Ljubav na daljinu

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
makili89:
Devojko, ako ga volis i osecas da voli i on tebe NIKAKO NE RASKIDAJ !!! Pusti te price, ohladi se, prodje... bla bla bla... Veruj mi kazem ti iz licnog iskustva. Ja zivim u Beogradu A decko mi zivi u Marseju, eeeeee u Francuskoj. Mislim on je Srbin ali se tamo preselio jos pre nego sto smo se upoznali.Volimo se, u pocetku me je zvao svako vece iz Marseja i pricali smo po 2 sata pa kad mu je stigao racun bilo je kuku lele i sve je sam platio :) e a kad sam instalirala msn od tad se dopisujemo svako vece po nekoliko sati. Stalno se cimamo kad smo u skoli , saljemo poruke jedno drugom, cisto da znamo da mislimo jedno na drugo. On je dosao u Bg u oktobru, pa sam je bila kod njega u Marseju u Decembru, sad on opet dolazi u Bg u aprilu. Tesko jeste! Mnooogo! Ne kazem. Ali ako postoji ljubav vredi se boriti. Za novu godinu mi je kupio kameru(on je vec ima) i sad se igledamo preko kamere i pricamo tako. Ma ludilo!!! SVE ZA LJUBAV!!!!!!!!! Znam da me ne vara, on isto zna da ja njega ne varam. U pocetku je tu bilo sumnji ali posle svega sto smo proziveli zajedno, ne sumnjamo u vernost onog drugog. Naravno, uvek ima tih ``crnih misli`` ili ti `ruznih misli, pomisljas svasta ali na kraju opet shvatis da se volite i da sve samo umisljas. Zelim ti sve najbolje sta god da odaberes, a iskreno bila bi srecna kad bi i ti kao ja i mnoge jos odabrala vezu na daljinu i borila se za pravu ljubav, a ne imala nekog na nedelju dana i tako u krug gubila vreme sa nekim koga ne volis. DALJINA VELIKE LJUBAVI RASPLAMSAVA, A MALE GASI !!!!!!! Cmok!!!!!
bravo,super si joj rekla;)

Keeper:
iliti "kako ljubav od normalne devojke napravi balavicu".
ae yebi se malo.....
tongue6.gif

Alexxandar:
Da jesmo takvi smo... zato si ti tu... idealni homo sapiens balkanskog porekla da popuniš naša mesta kod naših žena i daš im ono što mi ne možemo...
Oh, give me a break... opet generalizuješ...

Patkitza has spoken :lol:

Pa znaš kako... po Hrišćanstvu... Bog je čoveka stvorio od Blata. Po Darvinu čovek je nastao od majmuna. Tako da u svakom slučaju sastav i nije neki... Ali ipak bez obzira na to, te blatnjave majmune vi devojke volite ;)
bog je stvorio konturu/oblik choveka iz blata,a chovek je nastao onog trenutka kad je bog u njega ubacio dushu:D.....yea baby..... :lol:

bukvalisti.
ash, dust ili mud, shta god ocjete, je u prenesenom znachenju neshto shto je troshno i prolazno.
kracje recheno, to je tako da bi se moglo prichati ono.... "ash to ash, dust to dust".... ili ako ocjesh da pevash metaliku moj dobal dlugal dodash josh "fade to black". ;p

ja sam bila sa jednim deckom koji nije ziveo u Beogradu, apsolutno sam sigurna da mi je uvek bio veran i da me je voleo (mozda me jos uvek voli), ali znas sta se desilo... ja sam se posvadjala sa mojima u kuci i kad sam htela da se nekom isplacem na ramenu on je bio 150 km od mene...
moj zakljucak je da veza moze da uspe, ali kakva je to veza kad niste nikad tu jedan za drugog i cela vasa komunikacija se svodi na telefon ili internet

Meni se bash svidja ovo shto je @makili napisla...Bash je lepo srocheno!Ja nisam imala vezu na daljinu,ali moja kuma je ima-6 meseci je u vezi sa dechkom iz Londona.Mada se oni bash chesto vidjaju,svakog meseca po nedelju dana otprilike,a za raspust i vishe(on je burzujchina),chuju se STALNO,ja sam bash vecheras bila kod nje i chak sam se i ja chula sa njim :) Inache on je englez i stariji je 7 godina...Veza im bash lepo funkcionishe.

Cyber_Barbie:
Meni se bash svidja ovo shto je @makili napisla...Bash je lepo srocheno!Ja nisam imala vezu na daljinu,ali moja kuma je ima-6 meseci je u vezi sa dechkom iz Londona.Mada se oni bash chesto vidjaju,svakog meseca po nedelju dana otprilike,a za raspust i vishe(on je burzujchina),chuju se STALNO,ja sam bash vecheras bila kod nje i chak sam se i ja chula sa njim :) Inache on je englez i stariji je 7 godina...Veza im bash lepo funkcionishe.
ma mozeee bre,ljudi seru :P :lol:

Nixxx:
Može K.URAC!

Ako je razdaljina blizu onda može... npr. NS-BG; NS-SU; PA-BG i to... Može, IZVESNO vreme ali nešto dalje tipa BG-NI ili NS-KG NEMA ŠANSE! Tako da paljba svi ;) 8)
k.urac ti sebi stavi u usta :P i ne pricaj napamet
ti znas da li moze ili ne :P
ako cemo tako ako ne moze bg-ni,kako moze recimo bg-RIM?????ajde objasni

makili89:
Devojko, ako ga volis i osecas da voli i on tebe NIKAKO NE RASKIDAJ !!! Pusti te price, ohladi se, prodje... bla bla bla... Veruj mi kazem ti iz licnog iskustva. Ja zivim u Beogradu A decko mi zivi u Marseju, eeeeee u Francuskoj. Mislim on je Srbin ali se tamo preselio jos pre nego sto smo se upoznali.Volimo se, u pocetku me je zvao svako vece iz Marseja i pricali smo po 2 sata pa kad mu je stigao racun bilo je kuku lele i sve je sam platio :) e a kad sam instalirala msn od tad se dopisujemo svako vece po nekoliko sati. Stalno se cimamo kad smo u skoli , saljemo poruke jedno drugom, cisto da znamo da mislimo jedno na drugo. On je dosao u Bg u oktobru, pa sam je bila kod njega u Marseju u Decembru, sad on opet dolazi u Bg u aprilu. Tesko jeste! Mnooogo! Ne kazem. Ali ako postoji ljubav vredi se boriti. Za novu godinu mi je kupio kameru(on je vec ima) i sad se igledamo preko kamere i pricamo tako. Ma ludilo!!! SVE ZA LJUBAV!!!!!!!!! Znam da me ne vara, on isto zna da ja njega ne varam. U pocetku je tu bilo sumnji ali posle svega sto smo proziveli zajedno, ne sumnjamo u vernost onog drugog. Naravno, uvek ima tih ``crnih misli`` ili ti `ruznih misli, pomisljas svasta ali na kraju opet shvatis da se volite i da sve samo umisljas. Zelim ti sve najbolje sta god da odaberes, a iskreno bila bi srecna kad bi i ti kao ja i mnoge jos odabrala vezu na daljinu i borila se za pravu ljubav, a ne imala nekog na nedelju dana i tako u krug gubila vreme sa nekim koga ne volis. DALJINA VELIKE LJUBAVI RASPLAMSAVA, A MALE GASI !!!!!!! Cmok!!!!!
dopala mi se ova zadnja recenica.

Jesam, jesam bili smo zajedno ukupno 7 dana!:):):) Pozdravi se ti lijepo s njim kupi mu sokic za srecan put.....i reci mu da se nadas da ce te se opet sresti i neka ti pise!!!!Moj sinko ne vjeruj ti u to nije on dzaba musko!

Evo mene opet! Momci vi sto tvrdite da ne moze, znajte DA NISU SVI ISTI ( KO VI )!!! Ako vi ne bi mogli da izdrzite u takvoj vezi ne mora da znaci da to ne uspeva. HILJADU LJUDI, HILJADU CUDI!!!
Gledajte sebe i ne pricajte bezveze. Idite u grad i nadjite neke kurvice, pa sutra druge, pa prekostutra trece... a pustite ljude da se vole i ne rusite im snove kad snovi ako imate veliku zelju i ambiciju mogu postati stvarnost!!! Kazem iz licnog iskustva. P.S. ovo ``nisu svi isti!`` vazi i za vas devojke. Ako vas je jedan prevario ili dvoje ili troje ipak 100% vam kazem, ne gubite nadu, nisu svi isti!!!!!!!!!!!!! Ljubim vas sveeeeee... Cmok cmok cmok...

Lucky girl:
k.urac ti sebi stavi u usta :P i ne pricaj napamet
ti znas da li moze ili ne :P
ako cemo tako ako ne moze bg-ni,kako moze recimo bg-RIM?????ajde objasni
Pa BG-Rim ne može nikako ;) To će brzo da se ugasi... Najjače ja sam sad sa ribom nekom iz Francuske i ono, do jaja nam je :roll: Jes da se ne viđamo ono NIKAD al nema veze LJUBAV je bitna... Ne kenjajte ljudi MOLIM VAS!

Nixxx:
Pa BG-Rim ne može nikako ;) To će brzo da se ugasi... Najjače ja sam sad sa ribom nekom iz Francuske i ono, do jaja nam je :roll: Jes da se ne viđamo ono NIKAD al nema veze LJUBAV je bitna... Ne kenjajte ljudi MOLIM VAS!
e eto vidis kako gresis....moja sestra je 2.5 godine tako odrzavala vezu na relaciji bgd-rim,i na kraju su se vencali i imaju dete.....tako da kenjas dete ti,u cosak odmah ;)

Back