gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi vidi Andja na slobodi))))
znam jednu sva je prilika da nikad neće biti moja![]()
Neka ga be, nek' pati, kad je meni smetao da kreshem nije mislio kako mi je, a tolike kilometre sam prelazio po cichi zimi zbog seksa.![]()
Ako ste iskreni , to je suludo, seks na svakom koraku, sta ima km da se prelaze
Pa tako mi sestro da izvines bilo naspelo, ono shema na daljinu, a Di umesto da ima razumevanja bas tad navalio da pepeise sa snajkom, ja se razgacen priblizio od pozadi, krenuo da mesim, kad stize njegova pp, i snajka sta ce, aj da odgovori, da covek ne ceka, jer je umelo da potraje to moje meshenje, kad klinac, eto i druge Dijeve pp, pa trece, cetvrte, pete... raspepeisao se kao da pise "Rat i mir"... i ebi ga... morao sam da cekam...
Izvol te
Čudna je to bol. Umirati od žudnje za nečim što nikada nećeš doživjeti.
Alessandro Baricco
Izvol te
Alessandro Baricco
A čak i da doživiš razocaraces se jer ćeš videti da to nije toliko dobro, onako kako si ti zamišljao
chudno je da zudish unapred uokviren granicom da necesh doziveti
i ko je bre umro od zudnje ?![]()
Izvol te
Alessandro Baricco
I zudnja je dozivljaj.. i ako za necim ne zudis i ne zelis..neces ni doziveti a ni ziveti...
teznje su ono sto te definise, u krajnjoj liniji
ali da dodam i jedan citat, koji nalazim vrlo zanimljivim:
''Postupci u covecijem zivotu su poput jela, a misli i osecanja kao zacini. Nece dobro proci onaj ko posoli tresnje, ili sircetom zalije kolac''
tako da se lako da uociti da je ta i takva bol sasvim prikladna
prigrli je, kao sto prihvatas i svoj najdublji mrak
Ako prigrliš bol ništa dobro ne možeš da doživiš.. Apsolutno, kad prigrliš bol najdublji mrak ti ubrzo postane jedino "svetlo"..
Batali bol, lakše je da boli druge.
ne slazem se, nikako
bol svakako treba da prihvatis i prigrlis, nikako da ignorises i/ili potiskujes, pretvaras u nesto sto nije
upravo citat gore kaze da se treba ponasati adekvatno osecanjima, i obratno, osecati naspram ucinjenog
pravilan nacin da nesto prezivis, prebolis
da ne duzim i filozofiram...
ne slazem se, ali shvatam i tebe koji funkcionises na nekim drugim principima, poznajuci te koliko te poznajem
upravo je ta nedostiznost uzrok tolike zudnjeIzvol te
Alessandro Baricco
izdaleka samo divimo se svemu...A čak i da doživiš razocaraces se jer ćeš videti da to nije toliko dobro, onako kako si ti zamišljao
Izvol te
Alessandro Baricco
Izvol te
Alessandro Baricco
Nikad ne reci nikada ... kada se nešto puno želi, i kada se čovek stvarno potrudi sve je moguće... Mada kao što neki od prethodnika rekoše ... problem je što vrlo često to ne bude ništa tako veliko kao što nam se činilo, sem veliko razočarenje možda
Možda je onda bolje živeti u toj slatkoj žudnji...
"....jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da..." D. Maksimovic
Divno napisano, ali vrlo zahebano za živjeti to.![]()