Ljubav je...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najbolji recept za raspravu je kada neko krene o ljubavi ti odeš u metafiziku. kada krene o qaranju ti počneš o umetnosti, ona o umetnosti a ti opališ podrumske teme gde mladu romantičnu devojku od 20 i kusur leta vrebaju grozne spodobe sa zelenim sjajnim ocima koje joj kidaju bluzu i suknju koju najverovatnije ne nosi jer je stalno u lonama i gde joj sa oštrim noktima ko kandžama klize niz gola leđa istovremeno mlajcakajuci račvastim palacajućim jezikom oko uvceta i vrata mokrog od njihove zelene sluzi :lol:

mislim... to je ljubav valjda

ybg nije na temu znam, ali dade mi se šagvort pa sam sad uz drink malo otkačio s obzirom da sam rasterećen jer dolazim sa ljubavne trešnje za koju mi nije bilo potrebno da se obavezujem na venčanje, udaju ili ženidbu netovskim začaranim ljubavnim putevima kao sa ove teme na kojoj sad malkice žvrljam.... :lol:

kada ti je u krvi
kada je njen dah sa usana jedini vazduh koji umes disati
kada njene tople obraze osetis na svojima
kada svaki minut sa njom pretvoris u trenutak vecnosti
kada su njene oci jedino jezero u kojem se svi tvoji snovi radjaju

Moj zivot je jednolik. Ja lovim kokosi, ljudi love mene. Sve kokosi su slicne, i svi ljudi su slicni. Meni je, dakle, pomalo dosadno. Ali, ako me ti pripitomis, moj zivot ce biti kao obasjan suncem. Upoznacu bat koraka koji ce biti drukciji od svih ostalih. Drugi koraci me teraju pod zemlju. Tvoj ce me kao muzika pozivati da izadjem iz rupe. A zatim pogledaj! Vidis li tamo dole, polja puna zita? Ja ne jedem hleb. Za mene zito ne predstavlja nista. Zitna polja ne podsecaju me ni na sta. A to je zalosno! Ali ti imas kosu boje zlata. Bice divno kada me pripitomis! Zito, koje je pozlaceno, podsecace me na tebe. I ja cu voleti sum vetra u zitu...

Ljubav je, ljubav je, ljubav je... miris pokošene trave i kiša koja rominja i i i kolači pečeni što mirišu na vanilu i i medena pita i sladoled od lešnika i jagode i lenjo nedeljno popodne i pivo... da.. ljubav je i pivo.. :)

kada ti spremi veceru i zadnji zalogaj podelite, ali njoj vece parce :D :heart:
lady_and_the_tramp_gallery-gt_full_width_landscape.jpg

Back