Ljis ljus

Ako ste iskreni , to je suludo, seks na svakom koraku, sta ima km da se prelaze

Pa tako mi sestro da izvines bilo naspelo, ono shema na daljinu, a Di umesto da ima razumevanja bas tad navalio da pepeise sa snajkom, ja se razgacen priblizio od pozadi, krenuo da mesim, kad stize njegova pp, i snajka sta ce, aj da odgovori, da covek ne ceka, jer je umelo da potraje to moje meshenje, kad klinac, eto i druge Dijeve pp, pa trece, cetvrte, pete... raspepeisao se kao da pise "Rat i mir"... i ebi ga... morao sam da cekam...

Pa tako mi sestro da izvines bilo naspelo, ono shema na daljinu, a Di umesto da ima razumevanja bas tad navalio da pepeise sa snajkom, ja se razgacen priblizio od pozadi, krenuo da mesim, kad stize njegova pp, i snajka sta ce, aj da odgovori, da covek ne ceka, jer je umelo da potraje to moje meshenje, kad klinac, eto i druge Dijeve pp, pa trece, cetvrte, pete... raspepeisao se kao da pise "Rat i mir"... i ebi ga... morao sam da cekam...

Odoste vi u pisce :lol:

Izvol te :)

Čudna je to bol. Umirati od žudnje za nečim što nikada nećeš doživjeti.
Alessandro Baricco

teznje su ono sto te definise, u krajnjoj liniji

ali da dodam i jedan citat, koji nalazim vrlo zanimljivim:
''Postupci u covecijem zivotu su poput jela, a misli i osecanja kao zacini. Nece dobro proci onaj ko posoli tresnje, ili sircetom zalije kolac''

tako da se lako da uociti da je ta i takva bol sasvim prikladna
prigrli je, kao sto prihvatas i svoj najdublji mrak

teznje su ono sto te definise, u krajnjoj liniji

ali da dodam i jedan citat, koji nalazim vrlo zanimljivim:
''Postupci u covecijem zivotu su poput jela, a misli i osecanja kao zacini. Nece dobro proci onaj ko posoli tresnje, ili sircetom zalije kolac''

tako da se lako da uociti da je ta i takva bol sasvim prikladna
prigrli je, kao sto prihvatas i svoj najdublji mrak

Ako prigrliš bol ništa dobro ne možeš da doživiš.. Apsolutno, kad prigrliš bol najdublji mrak ti ubrzo postane jedino "svetlo"..

Batali bol, lakše je da boli druge.

Ako prigrliš bol ništa dobro ne možeš da doživiš.. Apsolutno, kad prigrliš bol najdublji mrak ti ubrzo postane jedino "svetlo"..

Batali bol, lakše je da boli druge.

ne slazem se, nikako
bol svakako treba da prihvatis i prigrlis, nikako da ignorises i/ili potiskujes, pretvaras u nesto sto nije
upravo citat gore kaze da se treba ponasati adekvatno osecanjima, i obratno, osecati naspram ucinjenog

pravilan nacin da nesto prezivis, prebolis

da ne duzim i filozofiram... :mrgreen:
ne slazem se, ali shvatam i tebe koji funkcionises na nekim drugim principima, poznajuci te koliko te poznajem

ne slazem se, nikako
bol svakako treba da prihvatis i prigrlis, nikako da ignorises i/ili potiskujes, pretvaras u nesto sto nije
upravo citat gore kaze da se treba ponasati adekvatno osecanjima, i obratno, osecati naspram ucinjenog

pravilan nacin da nesto prezivis, prebolis

da ne duzim i filozofiram... :mrgreen:
ne slazem se, ali shvatam i tebe koji funkcionises na nekim drugim principima, poznajuci te koliko te poznajem

Koristim se sistemom "iskoristi težinu situacije da joj promeniš pravac", kao kad te napadne masivan tip, treba samo njegovu energiju da usmeriš protiv njega... Jednostavno shvatiš da ništa zaista ne boli, onda te i ne boli. :)

Alessandro Baricco
upravo je ta nedostiznost uzrok tolike zudnje
nauka dokazala
da je dostizno, ne bi ni priblizno bilo toliko privlacno

- - - - - - - - - -

A čak i da doživiš razocaraces se jer ćeš videti da to nije toliko dobro, onako kako si ti zamišljao
izdaleka samo divimo se svemu...

Alessandro Baricco

Nikad ne reci nikada ... kada se nešto puno želi, i kada se čovek stvarno potrudi sve je moguće :aha: ... Mada kao što neki od prethodnika rekoše ... problem je što vrlo često to ne bude ništa tako veliko kao što nam se činilo, sem veliko razočarenje možda :mrgreen:

Možda je onda bolje živeti u toj slatkoj žudnji :think: ...

"....jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da..." D. Maksimovic

Nikad ne reci nikada ... kada se nešto puno želi, i kada se čovek stvarno potrudi sve je moguće :aha: ... Mada kao što neki od prethodnika rekoše ... problem je što vrlo često to ne bude ništa tako veliko kao što nam se činilo, sem veliko razočarenje možda :mrgreen:

Možda je onda bolje živeti u toj slatkoj žudnji :think: ...

"....jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da..." D. Maksimovic

ne mogu da kritikujem D. Maksimovic jer nisam kompetentan, al je ona od onih pisaaca koji pise sta zele drugi da cuju a ne sto misli

tako da se sa njenom izjavom o sreci ne slazem

- - - - - - - - - -

Divno napisano, ali vrlo zahebano za živjeti to.:confused:

pa sad, nekom je zivot majka, nekome maceha

Back