LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da lepotice, kao i ova naša Juki, negiranjem svoje lepote i obrćući na "na osnovu lepote" varijantu su veoma... pa... ne dolazi mi reč osim jedne nekorektne. Glupo je to. Eto. Ok, lepa si, prihvati to. Tačka, kraj. Kao da se plaše etikete da su nešto dobile na osnovu nečega.
To prati i decu s bogatim porodicama... Brate... pa ima pogodnosti praktično, što te to umanjuje... nije mi jasno. Ponesi ga.

Тако се и причало у Гејцово време, док је он покушао да се пробије.

Pa da, s tim sto je verovatno u startu video da mu ide bolje nego drugima jer je imao iq160 i sve sto je pokusavao verovatno mu je mnogo bolje polazilo za rukom no ostalima, koji su odustajali nakon nekog vremena, ne samo zato sto su lenji, nego i zbog prirodnih limita.

Normalno je to sve, sta sad.

Pa da, s tim sto je verovatno u startu video da mu ide bolje nego drugima jer je imao iq160 i sve sto je pokusavao verovatno mu je mnogo bolje polazilo za rukom no ostalima, koji su odustajali nakon nekog vremena, ne samo zato sto su lenji, nego i zbog prirodnih limita.

Имао је муда, такорећ.

Има милијардера који немају завршену средњу школу.

Свет бизниса ти је мешавина више фактора, не само памети.

Имао је муда, такорећ.

Naravno, ali to sto nemaju srednju skolu pokazuje da obrazovanje (citaj trud i rad) u njihovom slucaju nije odlucujuc niti zapravo uopste bitan faktor, bikaz pamet (olicena kroz razne sposobnosti) :D

tako je, ono sto covek sa iq-om od 160 skapira za 5 minuta, čoveku sa iq-om od 100 će možda trebati tri puta duže (da ne spominjem da će mu isto biti znatno frustrirajuće što zaostaje), kad te proporcije prebaciš na životni vek čoveka shvatiš da onaj prosečni nema ni mnogo vremena da postigne nešto genijalno...

Имао је муда, такорећ.

obrazovanje se lako može nadomestiti kad imaš visoku inteligenciju i sve brže kapiraš i pamtiš,
takviljudi jednostavno imaju drugačiji pogled na svet

tako je, ono sto covek sa iq-om od 160 skapira za 5 minuta, čoveku sa iq-om od 100 će možda trebati tri puta duže (da ne spominjem da će mu isto biti znatno frustrirajuće što zaostaje), kad te proporcije prebaciš na životni vek čoveka shvatiš da onaj prosečni nema ni mnogo vremena da postigne nešto genijalno...

Pa da, s tim sto ja to ne gledam toliko tragicno svestan toga da ne mozemo svi da zivimo u 60osobnim kucama i imamo multimilijarderske kompanije. Onaj ko ima prosecan iq najcesce nece ni stremiti nekim ekstremno visokim ambicijama, tako je to nekako udeseno.

lepotani i lepotice koji znate da angažujete svoju lepotu ili pak ne znate, jel vas po difoltu dosadan posao prostiranja veša davi ili uživate dok prostirete?
ja sam se iscelila duševno malopre i svima preporučujem da obrate pažnju na prostiranje veša i ne bace u đubre svojom odsutnošću taj trenutak

Па није, ал' било је и паметнијих од Безоса који су завршили на улици.

Pa ne kazem ja da ce svako ko je genije (bilo koje vrste, ne mora samo visoko kvalifikovani it inz) iskoristiti svoju genijalnost, ali da bi iskoristio genijalnost postoji jedan uslov koji treba da ispunjavas: da budes genijalan.

Ja mislim da lepotice, kao i ova naša Juki, negiranjem svoje lepote i obrćući na "na osnovu lepote" varijantu su veoma... pa... ne dolazi mi reč osim jedne nekorektne. Glupo je to. Eto. Ok, lepa si, prihvati to. Tačka, kraj. Kao da se plaše etikete da su nešto dobile na osnovu nečega.
To prati i decu s bogatim porodicama... Brate... pa ima pogodnosti praktično, što te to umanjuje... nije mi jasno. Ponesi ga.
Ne znaš moju životnu priču, Disko. Dala sam srce (i telo i vreme) za druge stvari.

Ali ok, da ne bih bila nekorektna, poneću. Od sutra, tj evo već danas.

Ne znam zašto se osećam da sam na tapetu za nešto :(

Pa da, s tim sto ja to ne gledam toliko tragicno svestan toga da ne mozemo svi da zivimo u 60osobnim kucama i imamo multimilijarderske kompanije. Onaj ko ima prosecan iq najcesce nece ni stremiti nekim ekstremno visokim ambicijama, tako je to nekako udeseno.
U ovome nisi u pravu; svedok sam da je osoba koja ima verovatno granični IQ izuzetno uspešna u poslu, zarađuje velike novce, radim za nju.
Formula je u nepoznavanju granica i nemanju limita , što baš obezbeđuje taj niži IQ. Ako ne znaš šta sve može da te sjebe, hrabrije ulećeš. I eto čarolije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back