Ljubav na daljinu

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nixxx:
Pa BG-Rim ne može nikako ;) To će brzo da se ugasi... Najjače ja sam sad sa ribom nekom iz Francuske i ono, do jaja nam je :roll: Jes da se ne viđamo ono NIKAD al nema veze LJUBAV je bitna... Ne kenjajte ljudi MOLIM VAS!
moj brat je 4 godine sa djevojkom koja je u Milanu.... a prije toga su bili zajedno pola godine.... ona zavrsava ove godine fax i vrace se... kad su izdrzali 4,mogu jos pola godine... tako da....
znam jos dosta veza koje su uspjele na daljinu,ali to ne govori nista... neko moze neko ne....

Nixxx:
A on je u međuvremenu ovde tresao šta je stigao, a ona se tamo tresla s kim je stigla, al ono nema veze do jaja smo :mrgreen:

Sad će nb da skoči na mene...
dete ne seri vise :P
a010.gif
d066.gif

Nixxx:
A on je u međuvremenu ovde tresao šta je stigao, a ona se tamo tresla s kim je stigla, al ono nema veze do jaja smo :mrgreen:
Sad će nb da skoči na mene...
necu da skocim na tebe,dijete si ti jos za moje potrebe... :lol:
ali cu da ti kazem.... da tak pricas jer nikad nisi nikoga iskreno volio u zivotu toliko da bi za tu osobu bio spreman na sve,pa i da izdrzis bez sexa koliko je potrebno....
Naravno ti si jos kid i zato razmisljas tako,uzivaj dok mozes,ne zaljubljuj se jos uvjek i trudi se da ne dodjes u situaciju da imas ljubav na daljinu....
Nikome se ne svidja da mu je voljena osoba daleko,i niko ne ide u inostransvo iz nekog hira (duze od mjesec dana) vec iz neke potrebe ili neke prilike koji je dobio,a prilike da uci/studira u inostranstvu ne dobija svako....
kao sto dovla rece,te veze ne uspijevaju nikako (tesko) osobaama 15,16,17 godina kojima pocinju hormoni da rade u to doba pojacano,pa samo da tresu nesto,nije vazno sto.....
tako da ti nema potrebe da se opterecujes time da li moze ili ne veza na daljinu....

newerna_beba:
ali cu da ti kazem.... da tak pricas jer nikad nisi nikoga iskreno volio u zivotu toliko da bi za tu osobu bio spreman na sve,pa i da izdrzis bez sexa koliko je potrebno....
Naravno ti si jos kid i zato razmisljas tako,uzivaj dok mozes,ne zaljubljuj se jos uvjek i trudi se da ne dodjes u situaciju da imas ljubav na daljinu....
Nikome se ne svidja da mu je voljena osoba daleko,i niko ne ide u inostransvo iz nekog hira (duze od mjesec dana) vec iz neke potrebe ili neke prilike koji je dobio,a prilike da uci/studira u inostranstvu ne dobija svako....
kao sto dovla rece,te veze ne uspijevaju nikako (tesko) osobaama 15,16,17 godina kojima pocinju hormoni da rade u to doba pojacano,pa samo da tresu nesto,nije vazno sto.....
tako da ti nema potrebe da se opterecujes time da li moze ili ne veza na daljinu....
konacno lepo sroceno.........

Evo mene opet! Momci vi sto tvrdite da ne moze, znajte DA NISU SVI ISTI ( KO VI )!!! Ako vi ne bi mogli da izdrzite u takvoj vezi ne mora da znaci da to ne uspeva. HILJADU LJUDI, HILJADU CUDI!!!
Gledajte sebe i ne pricajte bezveze. Idite u grad i nadjite neke kurvice, pa sutra druge, pa prekostutra trece... a pustite ljude da se vole i ne rusite im snove kad snovi ako imate veliku zelju i ambiciju mogu postati stvarnost!!! Kazem iz licnog iskustva. P.S. ovo ``nisu svi isti!`` vazi i za vas devojke. Ako vas je jedan prevario ili dvoje ili troje ipak 100% vam kazem, ne gubite nadu, nisu svi isti!!!!!!!!!!!!! Ljubim vas sveeeeee... Cmok cmok cmok...
Ja nisam musko ali znam brate na sta neprestano misle po svojim drugovima.......moj savjet probajte pa sta bude ali ne moj na kraju da bude poplava....

newerna_beba:

Super si mu rekao. Brawo! Samo jedna mala ispravka- ja imam 17, a moj decko 18, hormoni napreduju ali veza jos bolje, jer nismo toliko uspaljeni da ne mozemo da izdrzimo. Kisssssssss

Tacno Maki...i ja imam 18 i moj decko...situaciju vec znate kako je sa mojom vezom, i jos niko od nas dvoje nije crkao bez sexa...Hvala Bogu imacemo vremena i za to kad se vidimo a i posle i tek kako!

EmSsY:
Tacno Maki...i ja imam 18 i moj decko...situaciju vec znate kako je sa mojom vezom, i jos niko od nas dvoje nije crkao bez sexa...Hvala Bogu imacemo vremena i za to kad se vidimo a i posle i tek kako!
Pa naravno! Iiiiiiiii...nemaju oni pojma kako je nama kad oni dodju, kakav je to s** . I kvantitet i kvalitet :) EmSsY, srecno i uzivaj u ljubavi!!!!!

Kao prvo hteo bih da kazem ,Majo ljubavi moja volim te puno samo ja i ti znamo kroz sta smo sve prosli, VOLIM TE! E sad svi vi koji samo kenjate o ljubavi na daljinu a nemate pojma o cemu pricate znajte da je to nesto najlepse i najteze sto moze nekom da se desi.Ja i moja ljubav Maja smo spremni na sve kad je nasa ljubav u pitanju. Svaki dan se cujemo nekoliko puta dnevno, a uvece obavezno se dopisujemo da jutarnjih sati i tako svaki dan, i samo mi znamo kako nam je , niko vise.Kad smo se rastali u avgustu, jer sam morao da idem za Marsej, rekao sam joj da bih zeleo da u decembru ona dodje kod mene,i tako smi planirali samo sto nam se to cinio kao san a ne kao nesto sto je ostvarljivo.Od kad sam otisao bili smo non stop u kontaktu,svako vece na telefonu...ja nisam mogao da izdrzimo do decembra,dosao sam u oktobru kad sam imao skolski raspust.Jel znate kakav je osecaj bio kad smo se videli posle 2 meseca? NEOPISIV! Siguran sam da svi vi koji ne znate sta je to ljubav na daljinu, da nikad tako nesto necete osetiti.Ja sam drhtao kad sam je zagrlio!Bilo nam je divno, dosao je decembar, moja ljubav je dobila vizu , dosla kod mene i dve najlepse nedelje mog zivota sam proveo tad sa njom, sa tobom LJUBAVI ! Sta hocu da vam kazem, hocu da kazem da je ljubav na daljinu dosta bolna, tj mnogoooooo! Ali ako verujete u nesto kao sto mi verujemo , veza ce vam uspeti. Od takvih veza se obicno stvaraju ogromne ljubavi, kao sto je nasa. Mi smo verovali, verujemo, i verovacemo u nasu ljubav, i jedno drugome jer samo mi znamo kroz sta prolazimo, i ne predajemo se jer znamo da nasa ljubav vredi, i da je nasa ljubav za nas sve! LJUBAVI TI SI MI SVE! VOLIM TE! TVOJA BEBA!!!!

Dusane, ljubavi moja najveca VOLIM TE NAJVISE NA SVETU!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne mogu bez tebe da zamislim moj zivot. Moj zivot si TI, SAMO TI LJUBAVI MOJA NAJVECA!!!! Jedva cekam da dodjes u aprilu. Uhhhhhhh kako mi nedostajes. Ne mozete ni da zamislite kako je to, svi vi koji pricate protiv ovakve veze. A ljubavi kad budes dosao i sam znas kako ce nam biti. Ljubav je nesto najlepseeeeeeeeeeeeee... Volim te volim te volim te volim te ! ! ! ! ! ! ! Koliko je tesko svaki dan bi plakala ali ne, treba biti jak, kao sto smo mi, i izdrzati i ne posustati i ne slusati druge kao sto ni mi ne radimo. Slusajte svoje srce kao i nas dvoje. Sta da vam kazem. Ljubavi VOLIM TEEEEEEEEEE!!! P.S. sad cu da se prebacim na msn da gledam najsladje lice na svetu.

Back