LJUBAV ILI RADOZNALOST?

kučka:
Sorry ne citiram te nego si mi dao slagvort :
A sada ozbiljno pitam..Zar nije bolje kada nekom klincu udari sprema u glavu i hoce ..jel te a ne moze da nadje neku devojcicu koja ce biti ponosna da mu da iz radoznalosti ..da lepo ode u registrovanu javnu kucu plati zensku..i odradi to prvi put na pravi nacin i bez problema..moze i tata da ga odvede i uputi ga u sve potrebne formalnosti ..nego da se muci sa desankom i slicnim
Kucko,indirektno sam na to mislio.
Ja imam druga koji ima mladjeg brata. I njegov cale je platio qrvu tom malom i zavrsio posao. Ne znam samo koliko je imao godina mozda...14,15,16...
Boli me uvo...stvar licnog izbora,neka radi ko sta hoce...Samim tim sto se ja mog prvog sexa jedva secam pokazuje koliko mi je to u zivotu bilo bitno i koliko mi je danas bitno.
Kao da se secam celog zivota? Ma bas me zabole!
Ceo zivot cu da pamtim nadvikivanje dve tribine na utakmici protiv Dinama iz Kijeva...sad se najezim kad se setim,a ne tamo nekog prvog sexa,sa nekom tamo...'de me zabole!
Ali zato pamtim sex koji sam imao kasnije...eeee! Posebno pred kraj prosle godine i za NG i tamo ovamo...hehehe! To je bio SEX! :lol: :lol:

Gryphon:
Nisam ja rekao svakoj budali, ali pitanje je totalna glupost.....Opterecujete se zbog nebitnih stvari, umesto da se vodite osecajem. Ako vam se to radi onda uradis i gotovo. Sta sad ima da razmisljam unapred i stvaram vec nekakve deja vu efekte. To je po meni samo odraz neodlucnosti i nesigurnosti...o tome treba da razmislis a ne sa kim ces. Samo jos fali kad dobije odgovore da postavi na forumu poznanstva karakteristike i da selektira.

Потписујем!

А да би била сигурна да никаквих ''последица по психичко здравље неће бити'' уради то онда када ТИ будеш сигурна да то заиста желиш, небитно да ли ти је мотив љубав, страст, радозналост или шта већ! Онда када ти будеш спремна, и кад будеш осетила потребу да то урадиш, неће бити грешке!:wink:

Ljudi preeevise predaju vaznost cinu gubljenja nevinosti.Prave od toga ceremoniju,ritual.Da me neko neshvati pogresno ne trebas sa prvom budalom ko zna gde,al praviti od toga dozivljaj veka..bezveze.Kasnije vise pamtis trenutke kad si sa nekim vodio ljubav,nego sto pamtis taj prvi put.Skoro nikom on nije bilo lep,ili bar nista poseban,totalno je glupo opterecivati se time.Cini mi se da je to ostalo iz davnih vremena kada se gubila nevinost sa "pravim" u braku,bla bla.Jednostavno neko ti se dovoljno svidja,taj neko je dovoljno iskusan i imas sanse da dozivis ok iskustvo sto je vise moguce.U suprotnom devojke se obicno vezuju za prvog bla bla.Dakle pricam samo o prvom putu ne o celom seksualnom zivotu.
Btw kakav je osecaj biti nevin sa toliko godina?

slatka_mala_83:
A crk'o bi,Petre Pan,od srece samo da ti neka nevina padne saka, a ovde pljujes po njima,tj. nama?! Budi iskren!!! ;-)
Sad sam sav pocrveneo... :lol:
Naravno da bi crko... :lol: sad dal od srece ili od umora... :lol: isto mu se fata...
I ne pljujem ja po njima, samo sam izrazio moje cudjenje...

A sad ozbiljno: te nevine se opet vrlo razlikuju individualno kao i sve druge... pa ima i dobrih i losih medju njima... znaci ima koje bi hteo i koje ne bi hteo... al da nevinost smatram kao plus za devojku smatram... Mada nevine imaju i pluseva i minusa...

Jednostavno iz pravog trenutka, osetiti pravi trenutak i poslusati to! Poznavati pre toga sebe dovoljno i uraditi onda kad to ZELIS iz dubine duse i gotovo!
A ljubav...... hmm ko jos zna sta je zaista ljubav? varamo se cesto....... a neki opet imaju vise srece

Od mase zena za koje znam kako su izgubile nevinost, pola je to uradilo iz ljubavi, a pola iz drugih razloga...
Elem, nijedna od njih nema posljedica zbog toga...
To naravno ne znaci da posljedice ne mogu da postoje... Mogu, ali to je iskljucivo vezane za individualne slucajeva, a nikako za pravila...

Back