- Poruka
- 55.168
Uzmi broji koliko malih sitnih odluka doneses za jedan dan.Ima i to, kazu da previse utrosene energije u odabir stvari koje nam nisu bitne dovodi do toga da imamo manjak iste kad odlucujemo o bitnim stvarima
Zivot je naporan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzmi broji koliko malih sitnih odluka doneses za jedan dan.Ima i to, kazu da previse utrosene energije u odabir stvari koje nam nisu bitne dovodi do toga da imamo manjak iste kad odlucujemo o bitnim stvarima

Ako se pitate na koju mislim, na ovu:To im je neka fora, i ona prevarantkinja je nosila jednu skromnu crnu kombinaciju, pokazivala je orman a on pun iste te kombinacije.
Uopšte mi ne pravite zazubice, ovo radim svojevoljno a ne jer letujem u arhipelagu GulagPih,meni sutra pauza,dakle junece snicle na lovacki nacin,dakle zeleni kroketi,dakle pivo
A sladoled? Neš ti tako smršati.Pih,meni sutra pauza,dakle junece snicle na lovacki nacin,dakle zeleni kroketi,dakle pivo
E al pravicu i potaz od brokolija,to mozesUopšte mi ne pravite zazubice, ovo radim svojevoljno a ne jer letujem u arhipelagu Gulag

Vec jesamA sladoled? Neš ti tako smršati.
---
Nego jer ima iko ikad da je smršao od jedenja zdrave hrane? I to kad sve ostale navike ostanu iste.

Nemam partnera
Avi

Umem da kazem dobra riba.Jel komentarišete sa partnerom hot osobe koje vidite na ulici dok zajedno šetate?

Ne pamtim ali vrlo moguće...Dobro maltene niko i nema ovde lol, jesi li kad si ga imala?
Uh, zavisi dal se taj neko meni sviđa (i obrnuto)Nzm, zaboravio sam
Jeri mrzite kad vas neko nabacuje nekome?
Opet pitam gde su te ulice krcate hot ljudimaJel komentarišete sa partnerom hot osobe koje vidite na ulici dok zajedno šetate?
Ako je jela lebac svakakoVec jesam
Komsika postala vegan i ugojila se.jb.g zdranje je zdranje
I ja se tako nosim mislju da cu jednom moci da ne jedem tri dana,kazu ljudi preporod.Ali ja to ne radim ni sa jednim drugim ciljem osim da vidim kako je
U jednom momentu ti je dosta teorije, čitanja, i moraš da vidiš kako je
Kao i npr pustiti dlake ispod pazuha
Kao i npr ofarbati se u tamnije i izvući svetle pramenove do licaKao i npr pustiti dlake ispod pazuha
U nsOpet pitam gde su te ulice krcate hot ljudima
A slali smo hot slike za komentarisanje redovno
Ne, nužno. Nego što mi nisu nabacivali moj kroj pa mi malo i problem naprave.Jeri mrzite kad vas neko nabacuje nekome?
Hm, da, jednom sam nenamerno gladovala 28hI ja se tako nosim mislju da cu jednom moci da ne jedem tri dana,kazu ljudi preporod.
Mozda da sva tri dana budem u sumi i duvam neprekidno
Ma samo napred
Samo pic.iKao i npr ofarbati se u tamnije i izvući svetle pramenove do lica
Sledeće nedelje![]()