Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
huh,slazem seAlexxandar:Ali ipak bez obzira na to, te blatnjave majmune vi devojke volite![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
huh,slazem seAlexxandar:Ali ipak bez obzira na to, te blatnjave majmune vi devojke volite![]()
bravo,super si joj reklamakili89:Devojko, ako ga volis i osecas da voli i on tebe NIKAKO NE RASKIDAJ !!! Pusti te price, ohladi se, prodje... bla bla bla... Veruj mi kazem ti iz licnog iskustva. Ja zivim u Beogradu A decko mi zivi u Marseju, eeeeee u Francuskoj. Mislim on je Srbin ali se tamo preselio jos pre nego sto smo se upoznali.Volimo se, u pocetku me je zvao svako vece iz Marseja i pricali smo po 2 sata pa kad mu je stigao racun bilo je kuku lele i sve je sam platioe a kad sam instalirala msn od tad se dopisujemo svako vece po nekoliko sati. Stalno se cimamo kad smo u skoli , saljemo poruke jedno drugom, cisto da znamo da mislimo jedno na drugo. On je dosao u Bg u oktobru, pa sam je bila kod njega u Marseju u Decembru, sad on opet dolazi u Bg u aprilu. Tesko jeste! Mnooogo! Ne kazem. Ali ako postoji ljubav vredi se boriti. Za novu godinu mi je kupio kameru(on je vec ima) i sad se igledamo preko kamere i pricamo tako. Ma ludilo!!! SVE ZA LJUBAV!!!!!!!!! Znam da me ne vara, on isto zna da ja njega ne varam. U pocetku je tu bilo sumnji ali posle svega sto smo proziveli zajedno, ne sumnjamo u vernost onog drugog. Naravno, uvek ima tih ``crnih misli`` ili ti `ruznih misli, pomisljas svasta ali na kraju opet shvatis da se volite i da sve samo umisljas. Zelim ti sve najbolje sta god da odaberes, a iskreno bila bi srecna kad bi i ti kao ja i mnoge jos odabrala vezu na daljinu i borila se za pravu ljubav, a ne imala nekog na nedelju dana i tako u krug gubila vreme sa nekim koga ne volis. DALJINA VELIKE LJUBAVI RASPLAMSAVA, A MALE GASI !!!!!!! Cmok!!!!!
ae yebi se malo.....Keeper:iliti "kako ljubav od normalne devojke napravi balavicu".
bog je stvorio konturu/oblik choveka iz blata,a chovek je nastao onog trenutka kad je bog u njega ubacio dushuAlexxandar:Da jesmo takvi smo... zato si ti tu... idealni homo sapiens balkanskog porekla da popuniš naša mesta kod naših žena i daš im ono što mi ne možemo...
Oh, give me a break... opet generalizuješ...
Patkitza has spoken
Pa znaš kako... po Hrišćanstvu... Bog je čoveka stvorio od Blata. Po Darvinu čovek je nastao od majmuna. Tako da u svakom slučaju sastav i nije neki... Ali ipak bez obzira na to, te blatnjave majmune vi devojke volite![]()
ma mozeee bre,ljudi seruCyber_Barbie:Meni se bash svidja ovo shto je @makili napisla...Bash je lepo srocheno!Ja nisam imala vezu na daljinu,ali moja kuma je ima-6 meseci je u vezi sa dechkom iz Londona.Mada se oni bash chesto vidjaju,svakog meseca po nedelju dana otprilike,a za raspust i vishe(on je burzujchina),chuju se STALNO,ja sam bash vecheras bila kod nje i chak sam se i ja chula sa njimInache on je englez i stariji je 7 godina...Veza im bash lepo funkcionishe.
k.urac ti sebi stavi u ustaNixxx:Može K.URAC!
Ako je razdaljina blizu onda može... npr. NS-BG; NS-SU; PA-BG i to... Može, IZVESNO vreme ali nešto dalje tipa BG-NI ili NS-KG NEMA ŠANSE! Tako da paljba svi8)
dopala mi se ova zadnja recenica.makili89:Devojko, ako ga volis i osecas da voli i on tebe NIKAKO NE RASKIDAJ !!! Pusti te price, ohladi se, prodje... bla bla bla... Veruj mi kazem ti iz licnog iskustva. Ja zivim u Beogradu A decko mi zivi u Marseju, eeeeee u Francuskoj. Mislim on je Srbin ali se tamo preselio jos pre nego sto smo se upoznali.Volimo se, u pocetku me je zvao svako vece iz Marseja i pricali smo po 2 sata pa kad mu je stigao racun bilo je kuku lele i sve je sam platioe a kad sam instalirala msn od tad se dopisujemo svako vece po nekoliko sati. Stalno se cimamo kad smo u skoli , saljemo poruke jedno drugom, cisto da znamo da mislimo jedno na drugo. On je dosao u Bg u oktobru, pa sam je bila kod njega u Marseju u Decembru, sad on opet dolazi u Bg u aprilu. Tesko jeste! Mnooogo! Ne kazem. Ali ako postoji ljubav vredi se boriti. Za novu godinu mi je kupio kameru(on je vec ima) i sad se igledamo preko kamere i pricamo tako. Ma ludilo!!! SVE ZA LJUBAV!!!!!!!!! Znam da me ne vara, on isto zna da ja njega ne varam. U pocetku je tu bilo sumnji ali posle svega sto smo proziveli zajedno, ne sumnjamo u vernost onog drugog. Naravno, uvek ima tih ``crnih misli`` ili ti `ruznih misli, pomisljas svasta ali na kraju opet shvatis da se volite i da sve samo umisljas. Zelim ti sve najbolje sta god da odaberes, a iskreno bila bi srecna kad bi i ti kao ja i mnoge jos odabrala vezu na daljinu i borila se za pravu ljubav, a ne imala nekog na nedelju dana i tako u krug gubila vreme sa nekim koga ne volis. DALJINA VELIKE LJUBAVI RASPLAMSAVA, A MALE GASI !!!!!!! Cmok!!!!!
O tome najbolje mogu da govore oni koji su doziveli neshto slichno,ili koji dozivljavaju...Ako oni kazu da moze,onda MOZE 8)Nixxx:Može K.URAC!
Ako je razdaljina blizu onda može... npr. NS-BG; NS-SU; PA-BG i to... Može, IZVESNO vreme ali nešto dalje tipa BG-NI ili NS-KG NEMA ŠANSE! Tako da paljba svi8)
ma naravno,pusti ti njihmakili89:Lucky girl, HVALA NA PODRSCI !!!! Zajedno smo jaceeee![]()
Pa BG-Rim ne može nikakoLucky girl:k.urac ti sebi stavi u ustai ne pricaj napamet
ti znas da li moze ili ne![]()
ako cemo tako ako ne moze bg-ni,kako moze recimo bg-RIM?????ajde objasni
e eto vidis kako gresis....moja sestra je 2.5 godine tako odrzavala vezu na relaciji bgd-rim,i na kraju su se vencali i imaju dete.....tako da kenjas dete ti,u cosak odmahNixxx:Pa BG-Rim ne može nikakoTo će brzo da se ugasi... Najjače ja sam sad sa ribom nekom iz Francuske i ono, do jaja nam je
Jes da se ne viđamo ono NIKAD al nema veze LJUBAV je bitna... Ne kenjajte ljudi MOLIM VAS!