Ljubav i sex u eri interneta

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

black cat
VIP
Poruka
39.299
Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.

Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha?
Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje?
Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma?
Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?

1623104737486.png
1623104787118.png
1623104860192.png

Nisam imao uspešnu vezu sa osobama sa kojima se sreo preko interneta. Zanimaju vas tajne neuspeha? Nisam ni mislio.
Razočarenje? Ne baš. Jeste bilo par laži tu i tamo, tipa zaboravi da spomene kako već postoji maritus in fabula njenog života ko kod ovog gore, da li je to lažno predstavljanje? Postoji i (mnogo gore i češće) zavlačenje kada osobu sa druge strane zanima samo čatovanje, da joj neko podiže ego valjda, tj ne postoji volja da se ide dalje od toga.
Prednosti? Lakše sresti nove osobe (gledano iz perspektive nekog ko obitava u maloj sredini gde se niko takav ne pojavljuje nakon nekih godina). I ne moraš da se sređuješ odmah. Mana: previše novih osoba. I ne znaš koje su im namere.
Nakon prvih par nedelja najbolje, mislim kako nikad nisam ni upoznao nekog sa kime se razgovor odužio. Nedelju-dve dana dana ako ja zovem, malo duže ako sačekam da ona to predloži, sve kasnije neće se desiti (a znao da čekam da se neko odluči dugo, mesecima, preko godine, i nisam bio toliko mlad, ali očajan šta da se radi). Udaljenost nije problem sama po sebi, ako postoji volja za sretanjem, i dalje da se usaglasi ako se skontamo; ako toga nema dobar je izgovor za kraj, doduše.

Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha?Isto ne/uspesna kao i uzivo upoznavanje,mnogo sam jak
Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje?Da,kreso sam je zbog toga 2,5god
Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma?Ne trosis na izlaske i nema prostora da se istripuje lose,nema mana
Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?Cim se skapira da treba sex da padne,da

"net" , kafana, koncert, preko drugara, u muzeju, autobusu, kaficu, na zidicu....kada se dvoje sretnu mesto gde su se sreli nije ni vazno. Susret taj i pogledi i da se osete dve osobe to je vazno. I nema neke mudrosti. Ili prijaju jedno drugom ili ne.
Zivot. Usponi padovi pa opet na vrh... :heart:

zivela LJUBAV ! i seksic ofkors :mrgreen:

"net" , kafana, koncert, preko drugara, u muzeju, autobusu, kaficu, na zidicu....kada se dvoje sretnu mesto gde su se sreli nije ni vazno. Susret taj i pogledi i da se osete dve osobe to je vazno. I nema neke mudrosti. Ili prijaju jedno drugom ili ne.
Zivot. Usponi padovi pa opet na vrh... :heart:

zivela LJUBAV ! i seksic ofkors :mrgreen:
To tebra pogledi. I ja obozavam kad sretnem nepoznatu devojku da joj gledam u zekudac kroz oci. Duboko sto dublje. Ima ta neka energija.

Nisam imao uspešnu vezu sa osobama sa kojima se sreo preko interneta. Zanimaju vas tajne neuspeha? Nisam ni mislio.
Razočarenje? Ne baš. Jeste bilo par laži tu i tamo, tipa zaboravi da spomene kako već postoji maritus in fabula njenog života ko kod ovog gore, da li je to lažno predstavljanje? Postoji i (mnogo gore i češće) zavlačenje kada osobu sa druge strane zanima samo čatovanje, da joj neko podiže ego valjda, tj ne postoji volja da se ide dalje od toga.
Prednosti? Lakše sresti nove osobe (gledano iz perspektive nekog ko obitava u maloj sredini gde se niko takav ne pojavljuje nakon nekih godina). I ne moraš da se sređuješ odmah. Mana: previše novih osoba. I ne znaš koje su im namere.
Nakon prvih par nedelja najbolje, mislim kako nikad nisam ni upoznao nekog sa kime se razgovor odužio. Nedelju-dve dana dana ako ja zovem, malo duže ako sačekam da ona to predloži, sve kasnije neće se desiti (a znao da čekam da se neko odluči dugo, mesecima, preko godine, i nisam bio toliko mlad, ali očajan šta da se radi). Udaljenost nije problem sama po sebi, ako postoji volja za sretanjem, i dalje da se usaglasi ako se skontamo; ako toga nema dobar je izgovor za kraj, doduše.
Потписујем. И печат!

Hmm sad kad razmišljam o tome nikad nisam neku vezu stvarno započeo na netu...upoznao sam dosta ljudi s kojima sam se dopisivao,sa nekima sam se vremenom izgubio iz vida sa nekima se idalje družim...desilo mi se kasnije,posle upoznavanja da neko druženje preraste u nešto više od prijateljstva ali nije počelo na netu,tako da ne verujem da se to računa...A sve što mi je tako na netu počelo kao neko muvanje obično se završilo kao spektakularno ništa....sad ne znam da li je zbog toga što kad se na netu muvaš sa nekom osobom nemožeš stvarno da stvoriš realnu sliku te osobe nego imaš neku iealizovanu verziju nje i kad se vidite uživo jednostavno to nije to i nekako vam se čini kao da tu nema te hemije koje ste mislili da će biti...ili šta je...
Inače nikad nisam sa ovog foruma upoznao nikog jer nisam nešto dugo ovde,ali sa jednog drgog forum jesam i to je sve bilo prijateljski...nekako mi forumi ne deluju kao mesta za upoznavanje na netu,naročito ne za upoznavabnje osoba za muvanje,ali mogu da se nađu ljudi sa sličnim mišljenima i stavovima za druženje ovako.

Meni to jednostavno nije uzbudljivo. Previse sterilne price, gluma, ja volim da sam uzbudjen. A takve su retke. Tako da, po cemu se razlikuje net od rl ako je sablon ponasanja isti. Samo sto je na netu fama oko fotki. U rl ne mora da ti salje fotke, vidis je odmah i vidis to u ocima, a i fizicki da li te uzbudjuje ili ne.

Previse je sablonskog ponasanja. Kada probijes sablon postanes svestan toga. Secam se kada sam eksperimentisao pa odem na chat, stavis nik po interesovanju, po imenu, po ovome po onome, njente, nema komunikacije. Ti kliknes opet nema komunikacije. Potrudis se i to za neki tamo prazan nik koji samo sugerise da je zenskog pola i smoris se. I onda shvatis o cemu se radi. Stavis jednostavno odbojan i provokativan nik tipa zene_su_praznjikave i da vidis kako se javljaju. Skapiras da je pravilo da radis sve naopako, da je odbijas, da joj kazes da nemas nikakve seksualne namere i ne zelis o tome da pricas, ne interesuje te kako izgleda vec samo zanimljiv razgovor i eto, sama ti trazi kontakt.
Ipak se smoris od toga na kraju. Posle ti stvarno nije do toga.

Meni to jednostavno nije uzbudljivo. Previse sterilne price, gluma, ja volim da sam uzbudjen. A takve su retke. Tako da, po cemu se razlikuje net od rl ako je sablon ponasanja isti. Samo sto je na netu fama oko fotki. U rl ne mora da ti salje fotke, vidis je odmah i vidis to u ocima, a i fizicki da li te uzbudjuje ili ne.
U tome sto je fotka nesto "mrtvo" nema energije, a ziv covek ziv covek, pa imas celokupan dozivljaj, ovakav ili onakav.

Parovi se sve više upoznaju tako što se prvi put "sretnu" putem interneta.

Da li ste imali neku uspešnu vezu a da ste partnera prvo upoznali preko neta? Da li biste odali "tajnu" uspeha?
Da li ste imali neko veliko razočarenje sa osobom koju ste upoznali preko neta? Lažno predstavljanje?
Koje su prednosti i mane upoznavanja preko foruma?
Kada sa online treba preći na viđanje uživo? I šta radite ako je osoba daleko pa ne možete da se vidite, prekidate li komunikaciju?

Pogledajte prilog 942460 Pogledajte prilog 942462 Pogledajte prilog 942463
Imala sam, mda bezuspešnu.
Daljina nije bila problem. Do problema je došlo, kad je trebalo doći do blizine(ne u sexualnom, već u ljubavnom smislu) Jednostavno, nije se to desilo!Iako je veza bez razdaljine, trajala nekih 8.meseci.Mda, mislim da to i nema veze strikno veze sa upoznavanjem preko net-a. Ali ima, u tom nekom smislu što se osobe preko društvenih mreža, uglavnom idealizuju.

Back