LadyFantasy
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
thanks, sad mi je malo jasnije. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taisa, prekini više, mnogo smaraš.
mnogi ovde ne vređaju tvoja religiozna osećanja, pa nemoj ni ti naša ne-religiozna.

ma nisam se lepo izrazila, ajde... cepidlako.. al da smara - smara. jbt, čim se pojavi nema više mesta nikakvoj kostruktivnoj raspravi, odma iskoče neka uprepodobljavanja, celomudrenosti i sveti oci.. i ko da je posisala svu mudrost ovog sveta.Da izvines, al' cime ona to tebe vredja?![]()
Ljubav koju primaš jednaka je ljubavi koju daješ.
Jel ovo tačno il je samo mit
Jel ima neki kantar ili nema..
a?
dušice, crtica je tu sa razlogom... ne razumeš - nema veze.Dobro, pošto sam do sada vređala tvoja nereligiozna osećanja, evo sada ti uz izvinjenje, nereligiozno kažem , ne s*ri, i ne čitaj ono što te "smara" i ne govori u tuđe ime i ne stavljaj crtu između i pročitaj naslov teme,....., i ako nešto ne razumeš ne lupetaj i .........:mad:
Ovaj način razgovora ili po mogućstvu nešto kao recimo upotreba divne reči "torbanje", tebi treba napisati kako ti ne bi bilo "smarajuće".![]()
(sace da otovri jos jedan blog o zlim forumasima i jos gorim forumasicama.uzgred tacno znam na sta mislis...)dušice, crtica je tu sa razlogom... ne razumeš - nema veze.
tužno je kako neko biće koje je otkrilo Istinu ili kako vi to već u tim vašim krugovima govorite može ovako da se izražava i da emituje toliko mržnje, besa i frustracije... ali baš tužno. Ni jedan tvoj post, nikada, nije odao ni malo topline i ljubavi koju stalno na ovaj ili onaj način propovedaš.
Gotovo da mi je žao što neću videti odgovor, i jeste malo pederski, u smislu "moja zadnja" (u mojoj glavi), al meni ipak lepoooooo.
....
a i muske tuce nisu toliko egzoticne ,al ako ce biti napaljenih forumasica ,razmislicemo 
međusobno?ne znam ja nego daj ti da vidimo ko ce koga da razbije...
a i trebale bi mi nesto pare.
(eto ucinicete i dobro delo a brkate forumasice ce moci da se pipkaju dok vas gledaju)
mozete da se bijete onako ko siparce,zatvorenih ociju i masite rukama,ako budete dobri dobicete i kazan sa cokoladomA ja bas planirao danas da se sisam tako da nista od cupanjaa i muske tuce nisu toliko egzoticne ,al ako ce biti napaljenih forumasica ,razmislicemo
![]()
ili same ili medjusobno,u zavisnosti da li su brkate lezbejke ili samo ocajne brkate domacice.međusobno?