Љотићевци и Ђуришлије браћа заувек!

Srbi koji podrzavaju cetnike su izdajnici.Da li to znaci da je vecina izdajnika?

Једини издајници су комунистичко вођство.
Сарађивали су са усташама, балистима, Немцима, мобилисали јадне људе из Баније, Лике, Кордуна и водили их против четника док су им усташе клале све живо. Имали су 20 000 људи на 30 км од Јасеновца и 3 године ништа нису урадили. Приредили су Србима Козару и Петрову гору, забранили прогнаним Србима повратак на Космет, усташама давали генералске чинове, први започели грађански рат, побили ко зна колико људи када су дошли на власт и после се сматрају ослободиоцима.
Паравојна формација не може да ослободи, него само да окупира земљу.

Сарађивали су са усташама, балистима, Немцима, мобилисали јадне људе из Баније, Лике, Кордуна и водили их против четника док су им усташе клале све живо. Имали су 20 000 људи на 30 км од Јасеновца и 3 године ништа нису урадили. Приредили су Србима Козару и Петрову гору, забранили прогнаним Србима повратак на Космет, усташама давали генералске чинове, први започели грађански рат, побили ко зна колико људи када су дошли на власт и после се сматрају ослободиоцима.

Cetnici su saradjivali sa nemcima .Kom ustasi je dat generalski cin?

Шта вам је комунисти,шта пените:lol:? Наравно да су сарађивали са мањим злом (Немцима) у борби против много већег зла - комуниста и трулог запада.

Англо-америчка гамад је по налогу комуниста сравнила са земљом Подгорицу,Никшић,Беране и друге градове у Српској Црној гори.Мученичка Подгорица је 72 (СЕДАМДЕСЕТ ДВА!!!) пута бомбардована од стране "западних савезника".Од 15000 становника Подгорице само 5000 је преживело рат,а од града није остао буквално камен на камену.
4. маја 1944. погинуо је од англо-америчких бомби и војвода Ђорђе Лашић.
Заједничке операције Ђуришлија и Немаца на северу Црне горе 1944. године нису успеле зато што су комунисти били много боље наоружани чак и од Шваба.Наоружали су их управо англо-американци.Комунисти су имали митраљез на сваког човека,али буквално,а Швабе митраљез на сваког десетог човека,четници и још мање.И наравно,уз све то,Четници и Немци су трпели жестока бомбардовања англо-американаца.

Наравно да су див-јунаци Ђуришлије прославили са Немцима ракетирање хомосексулане капиталистичке демонократске Енглеске и Лондона! Штета је што Швабе нису још стигле да развију технологију па да изракетирају и Америку.Ех,да је пао неки В-3 или В-4 на Њујорк и Вашингтон...

hahahahahahah Podgorica nije imala ni 10 000 stanovnika :D :D :D kakvih 15000???
Btw Englezi su besomucno bombardovali Podgoricu i svu je razrusili ali vrlo je malo ljudi poginulo.
Moracke pecine, tamo su se krili. A dobar dio staropodgoricana je bio u Skadru u zbjegu.

Cetnici su saradjivali sa nemcima .Kom ustasi je dat generalski cin?

Не знам ко је Немцима обећао заједничку борбу у случају искрцавања Савезника.
Што се тиче усташа партизанских генерала, Месић, Петовар, Пирц, Крен, Филиповић, Шатор, Ибраковић, Суџук...Не морам даље, довољно је и ово.

Не знам ко је Немцима обећао заједничку борбу у случају искрцавања Савезника.
Што се тиче усташа партизанских генерала, Месић, Петовар, Пирц, Крен, Филиповић, Шатор, Ибраковић, Суџук...Не морам даље, довољно је и ово.

Druze,u partizanskimodredima su dosli zato sto su videli da se na pogresnoj strani bore.

Немци не би убили никог да их комунисти и равногорци нису нападали,а због вашег "анти-фашистичког" "јунаштва" и задовољавања газди у црвеној Москви,Лондону и Вашингтону - Срби су грдно страдали БЕСПОТРЕБНО.
Усташки геноцид је успео на територијама које су држали комунисти управо захваљујући синхронизованом деловању усташа и комуниста.Комунисти су намерно нападали Немце да би их изазвали да пошаљу казнену експедицију,најбољи пример је Козара.
Области које су држали Четници су очуване од усташа,јер су Четници у западним српским областима не само одвојили Италијане и Немце од усташа,већ их и окренули против хрвата.

Ја стварно не могу да делим исту националну припадност са појединцима који славе окупатора који им је окупирао отаџбину истовремено не бирајући речи за оне који су имали довољно тестиса да стану у одбрану те земље од окупатора.
За мене је синоним Србина увек био човек који до задњег даха брани родну груду од завојевача а не пиздурина која завојевачу клечи пред ногама.

Не могу да кажем да су СДК били крајње негативни за Србе али их из ове перспективе уважавам исто као и ове савремене НАТО дупељупце.

Будите већ једном прави СРБИ а не окупаторски дупељупци.

ne znam mnogo, ali moja pokojna baka, krajem osamdesetih, kada su se povampirili četnici i ostala banda, pa i ovi ljotićevi fašisti, ispričala mi je da su pokupili za streljanje njenog rodjaka, i njegovog prijatelja koji je bio svešteno lice. Inače je bila prosta i apolitična žena ali je znala da prepozna ubice.

hvala,dovoljno je.

ne znam mnogo, ali moja pokojna baka, krajem osamdesetih, kada su se povampirili četnici i ostala banda, pa i ovi ljotićevi fašisti, ispričala mi je da su pokupili za streljanje njenog rodjaka, i njegovog prijatelja koji je bio svešteno lice. Inače je bila prosta i apolitična žena ali je znala da prepozna ubice.

Taj sveštenik, kao i rođak sigurno su bili prikrivene komunjare, a možda čak i agenti Kominterne - nemoguće je (tako nešto je prosto isključeno) da su ljotićevci nevine Srbe i dobre domaćine odveli na streljanje .., mada moguće je i da je ljotanima trenutno zafalilo Cigana, ali sumnjam.

I šta s tim što su u nemačkim uniformama? To je kao neki plus?
Плус зато што су били у специјалној мисији,па су то искористили за потеру за комунистима,ево примера:

Четничко--добровољачка-немачка група "Конрад":
Велики број немачко-српских, а противхрватских акција, водио је немачки поручник Рајнхард Копс, познатији као «Конрад». Он је са неколицином љотићеваца 3. марта 1944. године дошао из Београда у Далмацију. У тада основану диверзантску Групу «Конрад» ступа и 20-так одабраних четника Динарске дивизије. Група је имала укупно око 30 људи, који су се по потреби пресвлачили у партизанске или немачке униформе, или у цивилна одела. Кретали су се по Далмацији и наносили велике губитке комунистима. Примера ради, према извештају мајора Миодрага Капетановића, шефа пропаганде и обавештајног одељења Динарске четничке дивизије, војводи Ђујићу, од 25. марта 1944. године, Група «Конрад» пресвучена у партизане искрцала се на острво Дрвеник. Ту су дочекивали и убијали партизанске курире са Виса, међу којима и два католичка попа. Пред стрељање попови су узвикивали: «Све за Бога и Велику Хрватску». Потом је Група «Конрад» у Водицама заробила 180 партизана, који су одведени на рад у Немачку, и извела низ акција по селима око Шибеника. У самом Шибенику завладала је паника због гласина да около круже четници пресвучени у немачке униформе, чији је број чаршија повећала на 200. «Заједно са нашима у овим акцијама ишли су и по два-три Немца од којих један говори одлично српски и он на лицу места доноси осуду за ухваћене те их одмах стрељају. То је познати србофил Фриц. Ишао је и Конрад са њима пар пута у акције», писао је Капетановић.8

8 Зборник докумената, том 14, књига 3, 657-658.

Nije srba nego cetnika, a cetnici zasluzuju i goru sudbinu.
Не,него невиних Срба који немају везе ни са једном војском.
Samo kazem ,da treba da se cetnici poubijaju maa kolko ih god ima,ja bih tako postupio
Само овако са црвеним зверима:
u66339-92276_stjepan_filipovic_show.jpg

Srbi koji podrzavaju cetnike su izdajnici.
http://4.***************/_HTnThC9Vz08/SXpLncyKdXI/AAAAAAAAATw/vYSP9mwdSsE/s400/obama-Your+problem+is+obvious.JPG
Тачно:ok:.
Cetnici su saradjivali sa nemcima
Морали су зато што су комунисти много веће зло.
Kom ustasi je dat generalski cin?
Фрањо Пирц командант усташке авијације,постао је командант партизанске авијације.Само 1 пример,а има их још гомила да су високи усташки чинови добијали високе комунистичке чинове.
jurislije i tedeski, biju kao grom nebeski
Одлично допада ми се:D.
Toliko o junackim cetnicima i borcima protivu okupatora.
Крпо усташко-зеленашка! Зашто модератори дозвољавају дотичном да држи усташу Јеврема Брковића на аватару?
hahahahahahah Podgorica nije imala ni 10 000 stanovnika kakvih 15000???
Ма немој,ти си бројао? Читао сам више текстова о томе из различитих извора (неутралних) и сви кажу исто.
Btw Englezi su besomucno bombardovali Podgoricu i svu je razrusili ali vrlo je malo ljudi poginulo.
Врло мало људи је погинуло? Јел си ти при себи? И Подгорица и Никшић су били пуни избеглица када су у почетку бомбардовани,а енглези су бомбардовали и цивилне збегове,буквално све што се миче!

Слике уништене Подгорице од стране англо-америчких крволока:
1gradjestalnorushen.jpg

12porusenapg3.jpg

2iporushen.jpg

11porusenapg2.jpg

10porusenapg1.jpg

9napepelumucenickoggrad.jpg

Ја стварно не могу да делим исту националну припадност са појединцима који славе окупатора који им је окупирао отаџбину истовремено не бирајући речи за оне који су имали довољно тестиса да стану у одбрану те земље од окупатора.
За мене је синоним Србина увек био човек који до задњег даха брани родну груду од завојевача а не пиздурина која завојевачу клечи пред ногама.

Не могу да кажем да су СДК били крајње негативни за Србе али их из ове перспективе уважавам исто као и ове савремене НАТО дупељупце.

Будите већ једном прави СРБИ а не окупаторски дупељупци.
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
idiot__oPt.jpg

По твојим ставовима закључујем да си ти из покрета "1389" или бар њихов присталица,а "1389" покушавају да буду "четничко"-партизански микс (:rotf:).
И ја стварно не могу да делим исту националну припадност са онима који величају "партизанске ослободиоце",црвеног крволока Саву Ковачевића,енглезе,амере и совјетске окупаторе.

А зборашко мишљење о Америци,НАТО пакту и трулом западу уопште је познато;).
"Рекла ми баба" приче и комунистичке бајке остави неком другом.

"Рекла ми баба" приче и комунистичке бајке остави неком другом.

rekla mi je baka, a ne baba, rekla mi je osoba koja je izgubila rodjaka, par prijatelja i poznanika od strane fašista iz čijeg su dupeta virile najveće pičkle ovog naroda koje su navodno branile od komunista taj isti narod, ubijajući ga.
nakon toga su impotentni salonski nadri istoričari i filozofi tražili razloge u svojim šizofrenim idejama kako da to opravdaju i time izleče svoje komplekse.

rekla mi je baka, a ne baba, rekla mi je osoba koja je izgubila rodjaka, par prijatelja i poznanika od strane fašista iz čijeg su dupeta virile najveće pičkle ovog naroda koje su navodno branile od komunista taj isti narod, ubijajući ga.
nakon toga su impotentni salonski nadri istoričari i filozofi tražili razloge u svojim šizofrenim idejama kako da to opravdaju i time izleče svoje komplekse.

Како су комунисти бранили народ видели смо на примерима Петрове горе, операције Трио и Козаре.

Back