stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Primećujem da mi je replika Tiksiju obrisana, nisam zadovoljan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данашњи левичари се доста више вербално нападају, а такви конфликти су чешћи, него десничари.Uglavnom su ljudi bolje upoznati sa agresivcima na suprotnoj politickoj strani od svoje jer se vise sukobljavaju sa njima, a ove svoje suborce ne primete ili ih ne tumace kao agresivne. Valjda.
Ja sam imao drugacija iskustvenija npr.
Љутић је због Тихог, је ли?
ok kapiram i podržavam tvoju excentričnostDa ne ispadne da sam dao i za tixog
Pa što vrijeđaš posle prve rečenice, konzervo?Primećujem da mi je replika Tiksiju obrisana, nisam zadovoljan.
Данашњи левичари се доста више вербално нападају, а такви конфликти су чешћи, него десничари.
Пре је било обрнуто. Такав бар утисак имам.
Лично никада никога нисам напао физички због политичке расправе, иако ми је у доста наврата приписан епитет ултранационалнисте читај фашисте, док се моја породична прошлост доста коси са том изјавом.
Ал' само полако.
Љутић је због Тихог, је ли?
ne verujem šta se dešava poyy
Isti slucaj, prvi primitivni, drugi te jebu vise na finjakaDotakli smo se ekstremnih slucajeva, ne pricam o tebi, ligamentu itd
Ono sto sam zapazio kao razliku izmedju rustarda i libtarda je sto bi me rustard spalio na lomaci da ima priliku, dok bi se libtard trudio da ti recimo sjebe karijeru, izvuce neku aferu, napravi buku, kanceluje ili eventualno bio verbalno agresivan, ali ne bi prelazio tu crtu najcesce.
Zbog toga se vise plasim ekstremnog desnicara nego liberala, a ove prve sam nazalost imao prilike da srecem u zivotu ihahaj...
Pa što vrijeđaš posle prve rečenice, konzervo?
Имаш и либтарда који ће пожелети нестанак читавог народа, затирање семена једне породице, који ће отворено рећи да су расисти, да је бела раса супериорна и бранити све жртве империјализма по колонијама тезом ''то је било давно, не рачуна се''.Dotakli smo se ekstremnih slucajeva, ne pricam o tebi, ligamentu itd
Ono sto sam zapazio kao razliku izmedju rustarda i libtarda je sto bi me rustard spalio na lomaci da ima priliku, dok bi se libtard trudio da ti recimo sjebe karijeru, izvuce neku aferu, napravi buku, kanceluje ili eventualno bio verbalno agresivan, ali ne bi prelazio tu crtu najcesce.
Zbog toga se vise plasim ekstremnog desnicara nego liberala, a ove prve sam nazalost imao prilike da srecem u zivotu ihahaj...
takođene verujem šta se dešava poyy
Da, stvarnone verujem šta se dešava poyy
Имаш и либтарда који ће пожелети нестанак читавог народа, затирање семена једне породице, који ће отворено рећи да су расисти, да је бела раса супериорна и бранити све жртве империјализма по колонијама тезом ''то је било давно, не рачуна се''.

Ma zezam se, nemam pojma, nisam ispratio.Samo sam mu citirao Drampfa. Jel me uvredio posle?