gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Nmg da spavam, uznemirena sam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve sanse takav ima za bilo sta pitam se ja?
pa nisi :*Ne znaš moju životnu priču, Disko. Dala sam srce (i telo i vreme) za druge stvari.
Ali ok, da ne bih bila nekorektna, poneću. Od sutra, tj evo već danas.
Ne znam zašto se osećam da sam na tapetu za nešto![]()
I ja tako ponekad, ali, samo ponekad.lepotani i lepotice koji znate da angažujete svoju lepotu ili pak ne znate, jel vas po difoltu dosadan posao prostiranja veša davi ili uživate dok prostirete?
ja sam se iscelila duševno malopre i svima preporučujem da obrate pažnju na prostiranje veša i ne bace u đubre svojom odsutnošću taj trenutak
opet neki zrikavac te teroriše?Nmg da spavam, uznemirena sam
Nemoguće, to se ne dešava lepim ljudimaNmg da spavam, uznemirena sam

U ovome nisi u pravu; svedok sam da je osoba koja ima verovatno granični IQ izuzetno uspešna u poslu, zrađuje velike novce, radim za nju.
Formula je u nepoznavanju granica i nemanju limita , što baš obezbeđuje taj niži IQ. Ako ne znaš šta sve može da te sjebe, hrabrije ulećeš. I eto čarolije!
Onako, politicki nisam toliko u toku, al mi je negde drago da Jevreji imaju svoju nezavisnu teritorijuJeri vam je Izrael gotivna drzava?
Onako, politicki nisam toliko u toku, al mi je negde drago da Jevreji imaju svoju nezavisnu teritoriju
A to, naravno, istorijski bogata država, count me inVise turisticki sam mislio, za obilizak
Seriously?Ajde krenuću po važnosti, dakle prostiranje veša.
Uživam. Što više to bolje. Pustim podkast, krenem da ga sortiram u kupatilu i slažem u lavor(e) po onom redu po kojem nameravam da ga prostirem. Prvo prostirem sitnije stvari tipa gaće i čarape, a na kraju najveće tipa čaršave. Sitne stvari prostirem na prvim žicama sušila, najkabastije na onim poslednjim. Stavljam do 5 gaća po jednoj žici max, do 3 majice po jednoj max, dva čaršava po jednoj max.
Štipaljke veoma važan činilac u ovome... volim one koje nemaju jak "ugriz", da ne ostavljaju tragove na odeći koje posle ni Isus ne može da ispegla.
gori si kontrol frik od mene, sve si napisao i još višeAjde krenuću po važnosti, dakle prostiranje veša.
Uživam. Što više to bolje. Pustim podkast, krenem da ga sortiram u kupatilu i slažem u lavor(e) po onom redu po kojem nameravam da ga prostirem. Prvo prostirem sitnije stvari tipa gaće i čarape, a na kraju najveće tipa čaršave. Sitne stvari prostirem na prvim žicama sušila, najkabastije na onim poslednjim. Stavljam do 5 gaća po jednoj žici max, do 3 majice po jednoj max, dva čaršava po jednoj max.
Štipaljke veoma važan činilac u ovome... volim one koje nemaju jak "ugriz", da ne ostavljaju tragove na odeći koje posle ni Isus ne može da ispegla.
Kaze Harari da su Jerusalim i Tel Aviv dve civilizacije
Ček, zašto bi prostirao prvo sitnije stvari, valjda prvo krupnije, pa sitne zbutaš?Ajde krenuću po važnosti, dakle prostiranje veša.