaka chast!! Ja to ne bih mogla, znam sebe...
Шта ти је женскоDa,za razliku od BL- MO,BL-BG,BL-NI,BL-TS,BL-VB,BL-PD,BL-BC i ostalo (((((((((((=
Сложио сам се са тобомShta bre?
Tihana, samo cu reci svaka chast!! Ja to ne bih mogla, znam sebe...
Ae da teta pojasni (((((((=Kuku Sofija.
Prvo kuku za skraćenice koje ne znam a drugo kuku za one koje znam![]()
A, ok.Сложио сам се са тобом![]()
:shock:Ae da teta pojasni (((((((=
Mostar,Beograd,Nish,Trstenik,Vrnjachka Banja,Prijedor,Brchko (=
I shto je najvaznije,ne znaju se. (=
U,j.ebote.
Ja nisam normalna.
Ja htela da ti kazem da ti se divim, a ti sad tako...Ne,nemam vishe nijednog.
Raskrstila sam ja sa tim.
Ludo,mlado,neizivljeno. (=
Mda (((=
Nego,imash li ti koga u BN? (=
Ja htela da ti kazem da ti se divim, a ti sad tako...![]()
Naravno da kontam. Samo, meni se retko dešava da vikendom imam neku neodloživu obavezu koja se dešava tad i samo tad. Evo, gledam nešto, otkako smo zajedno (kraj marta), samo dva vikenda se nismo videli, ne sećam se zašto - mora da je bila neka frka s učenjem, bilo moja ili njegova, jer je bio maj. A i kad se vidimo, to je retko bio samo vikend, uglavnom sam ja kod njega ili on kod mene par dana - jednom sam eskivirala neka predavanjaДакле, дао сам примере који се мени стално догађају... теби се вероватно догађају неке друге ствари са истим последицама... знам да конташ шта сам хтео да кажем![]()
Može i manje od pet sati putovanja pod uslovom da je nedavno legla stipendija pa se luksuziram busomДва и по сата тамо, још толико назад + време бивања заједно... поновићу моју стандардну реченицу - ја када бих имао 5+ сати везано да ме нико не узнемирава ја бих се жениоИначе, ово са духовима је кул, али може то и мало ближе да буде
![]()
Pa dobro, čoveče, ali šta kad nađeš curu iz Subotice ili Niša ili Sarajeva...?Ја сам покушавао али не иде. Дакле, БГ ми је подношљив јер сам стално у БГу и БГ ми је као друго насеље... а нпр био сам са једном девојком која је из једног места код Панчева и које је исто удаљено у километрима као и БГ, али није ишло... једноставно... можда грубо звучи али циљам на суштину - није ми било успут. А што се тиче поверења с тим никада нисам имао проблема... а БГ-НС... јбга релативно је... и субјективно... нпр ја не подносим бусеве и возове (ово посебно), а да бих ишао колима треба ћунте (а треба и за ове прве)... могу отићи пар пута, али скупа је то работа...![]()
Jedan? Ti si me odushevila sa onih nekoliko...Madaaaaa... ima jedan potencijalni. Nebitno u kom gradu. Al ima. ((((=
;p
Divish li mi se sad?![]()
Ima još jedan?Al dobro,nije to bila ljubav preko neta. Vecjinu sam upoznala uzivo prvo,pa onda ostajali u kontaktu preko neta.
Jedino sam vashe slavne chlanove Krste (necju imenovati,jedan cje se prepoznati,a jedan sumnjam da ovo josh uvijek chit) upoznala preko neta. I dechka iz Brchkog.
Ostalo sve uzivo.![]()