neoplanta again
Domaćin
- Poruka
- 3.357
Neka vaga, sve dok je meni ok. nek vaga svaki dan.Da te neko vaga, a da računa na izmene?
Neka vaga, sve dok je meni ok. nek vaga svaki dan.Da te neko vaga, a da računa na izmene?
Skoro smo pričali:Ne bih, ne bih volela da me zameni ako mi je bilo lepo s njim. ali ne bih bila tužna /razočarana/ bespomoćna
ništa od toga.
I da-ne bih dugo ostala sama sem ako baš to ne poželim.
I da li su očekivanja ista?Dok podgrevaš rezervnu klupu i nekoga?
Znas onaj vic Mujo kod nocne tete.to sestro![]()
Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
Sta da ti kažem, ti treba da odlučiš. Ali realno neće ići dalje. Ti si takav kakav si i spreman si na to kontole i siuniranje... Povuci se.Naravno da sam posumnjao da nesto nije u redu,pa sam joj instalirao spy i eto
Ma ona oce jos dvojicu pored njega, da joj bude uzbudljivo,Sta da ti kažem, ti treba da odlučiš. Ali realno neće ići dalje. Ti si takav kakav si i spreman si na to kontole i siuniranje... Povuci se.
P.S. devojka baš nike imala sreće. "Uhvatio" decko na sajtu za upoznavanje.
Teraj to u pmPosle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
be happyPosle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!
I šta si uradio?Posle dužeg zabavljanja i strasne veze,slučajno sam otkrio da mi se devojka nalazi na jednom od fingiranih sajtova za upozavanje...
Šta da radim!