- Poruka
- 27.122
zaebato lele batoo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim Boga da vas zbog ovih tvrdnji stvarno ne stavi na test...Ne valja biti toliko samouveren, ko zna kako cemo postupiti u odredjenom trenutku!
Ovu temu otvaram, posto me zanima sledece-da li biste se upustili u vezu ili/i voleli osobu sa kojom nemate buducnost, jer ona/on boluje od neke neizlecive bolesti?
O ovome razmisljam od juce, jer sam gledala film "Jack and Jill vs. whole world". "Fabula radnje" je sledeca: dvoje mladih se sretnu u velikom gradu i zaljube se jedno u drugo. I sve je bajno dok mu ona ne otkrije da boluje od neceg neizlecivog i fatalnog...i blah blah...
Koliko je sebicno vezati nekog za sebe jakim emocijama, ako znate da vas uskoro nece biti? Ili svako ima pravo da voli i bude voljen, bez obzira na okolnosti?!
Ovu temu otvaram, posto me zanima sledece-da li biste se upustili u vezu ili/i voleli osobu sa kojom nemate buducnost, jer ona/on boluje od neke neizlecive bolesti?
O ovome razmisljam od juce, jer sam gledala film "Jack and Jill vs. whole world". "Fabula radnje" je sledeca: dvoje mladih se sretnu u velikom gradu i zaljube se jedno u drugo. I sve je bajno dok mu ona ne otkrije da boluje od neceg neizlecivog i fatalnog...i blah blah...
Koliko je sebicno vezati nekog za sebe jakim emocijama, ako znate da vas uskoro nece biti? Ili svako ima pravo da voli i bude voljen, bez obzira na okolnosti?!
Bolje ne počinjati, jer bi bilo bolno...više nego ne početi...
bas takosamo slusaj svoje srce...ono ce ti samo reci
kako trebas da postupis.
naravno, niko od nas ne zeli da bude stavljen na test...
ali, nije uvek u zivotu onako kako mi to zelimo.
opet, ja verujem da je dobro svako zlo koje nas spaja
i lose svako dobro koje nas deli...
kao sto to neko jednom rece.
![]()
slazem se, ali vecina nikada ne shvati toNe vidim ovdje uopste dilemu...
Zar je ljubav vezana samo za srecne dane?!
Ako jeste, onda nije ljubav!
ne...film je iz ove godine...glume Freddy Prinze Jr. i neka nama nepoznata plavusa...snimljeno je dosta filmova na ovu temu, ali meni se, kao sto sam vec rekla, ovaj posebno dopao, jer nema suvisne patetike i ima par simpaticnih "poruka"...ima i onaj film sa kianu rivsom i....sarliz teron bese?
zove se sweet november ja mislim...samo sto je ona znala da je bolesna a on je saznao kasnije,ali je i dalje hteo da bude pored nje...i bio je do kraja...
bedak od filma....bilo mi mnogo zao...
elem.....ljubav ne bira....
Pa ljubav se desi ili se ne desi
A kad se desi ne mozes je ignorisati, bolje je pusti i prozivi u sreci ono sto ti je Bog dao, ma koliko to bilo
Na okolnosti zivota se nazalost ne moze uticati.. Ako sam zaljubljena..Nemam kud.. Naravno da bih...![]()
isto mislimo na pitanje praksa drugacija hmjer nista nije vechno -telo,posao..ako jeste sve je to individualno ...bem ti life! SLAZEM se u potpunosti s tobom!!!!!!!
![]()
i samo se jednog dana na kraju zivota probudis i shvatis da ti je citav zivot prosao u cekanju prave - prilike, ljubavi,sanse..
`ebes takav zivot..sterilan..prazan..
jedino sto je sigurno - u njemu nema patnje ni bola..ali ni ljubavi, srece, radosti..
po meni je ova boldovana recenica kljucna.Ovu temu otvaram, posto me zanima sledece-da li biste se upustili u vezu ili/i voleli osobu sa kojom nemate buducnost, jer ona/on boluje od neke neizlecive bolesti?
i ovo je super...Poenta svega je da li smo dovoljno hrabri da prihvatimo ljubav i ono sto ista sa sobom nosi ili nas zanimaju samo stvari poput sexa i neke kvazi sigurnosti.
Ko zivi u buducnosti, ne zivi u sadasnjosti.![]()