Ljubav - centralni motiv u nasim zivotima

desi pevač...nije te bilo...
jel znaš koliko si mi nedostajao...

et tema...ljubav može da bude bitna tinejdžerima i pasioniranim zaljubljenicima u ljubavne filmove na koje su uticali ti filmovi da nas svet oko sebe gledaju ružičasto...
realnost je već nešto drugo...ljubav se pojavi, miriše neko kratko vreme i vremenom izvetri ili skroz nestane...

Poslednja izmena:
Jer se boje da ne budu povredjeni, pa onda idu logikom meni to ne treba, nisam ja za to, obicno su i cinicni dosta................ali amorova strela kad tad svakoga pogodi :heart:

al odakle bi znao da u ljubavi može da bude povređen ako pre toga nije bivao povređivan...?
misim može iz filmova i iz priče drugih, al glupo je zbog tuđih situacija ne probati...

Slazem se u potpunosti. I da padnem na dno zbog ljubavi, ustacu stresti prasinu i biti srecna sto sam volela. Mnogi prozive zivot a da i ne osete sta je ljubav jer su bili kukavice.

Dobro, to je ljubav prema partneru, ona što je nekad isprepletano spominjemo pri asocijaciji na zaljubljenost. Ja govorim o ljubavi, kada se sa nekim posvađaš kao sa najgorim neprijateljem, pa na kraju ipak doživiš pomirenje. Ili tvoja nesebična pomoć bližnjem. Ljubavi ima svugde, ali smo mi instruisani da je previđamo.

Drugari, zdravo!
Samo sam svratila da vam se javim, posto sam u velikoj guzvi i da vam kazem da vas nisam zaboravila. Volite druge, volecete i sebe. Ljubav je svuda oko nas. Treba da zivimo, ljubimo i volim.
Koliko vam je ljubav bitna u zivotu?

There she goes
There she goes again
Racing through my brain
And I just can't contain
This feeling that remains

:dash::dash::dash:

Back