LJubav ili lova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hellen:
Па шта онда?

Нека се уда јер '''тако треба'', нека се уда да би отишла од родитеља, нека се уда јер је тип даса или лепотан, нека се уда јер је богат...
Неки се жени јер хоће да има лепотицу за приказивање, неки се жени јер хоће да му нека роди синчину, неки се жени јер хоће да му нека кува и пегла и да брине о њему, неки се жени да би доказао маторцима да је одрастао, неки се жени јер је ''закувао'' бебу па мисли да је ''ред''.....

А можда у свим овим ситуацијама има и неке љубави, откуд ми то, овако са стране, можемо да знамо? Имамо ли право да осуђујемо туђ избор?
A onda se i razvode zato sto imaju pogresne poglede na svet...

PredatorBG11:
Sandra,Ivana Models,Marijana,ex Kole king of serbian sugar wife su udate za strance,prve dve za milijardere,jedan Rus drugi lik je suvlasnik Googla,ni manje ni vise,pa me interesuje vase misljenje,prvenstveno dama da li su se udale iz ljubavi ili je mister Predator mnooogooo naive ako tako misli?
Dame samo raspalite,ako ste i ljubomorne,razumem vas ali konstruktivno!

LADIES!FIRE AT WILL!
I ja pogledah sve brakove za koje znam... iz mog komsiluka od nekih ljudi... i svi su zbog love... svi... Jeste to porazavajuca cinjenica... sto je verovatno i postavljac teme uvideo...

Hellen:
Нека се уда јер '''тако треба'', нека се уда да би отишла од родитеља, нека се уда јер је тип даса или лепотан, нека се уда јер је богат...
Неки се жени јер хоће да има лепотицу за приказивање, неки се жени јер хоће да му нека роди синчину, неки се жени јер хоће да му нека кува и пегла и да брине о њему, неки се жени да би доказао маторцима да је одрастао, неки се жени јер је ''закувао'' бебу па мисли да је ''ред''.....
Ovo su sigurno neispravni....

PredatorBG11:
Sandra,Ivana Models,Marijana,ex Kole king of serbian sugar wife su udate za strance,prve dve za milijardere,jedan Rus drugi lik je suvlasnik Googla,ni manje ni vise,pa me interesuje vase misljenje,prvenstveno dama da li su se udale iz ljubavi ili je mister Predator mnooogooo naive ako tako misli?

LADIES!FIRE AT WILL!
A, sta koga zaboli kita za njihovim motivima za udaju?!

Petar_Pan:
A onda se i razvode zato sto imaju pogresne poglede na svet...
Da,interesantna konstatacija,tano zamisljam Sandru Nikolic,sad vec kako se preziva, koja za razliku od Ivane Berendike koliko je se secam sa tv-a,pricljiva je i pametna ne zna da sastavi dve recenice,gledao sam je kao gosta pre par godina u Svet-u,pita je voditeljka nesto,kao trebala je da radi ona,mogi misliti neki novi talk show,koji su to zbunjeno-nedefinisani odgovori bili,kako se razvodi od tog ruskog milijardera,ajde ovaj lik,suvlasnik Google-a,ipak je zavrsio Stanford,kefalo je i sa drugom je osnovao Google ali kada cujem ruski milijarder,jasno je ko je i sta je,kao i srpski milijarder,i kolika bi svota prilikom razvoda njoj pripala...

AntunTun:
postoje ljudi...iiii postoje ljudi koji su stoka...navedene bi bile pod stoka...

A јадни, наивни милијардери се баш позаљубљиваше у манекенке, како се нису заљубили у неке скромне студенткиње, или неке фине женице без силикона?:roll:

Свака врећа нађе себи закрпу!
Зашто си толико оштар према мотивима тих девојака, а пренебрегаваш мотиве тих милијардера?

Свако има партнера каквог заслужује!!!

Hellen:
A јадни, наивни милијардери се баш позаљубљиваше у манекенке, како се нису заљубили у неке скромне студенткиње, или неке фине женице без силикона?:roll:

Свака врећа нађе себи закрпу!
Зашто си толико оштар према мотивима тих девојака, а пренебрегаваш мотиве тих милијардера?

Свако има партнера каквог заслужује!!!
Ja sam napisao sta mislim o jednom.Pa jasni su njihovi motivi,sigurno da nece devojku za zenu koja nije extra zgodna ali oni se i upoznaju po zabavama i prijemima svetskog jet set-a,a tamo ce malo teze da dobije na party ufur devojka koja je skromna studentkinja,ma koliko bila zgodna,her name is not on the fuckin' list.
I sto mene pitas zasto se nisu pozaljubljivali u skromne studentkinje?
Ja nisam uopste bio ostar prema njima,samo sam postavio temu,sta se tripujes?

Videla sam kako izgleda taj Sandrin Rus. Nije bas ruzan, ali bi takva riba mogla naci daleko boljeg (u fizickom smislu). Sigurno se prvo primila na njegove pare, a onda ga (mozda) i zavolela. Izgled nije uopste bitan, na svakog se mozes navici ako ti je lepo s njim, tj ako se slazete po nekim pitanjima, a kesh samo pomaze toj divnoj ljubavi.

PredatorBG11:
Ja sam napisao sta mislim o jednom.Pa jasni su njihovi motivi,sigurno da nece devojku za zenu koja nije extra zgodna ali oni se i upoznaju po zabavama i prijemima svetskog jet set-a,a tamo ce malo teze da dobije na party ufur devojka koja je skromna studentkinja,ma koliko bila zgodna,her name is not on the fuckin' list.
I sto mene pitas zasto se nisu pozaljubljivali u skromne studentkinje?
Ja nisam uopste bio ostar prema njima,samo sam postavio temu,sta se tripujes?

Ти си АнтунТун???? :shock:

PredatorBG11:

LADIES!FIRE AT WILL!
Sto rece Drazo jednom...screaming my bolls !!!
Vriste mi jaja !
Nemam preca posla nego da razmisljam sto se neka fufica udala za nekog balvana. Bas mi varnice moshnice...

Ne,samo da ti kazem da covek mora da bude izuzetno i fizicki i mentalno dokon da bi razmisljao o ovome. Eto...
Znas kako se kaze (za kintu uglavnom) Kako doslo tako i otislo...eto tako i njima...maltene su sve te milione dobili na tacni,pa ce sad fufe da im proceradaju veci deo. :lol:
A da...jos ovo...cale ti je bolid sto ti je vozao kevu unaokolo,pa se zayebao u poslednjoj krivini i napravio tebe.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back