Ljubav na daljinu

• Začetnik teme Začetnik teme Acimcevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зависи шта се подразумева под даљином... некоме је далеко и преко пута :twisted:

Иначе мислим да ове прекоокеанске немају неког смисла, нарочито не у тинејџерским годинама (13-14-15-16)... ове од 100-200км помало не контам... превелики је цим и за нас нешто старије због парчета секса... мислим да је 20-30км идеално... то у мом конкретном случају значи други град... и нађеш тако у свим правцима понеку и где год кренеш секс на све стране :D:D:D

Ja se upravo spremam za vezu na daljinu od septembra.... Ja cu biti u Bariju,on u Pg... i vidjacemo se jendom u 2,3 mjeseca,mozda i cesce.... bice tesko to znam,sve moze da uspije samo treba da postoji dovoljno jaka zelja da se to odrzi,povjerenje i veoma je znacajno koliko ste prije toga bili u vezi....
Inace to se ne moze gledati po iskustvima,to sve zavisi od covjeka do covjeka i od veze do veze i od odnosa izmedju partnera....
svi smo razliciti i zabavljamo se sa razlicitim ljudima,tako da su sve nase veze drugacije....

ej ljudi ne znate vi sta je ljubav na daljinu...ja sam krajem avgusta preselila u Ameriku a u Srbiji imam decka...bila sa njim 4 mesci i izgubila nevinost sa njim i volim ga vise od zivota...sada ga nisam videla 6 meseci i necu jos 4....ne znate kako je kad dodje momenat kad mislite da cete poludeti i kada vise ne prepoznajete sebe jer ne mozete da izdrzite vise tu muku!!!Ne videti onog koga volis vise od svega...znati da je to trenutno nemoguce nepojmljivo...i truditi se svim sredstvima da omogucis sebi da odes na to leto u Srbiju da ga vidis,poljubis,zagrlis posle 9 meseci....i da ga ne pustis vise nikada...samo za to ja zivim...jer znam kako je i njemu znam da je isto kao meni a mnogo je tesko verujte mi na reci...ali kada je ljubav prava i iskrena 100% onda svaka veza opstaje jer ljubav nema granice i daleko od ociju ne znaci daleko od srca...
zato ako ti volis tvog decka i on tebe...daljina ne treba da ti predstavlja nikakav problem...kisssssssssssss

И кад дођеш у Србију он већ увелико прца неку другу... девојко млада, па то ти је мушкарац... мислиш да тај може да издржи годину дана апстиненције??? Дај немој да си смешна... ок је то све да се ви волите, желите итд, али заиста не знам како ти очекујеш од једног тинејџера који је тек почео да га умаче, да чека на тебе годину дана...

Пази... ово све можда звучи грубо вероватно сам то могао и лепше да напишем, али на жалост (твоју) то је таква ствар... него нађи ти неког тамо американца зезај се с њим, а кад дођеш у Србију ти онда лепо зови овог па се види с њим итд... ;)

a jestee vlado....zovi ga kad ti zatreba............aj sad.....i uoostalom tacno je da su muskarci zivotinje(u smislu da bez sexa ne mogu dugo),ali uopste ne mora da znaci da ce je zajebati s drugom....naravno moze,ali ne mora....ali sto bi birala onu losiju verziju???????pricace kad ona dodje

Dovla:
мислиш да тај може да издржи годину дана апстиненције???

moze.
Ja o5 gledam ovde po sebi, ne znam dal bih mogla da izdrzim vezu na daljinu... al ne zbog sexa. Koliko ga volela i koliko god mi je bitan mogu bez, neke druge stvari su mi bitnije, kao npr razgovor sa voljenom osobom, zagrljaj, poljubac, pogled...a bez toga ne bih mogla.

shushu:
moze.
Ja o5 gledam ovde po sebi, ne znam dal bih mogla da izdrzim vezu na daljinu... al ne zbog sexa. Koliko ga volela i koliko god mi je bitan mogu bez, neke druge stvari su mi bitnije, kao npr razgovor sa voljenom osobom, zagrljaj, poljubac, pogled...a bez toga ne bih mogla.
jbg, ovi muskarci su stvarno stoka, samo im je sex bitan....... a razgovor, neznost, paznja...... nista.....
kad ja porastem bicu zena, stvarno ste savrsene, nemam reci

newerna_beba:
Daa... i zaboravila sam reci.... ja cu Milosu dozvoliti svaki vid prevare,jer je musko i tesko je bez sexa toliko.... na njemu je da li ce me prevariti.... ja znam da njega necu....
ja sam poznavala jednog apsolutno prelepog decka,koji je sa devojkom bio vise od dve god,a spavali su posle god dana veze,jer ona nije htela..i on nju nikad nije prevario..........prema tome to sto je neko musko ne opravdava.......al dobro.......ako je nekome stalo do nekog taj nece prevariti

mene je bivshi dechko chekao 2 godine... mnogo smo se voleli, al ja sam bila klinka i nisam bila spremna...

lucky:
prema tome to sto je neko musko ne opravdava

agree...

dakleM, mislim da veza na daljinu moze da izdrzi ako su oboje voljni za to, ako postoje ljubav, poverenje, razumevanje, i tako to...

Acimcevka:
Da li ste nekada imali decka ili devojku koja je bila-bio daleko od vas a vi ga iskreno volite i neznate da li vam je veran tamo gde je.Ako neko ima to iskustvo neka mi isprica sta se dogadalo kako bih znala kako da postupim sa mojim deckom.
ne,...
ali mislim da bih mogao tako funkcionisati,ako je sve drugo ok,..
i naravno-to ne bi moglo trajati beskonacno dugo-miozda godinu dvije maksimalno! :lol:

Dovla:
И кад дођеш у Србију он већ увелико прца неку другу... девојко млада, па то ти је мушкарац... мислиш да тај може да издржи годину дана апстиненције??? Дај немој да си смешна... ок је то све да се ви волите, желите итд, али заиста не знам како ти очекујеш од једног тинејџера који је тек почео да га умаче, да чека на тебе годину дана...

Пази... ово све можда звучи грубо вероватно сам то могао и лепше да напишем, али на жалост (твоју) то је таква ствар... него нађи ти неког тамо американца зезај се с њим, а кад дођеш у Србију ти онда лепо зови овог па се види с њим итд... ;)
grijrsis,..
godina dana apstinencije nije nemoguce!!

ma moze se i sa apsitencijom....mislim da to nije najveci problem.uostalom uvek je tu desanka.
samo meni nije jasna svrha odrzavanja veze na daljinu,kada npr neko ode napolje da studira ili radi,zivi,i zadtzace se tamo do daljnjeg.dok ce ova druga osoba biti nekoliko stotina/hiljada kilometara daleko i kada ce se vidjati tipa 2-3 puta godisnje.
za mene to nije veza,mislim sama cinjenica da tebe neko tamo ceka kao.to su trenuci provedeni zajedno kada je meni ili njemu tesko,dodiri,lepe reci,razumevanje samo pogledom,uteha,toplota....sve....a stvarno ne vidim poentu odrzavanja takve veze u tinejdzerskim godinama...mislim mladi smo ( ste,ja nisam tinejdzser vise),cemu to...cemu veza koja je samoj sebi funkcija,tj veza radi veze,a ne veza radi svega onoga sto ona donosi sa sobom.
dalje,sa daljinom kako fizickom,tako i vremenskom,u smislu dugackog perioda,gubi se bliskost,sve manje poznajes osobu,i ne volis nju nego ono sto je on/ona bio/bila kad si je poslednju put ostavio....a zivot jednostavno ide dalje,tu su novi ljudi,novi dogadjaji a ti tamo negde to jednostavno ne mozes sve da ispratis.i dodjes i shvatis da tu osobu i ne poznajes vise toliko dobro....meni je to bzvz,posebno za mlade ljude...ovi stariji su verovatno druga prica.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Banshee:
ma moze se i sa apsitencijom....mislim da to nije najveci problem.uostalom uvek je tu desanka.
samo meni nije jasna svrha odrzavanja veze na daljinu,kada npr neko ode napolje da studira ili radi,zivi,i zadtzace se tamo do daljnjeg.dok ce ova druga osoba biti nekoliko stotina/hiljada kilometara daleko i kada ce se vidjati tipa 2-3 puta godisnje.
za mene to nije veza,mislim sama cinjenica da tebe neko tamo ceka kao.to su trenuci provedeni zajedno kada je meni ili njemu tesko,dodiri,lepe reci,razumevanje samo pogledom,uteha,toplota....sve....a stvarno ne vidim poentu odrzavanja takve veze u tinejdzerskim godinama...mislim mladi smo ( ste,ja nisam tinejdzser vise),cemu to...cemu veza koja je samoj sebi funkcija,tj veza radi veze,a ne veza radi svega onoga sto ona donosi sa sobom.
dalje,sa daljinom kako fizickom,tako i vremenskom,u smislu dugackog perioda,gubi se bliskost,sve manje poznajes osobu,i ne volis nju nego ono sto je on/ona bio/bila kad si je poslednju put ostavio....a zivot jednostavno ide dalje,tu su novi ljudi,novi dogadjaji a ti tamo negde to jednostavno ne mozes sve da ispratis.i dodjes i shvatis da tu osobu i ne poznajes vise toliko dobro....meni je to bzvz,posebno za mlade ljude...ovi stariji su verovatno druga prica.
_ducky__by_gadgetsguru-1.png
moguce,ali ne mora da znaci uvek

Dovla:

Dovla ne znam koliko imas godina,ali brate pricash kao da si prvo put"prcao" kao sto ti kazes,pre dva dana pa bi sad svaki dan po 100 puta...Pa nije sve u sexu,iako sam ga iskusila...sex je sooper ali treba neko da ti objasni da to nije poenta svega,a ja necu da se pravim pametna,uostalom shvatices ti to jednom sam garantujem ti....
I to sto kazes da on "prca" neku drugu,ne brini se ti za to...A kazes da nadjem nekog Amerikanca da se zezam,kao prvo nikad u zivotu ne bih bila sa nekim majmunom odavde jer su najgori!Kao drugo,za svoje godine,jesam mlada,ali sam iskusila raznorazne debile i ne bih volela vise u zivotu da mlatim glavu sa takvim stvarima.Zasto bih izgubila pravu ljubav koju imam zbog tamo neke avanture i zezanja...kazem mozda sada mislis da lupam ali nekada ce ti postati jasno...

Ок народе ајмо испочетка.. прво EmSsY, ниси рекла колико ти и он имате година па сам ја с обзиром на то да су ово тинејџери претпоставио да имате 14-16год., па је у складу са тим и био мој коментар. Дакле, већина (скрећем пажњу на ово ''већина'') момчића тих година тако размишља. Тако и ове приче о загрљајима, додирима итд што горе помињаше, то ти клинци у тим годинама не схватају тако (додуше већина их никада ни не схвати). Даље.... схватио сам да си ти EmSsY отишла тамо да живиш, а да ћеш у Србију долазити само за распуст тј једном годишње те је са те стране, по мом мишљењу бзвз трудити се око те везе, нарочито што сте млади (опет се позивам на моју претпоставку да сте година 14-16), па вероватно и нисте у животу искусили много по питању љубави и штета је сад се затварати у себе и губити те године (16-17-18-19-20) живећи за нешто за шта се зна да нема перспективу и губити прилике за проживљавање разних других ствари...

п.с. EmSsY моје схватање веза, тј суштине шта је у једној битно, а шта не сам негде писао и у потпуној је супротности са сексом као главном поентом везе... покушаћу да пронађем то па ћу ти дати линк, а можеш и сама да погледаш теме о љубави, сексу, пољупцима не знам сад која тачно беше ;)

EmSsY:
Dovla ne znam koliko imas godina,ali brate pricash kao da si prvo put"prcao" kao sto ti kazes,pre dva dana pa bi sad svaki dan po 100 puta...
ahahah. :lol: al si ga provalila iz prve, respect sestro.
newerna_beba:
Daa... i zaboravila sam reci.... ja cu Milosu dozvoliti svaki vid prevare,jer je musko i tesko je bez sexa toliko.... na njemu je da li ce me prevariti.... ja znam da njega necu....
iliti "kako ljubav od normalne devojke napravi balavicu".
Dovla:

choveche ti bi mogao manje da brbljash vishe da cjutish. koliko gluposti u jednom postu, i to josh sa sve nadmenim "ja-imam-dvadeset-a-vi-ste-teenovi" tonom.

Dovla-u Srbiju jeste tacno da cu doci za raspust i onda cu svog decka povesti sa mnom ovde,tako da znas da nisam ni ja bas toliko luda i ne bih se trudila oko veze koja bi bila "vidjam ga 1 godisnje" jer to stvarno ne bi imalo smisla...eto tako da znas...a sto se tice godina imam 18... ;)

Clyde_the_Glide:
jbg, ovi muskarci su stvarno stoka, samo im je sex bitan....... a razgovor, neznost, paznja...... nista.....
kad ja porastem bicu zena, stvarno ste savrsene, nemam reci
Da jesmo takvi smo... zato si ti tu... idealni homo sapiens balkanskog porekla da popuniš naša mesta kod naših žena i daš im ono što mi ne možemo...
Oh, give me a break... opet generalizuješ...

Banshee:
Patkitza has spoken :lol:

Lucky girl:
pa muskarci generalno sebe pravdaju recenicom ma pusti me ja sam muskarac...ko ih napravi takve :P :lol:
Pa znaš kako... po Hrišćanstvu... Bog je čoveka stvorio od Blata. Po Darvinu čovek je nastao od majmuna. Tako da u svakom slučaju sastav i nije neki... Ali ipak bez obzira na to, te blatnjave majmune vi devojke volite ;)

Devojko, ako ga volis i osecas da voli i on tebe NIKAKO NE RASKIDAJ !!! Pusti te price, ohladi se, prodje... bla bla bla... Veruj mi kazem ti iz licnog iskustva. Ja zivim u Beogradu A decko mi zivi u Marseju, eeeeee u Francuskoj. Mislim on je Srbin ali se tamo preselio jos pre nego sto smo se upoznali.Volimo se, u pocetku me je zvao svako vece iz Marseja i pricali smo po 2 sata pa kad mu je stigao racun bilo je kuku lele i sve je sam platio :) e a kad sam instalirala msn od tad se dopisujemo svako vece po nekoliko sati. Stalno se cimamo kad smo u skoli , saljemo poruke jedno drugom, cisto da znamo da mislimo jedno na drugo. On je dosao u Bg u oktobru, pa sam je bila kod njega u Marseju u Decembru, sad on opet dolazi u Bg u aprilu. Tesko jeste! Mnooogo! Ne kazem. Ali ako postoji ljubav vredi se boriti. Za novu godinu mi je kupio kameru(on je vec ima) i sad se igledamo preko kamere i pricamo tako. Ma ludilo!!! SVE ZA LJUBAV!!!!!!!!! Znam da me ne vara, on isto zna da ja njega ne varam. U pocetku je tu bilo sumnji ali posle svega sto smo proziveli zajedno, ne sumnjamo u vernost onog drugog. Naravno, uvek ima tih ``crnih misli`` ili ti `ruznih misli, pomisljas svasta ali na kraju opet shvatis da se volite i da sve samo umisljas. Zelim ti sve najbolje sta god da odaberes, a iskreno bila bi srecna kad bi i ti kao ja i mnoge jos odabrala vezu na daljinu i borila se za pravu ljubav, a ne imala nekog na nedelju dana i tako u krug gubila vreme sa nekim koga ne volis. DALJINA VELIKE LJUBAVI RASPLAMSAVA, A MALE GASI !!!!!!! Cmok!!!!!

Back