Ljubav i prevara

Mislim da ni tebi ni njoj u toj vezi nesto nije bas super cim je ona na sajtu za upoznavanje a ti si bio da gledas sajt za upoznavanje i vidis je tamo.
Stani...saberi koliko ste dugo zajedno,koliko si mislio da je to ozbiljno i da li je stvarno...
Ponekad ljudi ulaze u veze i tvrde da zele nesto ozbiljnije a ustvari samo zele malo trenutni seks i tu vrstu paznje koja ide sa vezom ali ne stvarno i vezu.

Ali sad si malo zaglibio...ako pokusas da razgovaras s njom dobra je verovatnoca da ce ako je vec taj tip osobe da visi na sajtu za upoznavanje i tamo je redovno krisom a sa tobom je u vezi,krenuti da se vredja kako je ili ti proveravas ili ni ti nisi ozbiljan s njom...i lako moze da se desi da tebe etiketira kao ili ljubornog koji je proverava ili kao nevernog...a mozda i jedno i drugo...
Bolje jednostavno prekidaj i kako to moj cale zna da kaze "ne osvrci se sine" dok nije pocelo bockanje i prepucavanje.

Naravno da sam posumnjao da nesto nije u redu,pa sam joj instalirao spy i eto
da ti nesto kazem iz iskustva :D
onog trenutka kad posumnjas vreme je za raskid jer ces tog crva vecno imati u glavi i postaces vremenom nepodnosljiv i ljubomoran i na kraju ce ona tebe ostaviti..sta mislis kako bi se vasa veza zavrsila da je otkrila da je spijuniras?

ja sam oduvek govorio, mene ne zanima niti ulazim u razmisljanja da li devojka sa kojom sam mene vara, sta radi, sa kim izlazi, sve dok to ne osecam, dok me i dalje gleda isto kako me je gledala na pocetku veze ne opterecujem se tim stvarima, uzivam u vezi...
ako osetim da vise nije tako, tu je kraj, nema nikakvih spijuniranja.

ovde se ocigledno radi o tome da ti sumnjas ali nemas hrabrosti da preseces i porazgovaras sa njom i zato je spijuniras u nadi da nisi u pravu..problem je u tome sto time sebe opterecujes, unosis negativnu energiju u vezu i zbog toga ce se veza sigurno vrlo brzo zavrsiti bilo sa tvoje, bilo sa njene strane, jer nemoj zaboraviti..kako ti mozes nju da ostavis, moze i ona tebe.

ono sta treba da uradis je da je pitas sta radi na tom sajtu, ali je problem sto ces onda morati da kazes i kako znas..vidis kako nije dobro spijunirati.

da ti nesto kazem iz iskustva :D
onog trenutka kad posumnjas vreme je za raskid jer ces tog crva vecno imati u glavi i postaces vremenom nepodnosljiv i ljubomoran i na kraju ce ona tebe ostaviti..sta mislis kako bi se vasa veza zavrsila da je otkrila da je spijuniras?

ja sam oduvek govorio, mene ne zanima niti ulazim u razmisljanja da li devojka sa kojom sam mene vara, sta radi, sa kim izlazi, sve dok to ne osecam, dok me i dalje gleda isto kako me je gledala na pocetku veze ne opterecujem se tim stvarima, uzivam u vezi...
ako osetim da vise nije tako, tu je kraj, nema nikakvih spijuniranja.

ovde se ocigledno radi o tome da ti sumnjas ali nemas hrabrosti da preseces i porazgovaras sa njom i zato je spijuniras u nadi da nisi u pravu..problem je u tome sto time sebe opterecujes, unosis negativnu energiju u vezu i zbog toga ce se veza sigurno vrlo brzo zavrsiti bilo sa tvoje, bilo sa njene strane, jer nemoj zaboraviti..kako ti mozes nju da ostavis, moze i ona tebe.

ono sta treba da uradis je da je pitas sta radi na tom sajtu, ali je problem sto ces onda morati da kazes i kako znas..vidis kako nije dobro spijunirati.
'vako te gleda

aroused the colbert report GIF

program koji prati tvoje aktivnosti na mobilnom :D
msilim ne zove se tako, ima ih gomila ali svi oni isto rade..prate pisanja i aktivnosti na telefonu (sms, viber, drustvene mreze), ukljucuju tajno gps i prate tvoje kretanje itd itd...
sve u svemu kripi :D
Ja bih ga tužila i na svako suđenje dolazila s novim frajerom :D nek crkne od ljubomore!

Back