LJIS igra istine IX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uglavnom su ljudi bolje upoznati sa agresivcima na suprotnoj politickoj strani od svoje jer se vise sukobljavaju sa njima, a ove svoje suborce ne primete ili ih ne tumace kao agresivne. Valjda.

Ja sam imao drugacija iskustvenija npr.
Данашњи левичари се доста више вербално нападају, а такви конфликти су чешћи, него десничари.

Пре је било обрнуто. Такав бар утисак имам.

Лично никада никога нисам напао физички због политичке расправе, иако ми је у доста наврата приписан епитет ултранационалнисте читај фашисте, док се моја породична прошлост доста коси са том изјавом.

Ал' само полако.

Данашњи левичари се доста више вербално нападају, а такви конфликти су чешћи, него десничари.

Пре је било обрнуто. Такав бар утисак имам.

Лично никада никога нисам напао физички због политичке расправе, иако ми је у доста наврата приписан епитет ултранационалнисте читај фашисте, док се моја породична прошлост доста коси са том изјавом.

Ал' само полако.

Dotakli smo se ekstremnih slucajeva, ne pricam o tebi, ligamentu itd

Ono sto sam zapazio kao razliku izmedju rustarda i libtarda je sto bi me rustard spalio na lomaci da ima priliku, dok bi se libtard trudio da ti recimo sjebe karijeru, izvuce neku aferu, napravi buku, kanceluje ili eventualno bio verbalno agresivan, ali ne bi prelazio tu crtu najcesce.

Zbog toga se vise plasim ekstremnog desnicara nego liberala, a ove prve sam nazalost imao prilike da srecem u zivotu ihahaj...

Da li da kontriram Tiksiju i otvorim temilicu o Trampovim porezima i poreskim prijavama koje evo ceo mandat odbija da objavi, što nijedan predsednik od Niksona još nije uradio, iako je sve vreme predsednikovanja i pre za vreme kampanje obećavao da će da ih objavi?

I ne samo što ih nije objavio, nego je blokirao čak i nalog Kongresa i njujorškog tužilaštva koje još vodi istragu zbog onog neprijavljenog potplaćivanja Stormi Denijels, da im ih dostavi, tužio ih sudu i evo uspeo je maltene ceo mandat da razvuče a da ih ne objavi. Sad je kao Vrhovni sud potvrdio da mora da postupi po nalogu tužilaštva, pa će morati da ih objavi, videćemo dal će pre izbora...

Ono sto sam zapazio kao razliku izmedju rustarda i libtarda je sto bi me rustard spalio na lomaci da ima priliku, dok bi se libtard trudio da ti recimo sjebe karijeru, izvuce neku aferu, napravi buku, kanceluje ili eventualno bio verbalno agresivan, ali ne bi prelazio tu crtu najcesce.

Zbog toga se vise plasim ekstremnog desnicara nego liberala, a ove prve sam nazalost imao prilike da srecem u zivotu ihahaj...
Isti slucaj, prvi primitivni, drugi te jebu vise na finjaka

Имаш и либтарда који ће пожелети нестанак читавог народа, затирање семена једне породице, који ће отворено рећи да су расисти, да је бела раса супериорна и бранити све жртве империјализма по колонијама тезом ''то је било давно, не рачуна се''.

Имаш и либтарда који ће пожелети нестанак читавог народа, затирање семена једне породице, који ће отворено рећи да су расисти, да је бела раса супериорна и бранити све жртве империјализма по колонијама тезом ''то је било давно, не рачуна се''.

Ciljas na Jami jel? :per:

Naravno da ima, zato i jesu libtardi, ali sam govorio o opstim mestima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back