- Poruka
- 10.459
nije bolje... ce da trazi o5, svaki dan... pa cak i u vishe navrata na dan.. i tata se muchio, pa nije ni tako losh ispao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi mi imamo neka iskustva... :wink: Ne bi ja sad da se moje preuvelicava... onda cu ispasti uobrazen i napasce me pola foruma...Neva:To je covek od iskustva, zna on sta prica !
Kucko,indirektno sam na to mislio.kučka:Sorry ne citiram te nego si mi dao slagvort :
A sada ozbiljno pitam..Zar nije bolje kada nekom klincu udari sprema u glavu i hoce ..jel te a ne moze da nadje neku devojcicu koja ce biti ponosna da mu da iz radoznalosti ..da lepo ode u registrovanu javnu kucu plati zensku..i odradi to prvi put na pravi nacin i bez problema..moze i tata da ga odvede i uputi ga u sve potrebne formalnosti ..nego da se muci sa desankom i slicnim
milos3:Sta ti je dao![]()
Gryphon:Nisam ja rekao svakoj budali, ali pitanje je totalna glupost.....Opterecujete se zbog nebitnih stvari, umesto da se vodite osecajem. Ako vam se to radi onda uradis i gotovo. Sta sad ima da razmisljam unapred i stvaram vec nekakve deja vu efekte. To je po meni samo odraz neodlucnosti i nesigurnosti...o tome treba da razmislis a ne sa kim ces. Samo jos fali kad dobije odgovore da postavi na forumu poznanstva karakteristike i da selektira.
Mislish Pero?Petar_Pan:Hebote jos uvek nevina... :shock:
istrazivach:Mislish Pero?
onda bih dodao da
Devoke postaju žene kad duboko u sebi spoznaju čvrst razlog za to
Sad sam sav pocrveneo...slatka_mala_83:A crk'o bi,Petre Pan,od srece samo da ti neka nevina padne saka, a ovde pljujes po njima,tj. nama?! Budi iskren!!! ;-)
Hehe lepo receno....istrazivach:Mislish Pero?
onda bih dodao da
Devoke postaju žene kad duboko u sebi spoznaju čvrst razlog za to
slatka_mala_83:Da li prvi seksuani odnos treba biti iz ljubavi ili radoznalosti? Kazu da su zene jako ponosne ako je ljubav u pitanju, dok za muskarce vazi obrnuto. Kakve su posledice na zensku psihu ako se u prvi seksualni odnos upuste iz radoznalosti?![]()