John Casablanca
Početnik
- Poruka
- 3
Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
Šta da radim!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš slučajno otkriti ako se nisi i ti registrovao.Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
Ili je zeni, il tamburu kupi...Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
Naravno da sam posumnjao da nesto nije u redu,pa sam joj instalirao spy i etoNe možeš slučajno otkriti ako se nisi i ti registrovao.
Šta ćemo sad?!![]()
Wtf? Neee,to se ne radi tako.To se prekida i kraj.Naravno da sam posumnjao da nesto nije u redu,pa sam joj instalirao spy i eto
Posalji link da bi poverovaliPosle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
da ti nesto kazem iz iskustvaNaravno da sam posumnjao da nesto nije u redu,pa sam joj instalirao spy i eto
program koji prati tvoje aktivnosti na mobilnomŠta je spy?
'vako te gledada ti nesto kazem iz iskustva
onog trenutka kad posumnjas vreme je za raskid jer ces tog crva vecno imati u glavi i postaces vremenom nepodnosljiv i ljubomoran i na kraju ce ona tebe ostaviti..sta mislis kako bi se vasa veza zavrsila da je otkrila da je spijuniras?
ja sam oduvek govorio, mene ne zanima niti ulazim u razmisljanja da li devojka sa kojom sam mene vara, sta radi, sa kim izlazi, sve dok to ne osecam, dok me i dalje gleda isto kako me je gledala na pocetku veze ne opterecujem se tim stvarima, uzivam u vezi...
ako osetim da vise nije tako, tu je kraj, nema nikakvih spijuniranja.
ovde se ocigledno radi o tome da ti sumnjas ali nemas hrabrosti da preseces i porazgovaras sa njom i zato je spijuniras u nadi da nisi u pravu..problem je u tome sto time sebe opterecujes, unosis negativnu energiju u vezu i zbog toga ce se veza sigurno vrlo brzo zavrsiti bilo sa tvoje, bilo sa njene strane, jer nemoj zaboraviti..kako ti mozes nju da ostavis, moze i ona tebe.
ono sta treba da uradis je da je pitas sta radi na tom sajtu, ali je problem sto ces onda morati da kazes i kako znas..vidis kako nije dobro spijunirati.
Ja bih ga tužila i na svako suđenje dolazila s novim frajeromprogram koji prati tvoje aktivnosti na mobilnom
msilim ne zove se tako, ima ih gomila ali svi oni isto rade..prate pisanja i aktivnosti na telefonu (sms, viber, drustvene mreze), ukljucuju tajno gps i prate tvoje kretanje itd itd...
sve u svemu kripi![]()
i ja odgovorim
![]()
Izleti mi taj, oj kad ne crkoh hahato sestro![]()