peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.176
Uh, to može biti i dobro.Једно велико ништа. :Д
Je li dobro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh, to može biti i dobro.Једно велико ништа. :Д
Па и не баш. Ал ок.Uh, to može biti i dobro.
Je li dobro?
uh preko štimija mi je mnooogokoliko vam je gadan nemalja kusturica od 1 do štimi
Kako da ne, javih se onaj dan sa Insomnia Krajišnicima, odjebaste me ka' gubavca.Pa evo, gđe si ti, nema te da nam singerica istrcas par stosova i zapalis netragom

Ћао, бебиVratio sam se, de ste ljudi i Strki![]()
koliko vam je gadan nemalja kusturica od 1 do štimi

bitangaNevezano za politicke stavove, jedno 8. Nervira me ta sujeta i planinska tvrdokornost sa kojom nastupa, a cesto se zabrljavi u sopstvenim recima tako da u jednom trenutku vise ne znas ni o cemu prica.
Iskreno, ja sam na drugoj strani sreo više takvih kojima su moji stavovi u samom startu lični napad na njih, njihove porodice i sve živo što se kreće.Ledzit je meni da neko bude konzerva, al ako ima nastup da plane i posle druge recenice steze pesnicu, cao djaci
Левичари су доста нападнији од десничара, само влада мит да су десничари агресивнији.Ledzit je meni da neko bude konzerva, al ako ima nastup da plane i posle druge recenice steze pesnicu, cao djaci
Iskreno, ja sam na drugoj strani sreo više takvih kojima su moji stavovi u samom startu lični napad na njih, njihove porodice i sve živo što se kreće.
Ти знаш да сам ја десничарка, зар неЈебга, ружно је рећи, ал' добар део десничара није прочитао 10 књига у животу, па логично да ће дилеме решавати шакама.

Bolje da ne odgovaram na ovoNemoj mi Jami mi nemoj

Левичари су доста нападнији од десничара, само влада мит да су десничари агресивнији.
Јебга, ружно је рећи, ал' добар део десничара није прочитао 10 књига у животу, па логично да ће дилеме решавати шакама.
Написао сам добар део, бебоТи знаш да сам ја десничарка, зар не

Објаснио сам већ ко је и шта Џеги.Bolje da ne odgovaram na ovo![]()